Pes se pocurava

105
17.4.22 18:34

Pes se pocurava

Zdravím… Mame 12leteho krysaříka. Dnes v noci me probudilo šíleně pištění kdyz jsem k němu dobehla byl natazeny, hrozne knucel a cural. Rozsvítila jsem probudil se a dobré curat přestal. Vím, že už má roky, ale je to stářím nebo v tom bude už nejaky zdravotní problém, máte někdo zkušenost? Samozdrejmě pujdu i k veterinářovi, ale jsou svátky a jsem z toho nesvá tak kdyby někdo věděl…

Příspěvek upraven 18.04.22 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33663
17.4.22 19:05
@JochovaZ píše:
Zdravím… Mame 12leteho krysaříka. Dnes v noci me probudilo šíleně pištění kdyz jsem k němu dobehla byl natazeny, hrozne knucel a cural. Rozsvítila jsem probudil se a dobré curat přestal. Vím, že už má roky, ale je to stářím nebo v tom bude už nejaky zdravotní problém, máte někdo zkušenost? Samozdrejmě pujdu i k veterinářovi, ale jsou svátky a jsem z toho nesvá tak kdyby někdo věděl…

Má bolesti, zajedˇs ním na veterinu. Je fuk že jsou svátky, existuje pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.4.22 20:29

Natazeny a knucel?
Epilepsie, rakovina?
Tohle chce vetsi vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.22 14:51

@JochovaZ
Je dost možné že má nějaký problém a bolí ho to…
Nebo by klidně mohl mít noční můru a pocurat se z toho, sverac u některých starších psů už tolik nevydrží.
Je dobre sledovat jak často pije, močí a vylučuje, příjem potravy a celkovou chuť k jídlu.
U starších psů to můžou být močové cesty, močový měchýř, klidně i ledviny. Rychle prochladnou.
Ale veterina je jistota, přeji hodně štěstí.
 A.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný