Gravimilk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
11.8.10 14:39

Gravimilk

ahoj holky jaké máte zkušenosti s gravimilk???kojím už 5měs.a padaj mi hrozně vlasy a zuby bolej,napadlo mě jestli by my nepomohl gravimilk tablety jíst nechci a tohle by mi mohlo i chutnat tak napište zkušenosti jestli to pomůže díky pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26
11.8.10 14:42

Ahoj, já jsem to pila, jestli to mělo nějaké výrazné účinky neumím posoudit, ale chutnalo mi to… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
11.8.10 14:58

AHOJ PILA JSEM GRAVIMILK PILA JAK U DCERKY TAK TEĎ U MALÉHO A DOBRÉ VLASY MI NEPADALY ALE JESTLI JE TO TÍM TO NEDOKÁŽI POSOUDIT HLAVNĚ MI MOC CHUTNÁ VANILKOVÝÝÝ MŃAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.10 14:59

Je to docela dobré, chutná to jako mlíko s příchutí. Na padání vlasů ti stejně žádné tablety nepomůžou a se zubama šup k zubaři. To se mi nezdá, že by mohly bolet zuby jen tak z nedostatku vitamínů nebo vápníku :think: spíš budeš mít kaz, nebo něco s dásněma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.8.10 15:02

jo dásně mám nemocné ale přijde mi že skojením je to horší :roll: u zubaře jsem byla dneska a bolí mě pěkně pusa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.8.10 15:10
wercis píše:
jo dásně mám nemocné ale přijde mi že skojením je to horší :roll: u zubaře jsem byla dneska a bolí mě pěkně pusa :zed:

A nic ti neporadil? Žádná kloktadla, nebo tak něco?
Mně zubařka říkala, že v těhu se zvyšuje krvácivost dásní, ale že by s kojením :nevim: No musí to být boj, tak držím palce.
P.S. ještě je moc dobrý mamadrink. Litr stojí tedy okolo 20 Kč, ale tu a tam si dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.8.10 15:16

ono se ti to proste spravi az prestanes kojit…dasne mam taky naprd…pomohlo mi kloktat Cosrodyl je to primo pro kojule a tehule s dasnema na prd. vlasy siiileny…musela jsem po pul roce kojeni na kratko..do pul roku jsem malou kojila ted uz se to zlepsuje pomalu vsechno…gravimilk mi ale vuuuubec nechutnal :mrgreen: vypili to psi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
11.8.10 16:23

Ahojy pila jsem a piju i ted gravimilk vnailkový po prvním porodu mi vlasy padaly i přesto ale chutnalo mi to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí