Granule Wildfull

6
19.4.22 11:02

Granule Wildfull

Zdravím :mavam:, chtěla bych se zeptat, co říkáte na granule Wildfull. Bylo by to pro jorkšíra 4 kg a 3 roky.
 https://www.mavez.cz/…g-d25014.htm

Je to nová značka, takže na ni ještě není moc recenzí, proto se ptám na Váš názor.

Děkuji předem za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59512
19.4.22 12:36

@K 191111 a co žere ted? Pokud změny snáší dobře tak klidně zkus jestli mu to sedne. spíš si zjistit kdy ty granule vyrábí a co vše dalšího dělá. Pak jde i odhadnout kvalita výrobce. A začala bych nejlépe jehněčím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.4.22 13:26

@Markéta80
Teď má Platinum, aby se rozjedla, protože dřív nechtěla granule vůbec. Teď už chci přejít na klasické „tvrdé“ granule.
Měla by to být Slovenská firma, která to vyrábí v Srbsku, a co jsem našla nějaké recenze, tak všechny zatím dobré, jenže pořád je to málo oproti jiným granulím.
Chtěla jsem koupit spíš Divočáka nebo Jelena, protože jak je vybíravá, tak zrovna zvěřina jí fakt chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
19.4.22 14:01

@K 191111 tak klidně nech platinum, našim nejvíc chutná iberico :palec:, koukni na ND ;), dělají i stal a hodně psům chutná. U nové značky nikdy nevíš co to udělá, navíc při tolika značkách to už bude nějaká zavedená firma a jen něco změní a vydají jako novinku. a po planinkách právě že jsou jiné tak málokterý pes bude chtít přejít zase na klasické granule ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.4.22 14:14

@Markéta80
I naše má Iberico a chutnají, jen jsem si říkala, jestli nejsou klasické granule lepší, kvůli zubům :D, mrknu na ty N&D, díky za radu ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný