Oblékat psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
26.5.12 21:54

Psa bych neoblékala, čivavu asi jo :jazyk:

Ale vážně, řídila bych se zvíetem, pokud se klepe a je studenej, tak ho holt oblíknout i v létě, pokud se neklepe, tak bych na něj hadry nevěšela, ať se ještě nepřehřeje…
Oblékání pro parádu mi přijde prdlý, ještě tak nějaký obojkošáteček, ale jinak - je to zvíře člověk by na to neměl zapomínat, pak jsou to uňafaný hajzlíci, který neumějí ani základní povely, protože se k tomu lidi chovají jako k člověku a ne k psovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.5.12 21:58
@Gladys píše:
Psa bych neoblékala, čivavu asi jo :jazyk:Ale vážně, řídila bych se zvíetem, pokud se klepe a je studenej, tak ho holt oblíknout i v létě, pokud se neklepe, tak bych na něj hadry nevěšela, ať se ještě nepřehřeje…
Oblékání pro parádu mi přijde prdlý, ještě tak nějaký obojkošáteček, ale jinak - je to zvíře člověk by na to neměl zapomínat, pak jsou to uňafaný hajzlíci, který neumějí ani základní povely, protože se k tomu lidi chovají jako k člověku a ne k psovi :roll:

Pozor pozor, mám připomínku ;) Není čivava, jako čivava, moje umí povely jako „K noze, Sedni, lehni, Dej pac, Ukaž bříško, popros“ :-D Mám to zatím místo mimča, ale nedělám z ní „hračku“ v posteli nespí, má svůj pelech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.5.12 22:00
@Luca26 píše:
Pozor pozor, mám připomínku ;) Není čivava, jako čivava, moje umí povely jako „K noze, Sedni, lehni, Dej pac, Ukaž bříško, popros“ :-D Mám to zatím místo mimča, ale nedělám z ní „hračku“ v posteli nespí, má svůj pelech…

No právě, chováš se k ní jako ke psovi, díky bohu, protože pes, který nezná svoje místo, je chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.5.12 22:01

Oblečení chápu, pokud je to oblečení funkční - do zimy, u nemocného psa, nebo třeba i kombinézka co ochrání dlouhou srst výstavního šampiona při nepříznivém počasí. Jinak tomu moc nefandím, přijde mi to takové jako ponižování toho psa. Zajímalo by mě, kdo ty oblečky kupuje. Zatím jsem se s psíkem vyoblíkaným do růžových volánků nebo sportovního tílečka nesetkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
26.5.12 22:02
@Gladys píše:
No právě, chováš se k ní jako ke psovi, díky bohu, protože pes, který nezná svoje místo, je chudák

I když je to moje „dítě“ a na jednu stranu je rozmazlená, máme svoje pravidla, to je fakt 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
26.5.12 22:22

No nevím jak by se na to tvářil náš Fr. buldoček, kdybych mu teď v teplém počasí ještě něco nabalovala na sebe. Na toto plemeno se musí dát pozor na to, aby se nepřehřálo, pak kolabují a může to i končit nedej Bože hůř.
V mrazech v zimě dostává takový kožíšek, ale to už fakt musí mrznout, aby mu nebyla zima chrochníčkovi našemu ;)
Neoblékala bych v létě žádného psa, páč to dle mě nemá žádný význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tritri
27.5.12 01:12

Mohu se zeptat? nevíte co je toto za rasu? taky do oblečků jak dělaný :-)

http://www.tvujpejsek.cz/…psa/d-70374/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.12 10:52
@tritri píše:
Mohu se zeptat? nevíte co je toto za rasu? taky do oblečků jak dělaný :-)http://www.tvujpejsek.cz/…psa/d-70374/

Taky by mě to zajímalo, co to je zač, tenhle mi trochu připomíná Bišonka http://www.tvujpejsek.cz/…nce/d-70347/ :)

• Citovat
  • Upravit
1561
27.5.12 12:01
To je strašný, chudáci pejsci. Psy miluju, ale v životě bych je neoblíkla. Chápu to u těch malejch prcků v zimě, ale pro parádu teda nikdy, připadají mi pak jako blbečci a je mi jich líto.
@tritri píše:
Mohu se zeptat? nevíte co je toto za rasu? taky do oblečků jak dělaný :-)http://www.tvujpejsek.cz/…psa/d-70374/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.5.12 12:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
27.5.12 12:21

8o lidi fakt dělají ze psů kretény. Po shlédnutí jorkšírky v růžových voláncích nevím, jestli se mám smát nebo toho psa litovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.12 12:49

Holky, tak aby jste nemyslely, že všichni, co oblékají svého psa jsou úplně postižení, tak já se hlásím (radši anonymně, aby jste mě pak neukamenovaly). Po dlouhé době snažení se nám zadařilo a následovalo zt, a po pul roce znova, skoncila jsem u psychologa a jeho rada byla, abych si poridila psa. Tak jsem si ho tedy poridila a musim se priznat, ze ho mam jak miminko, proste si ho jim kompenzuji :oops: . Spi s nama v posteli, bojim se o nej a mam na nej par oblecku, ktere obcas vyuziji (vetsinou navecer). Presto jsem jinak mormalni, chodim s nim na cvicak, na prochazky do prirody, atd …Zachranil me od ADéček a jsem mu za to strasne vdecna… Takze tak…

• Citovat
  • Upravit
97
27.5.12 12:52
@Naima píše:
8o lidi fakt dělají ze psů kretény. Po shlédnutí jorkšírky v růžových voláncích nevím, jestli se mám smát nebo toho psa litovat.

já se smála, ale po chvíli litovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
27.5.12 13:08
@tritri píše:

Bisonek v tom moc nevidim,rekla bych Shi-tzu.

• Citovat
  • Upravit
1980
27.5.12 13:08

Raději jsem ani nečetla všechny reakce … oblékat psa? Proč ? Má zdravotní problém, bude někde dlouho sedět nebo postávat a čekat, je už starší, má problémy s bederní páteří nebo ledvinami … v tomhle případě to pochopím, nějaký svetřík, mikča ale jinak ? :roll: smajl klepající si na čelo tu bohužel není. Sama jsem majitelkou chovného výstavního naháče, se kterým běhám i coursing za každého počasí a pes dostane svetr, když teplota klesá hodně pod patnáct stupňů pod nulou. Ono jde také o to, jestli si ze psa uděláte nasvalehého otužilého a zdravého jedince, nebo vyklepaného chudáka, který je oblečený v kombinéze když se sluníčko schová za mrak, takže asi takhle z mé strany. Ještě něco jiného to je u výstavních dlouhosrstých psů bez podsady - tak ano, ti nosí něco jako pláštěnku aby se na ně nenabalil sníh nebo nebyli promočení před vstupem do kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný