Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký den, jaký máte názor na oblékání psů? Mám čivavu a přes zimu obleček používám,ale v létě? Narazila jsem na shop kde mají i nátělníky..... http://www.tvujpejsek.cz/…-psy/c-1111/
Tak v létě bych ani čivavu opravdu neoblíkala… maximálně, když by bylo chladněji. Ale určitě ne do nátělníku…
tak jsou lidi, co psi barví na růžovo, oblékají, dávají jim pusinky, spí s nimi v posteli… můj názor? pes patří na zahradu nebo do bytu, ale na zem, na podlahu. Je to jen pes. Zimní oblečení Čivavy bych ještě pochopila, ale v létě?, to fakt ne, vždyť je vedro, chudák oblečený pes.
Myslím, že to nechám jen na zimu a místo oblečku radši pořídím obojek ![]()
pes má chlupy, už tak mu je v létě vedro, zkus si vzít na sebe kožich a ještě nátělník, myslím, že tvůj pes neocení to, že je in
já mám krysaříky a oblíkám jen v mrazech…
Ahoj my mame bisoni slecnu a na zimu oblikame, nebo kdyz je na podzim mokro, precejenom je to s bilym pejskem praktictejsi, ale na leto si to neumim predstavit. Zustaneme asi u svetru a bundicek ![]()
Nápodobně, zůstanu u bundy na zimu a radši kvanta obojků a bude taky hezká ![]()
Zimní oblečky pro dobnější psi ano,to chápu,máme kavalírka a na zimu na ven oblékáme takovou bundičku,ale jinak ne,chudáci psi.ale je to každého názor.
Ahoj, já osobně jsem proti, ale proti gustu.....je to pes a měl by jako pes vypadat a chovat se tak. Nemám moc ráda tohle polidšťování psů v tomhle směru. Jinak já mám psa a beru ho v podstatě jako svoje dítě
, ale oblékám pouze když jsou hodně tuhé mrazy, má jeden funkční nepromokavý kabát, žádné činčarády. Je to tedy trochu větší plemeno, ale stejně. Chápu to u naháčů, ale oblékat celoročně psa, kterej má srst mi přijde jako totální hovadina.
Holky, jen aby jste si nemyslely, nechci ji oblékat i v létě, já jen že to na shopu nasla, tak mě zajimalo, jestli někdo obleka ![]()
Já jsem ještě schopná pochopit přes zimu nějaký ten hadřík a hárací kalhotky, ale výstřelky typu šatičky, čepičky, nalakovaný drápky, pivíčko pro pejsky a kočárky…to mi přijde fakt moc. Občas když nějakou takovou atrpu psa potkám, tak mi ho je líto, ale mnohem víc asi majitele, pač je asi psychicky chorý.
Já oblékání psů popravdě vůbec nechápu…Mám kolem sebe dost lidí s malýma plemenama a nikdo z nich psa do oblečků naštěstí nenavlíká
Jedinou výjimkou je kamarádka s naháčem, ale tam je to pochopitelné.
@lleennttiillkkaa včera sem seděla v čekárně na veterině a měli i nosítko, něco jako manduca pro čoklíky ![]()
Jo u naháče to chápu, nebo když je venku -10 st.C a šli jsme někam dál..
Oblečky pro psy typu mikiny, bundičky s kožichem a kapucí a podobné nesmysly na psech nechápu. Praktické oteplováky pro krátkosrsté psy v zimě naopak chápu - rodiče mají fenku pitbulla, která trpí na ledviny a v zimě nosí takový pletený chránič na celá záda. Proč hafanům neulehčit, ale dělat z něho pitomce v mikině s kapucí? To fakt ne.