Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky jaké máte zkušenosti s gravimilk???kojím už 5měs.a padaj mi hrozně vlasy a zuby bolej,napadlo mě jestli by my nepomohl gravimilk tablety jíst nechci a tohle by mi mohlo i chutnat tak napište zkušenosti jestli to pomůže díky pa
Ahoj, já jsem to pila, jestli to mělo nějaké výrazné účinky neumím posoudit, ale chutnalo mi to… ![]()
AHOJ PILA JSEM GRAVIMILK PILA JAK U DCERKY TAK TEĎ U MALÉHO A DOBRÉ VLASY MI NEPADALY ALE JESTLI JE TO TÍM TO NEDOKÁŽI POSOUDIT HLAVNĚ MI MOC CHUTNÁ VANILKOVÝÝÝ MŃAM
Je to docela dobré, chutná to jako mlíko s příchutí. Na padání vlasů ti stejně žádné tablety nepomůžou a se zubama šup k zubaři. To se mi nezdá, že by mohly bolet zuby jen tak z nedostatku vitamínů nebo vápníku
spíš budeš mít kaz, nebo něco s dásněma ![]()
jo dásně mám nemocné ale přijde mi že skojením je to horší
u zubaře jsem byla dneska a bolí mě pěkně pusa ![]()
wercis píše:
jo dásně mám nemocné ale přijde mi že skojením je to horšíu zubaře jsem byla dneska a bolí mě pěkně pusa
A nic ti neporadil? Žádná kloktadla, nebo tak něco?
Mně zubařka říkala, že v těhu se zvyšuje krvácivost dásní, ale že by s kojením
No musí to být boj, tak držím palce.
P.S. ještě je moc dobrý mamadrink. Litr stojí tedy okolo 20 Kč, ale tu a tam si dej.
ono se ti to proste spravi az prestanes kojit…dasne mam taky naprd…pomohlo mi kloktat Cosrodyl je to primo pro kojule a tehule s dasnema na prd. vlasy siiileny…musela jsem po pul roce kojeni na kratko..do pul roku jsem malou kojila ted uz se to zlepsuje pomalu vsechno…gravimilk mi ale vuuuubec nechutnal
vypili to psi ![]()
Ahojy pila jsem a piju i ted gravimilk vnailkový po prvním porodu mi vlasy padaly i přesto ale chutnalo mi to:)