Oblékat psa?

195
26.5.12 21:30

Oblékat psa?

Hezký den, jaký máte názor na oblékání psů? Mám čivavu a přes zimu obleček používám,ale v létě? Narazila jsem na shop kde mají i nátělníky..... http://www.tvujpejsek.cz/…-psy/c-1111/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13769
26.5.12 21:32

Tak v létě bych ani čivavu opravdu neoblíkala… maximálně, když by bylo chladněji. Ale určitě ne do nátělníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
26.5.12 21:33

tak jsou lidi, co psi barví na růžovo, oblékají, dávají jim pusinky, spí s nimi v posteli… můj názor? pes patří na zahradu nebo do bytu, ale na zem, na podlahu. Je to jen pes. Zimní oblečení Čivavy bych ještě pochopila, ale v létě?, to fakt ne, vždyť je vedro, chudák oblečený pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195

Myslím, že to nechám jen na zimu a místo oblečku radši pořídím obojek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

pes má chlupy, už tak mu je v létě vedro, zkus si vzít na sebe kožich a ještě nátělník, myslím, že tvůj pes neocení to, že je in :)))) já mám krysaříky a oblíkám jen v mrazech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
26.5.12 21:34

Ahoj my mame bisoni slecnu a na zimu oblikame, nebo kdyz je na podzim mokro, precejenom je to s bilym pejskem praktictejsi, ale na leto si to neumim predstavit. Zustaneme asi u svetru a bundicek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.5.12 21:36

Nápodobně, zůstanu u bundy na zimu a radši kvanta obojků a bude taky hezká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
26.5.12 21:37

Zimní oblečky pro dobnější psi ano,to chápu,máme kavalírka a na zimu na ven oblékáme takovou bundičku,ale jinak ne,chudáci psi.ale je to každého názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
26.5.12 21:37

Ahoj, já osobně jsem proti, ale proti gustu.....je to pes a měl by jako pes vypadat a chovat se tak. Nemám moc ráda tohle polidšťování psů v tomhle směru. Jinak já mám psa a beru ho v podstatě jako svoje dítě :lol: , ale oblékám pouze když jsou hodně tuhé mrazy, má jeden funkční nepromokavý kabát, žádné činčarády. Je to tedy trochu větší plemeno, ale stejně. Chápu to u naháčů, ale oblékat celoročně psa, kterej má srst mi přijde jako totální hovadina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.5.12 21:38

Holky, jen aby jste si nemyslely, nechci ji oblékat i v létě, já jen že to na shopu nasla, tak mě zajimalo, jestli někdo obleka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
26.5.12 21:39

Já jsem ještě schopná pochopit přes zimu nějaký ten hadřík a hárací kalhotky, ale výstřelky typu šatičky, čepičky, nalakovaný drápky, pivíčko pro pejsky a kočárky…to mi přijde fakt moc. Občas když nějakou takovou atrpu psa potkám, tak mi ho je líto, ale mnohem víc asi majitele, pač je asi psychicky chorý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
26.5.12 21:43

Já oblékání psů popravdě vůbec nechápu…Mám kolem sebe dost lidí s malýma plemenama a nikdo z nich psa do oblečků naštěstí nenavlíká :think: Jedinou výjimkou je kamarádka s naháčem, ale tam je to pochopitelné.

• Citovat
  • Upravit
14110
26.5.12 21:44

@lleennttiillkkaa včera sem seděla v čekárně na veterině a měli i nosítko, něco jako manduca pro čoklíky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.5.12 21:45

Jo u naháče to chápu, nebo když je venku -10 st.C a šli jsme někam dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
26.5.12 21:48

Oblečky pro psy typu mikiny, bundičky s kožichem a kapucí a podobné nesmysly na psech nechápu. Praktické oteplováky pro krátkosrsté psy v zimě naopak chápu - rodiče mají fenku pitbulla, která trpí na ledviny a v zimě nosí takový pletený chránič na celá záda. Proč hafanům neulehčit, ale dělat z něho pitomce v mikině s kapucí? To fakt ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný