Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
achoj radún ![]()
dokonce 3??? jsem myslela jednoho ![]()
takže my máme čivavku Dafíka, morče Teodora(nick mám podle něj
) a zlatého křečka Bobíška.
ještě by Valinka chtěla mopsíka,Viki kotě,ale to v žádném případě! ![]()
My teď momentálně černobílé morče Boženku a budem kupovat ještě jedno, to bude Lojzinka
A taky hada Normena ![]()
Tak my máme jezevčíka Rokyho a teď čerstvě zakrslého králíka Benyho. Malý Rokyho miluje a bez kralíka nedá ani ránu. ![]()
janac píše:
My máme žačka
Toho jsem vždycky chtěla. A ještě víc bych chtěla Ara. U nás ve zverimexu jednoho mají, jmenuje se Oskar a je BOŽÍ!!! Akorát stojí 40tis. V dětství jsem ale měla jenom Korelky. Tu poslední naši ještě mají a je vychovaná jak pejsek. Dokonce chodí kakat na záchod (bydlí v celém bytě, klec neuznává) ![]()
Ahojky,my mame 6 koček - Deny,Mia,Mainy,Fredy,Bezdík a Garfi,jo a rybičky
nase potkanice se male boji, takze ani nevylezaji z klece, max tak na klec.. desny:(
PetiteFillette píše:janac píše:Toho jsem vždycky chtěla. A ještě víc bych chtěla Ara. U nás ve zverimexu jednoho mají, jmenuje se Oskar a je BOŽÍ!!! Akorát stojí 40tis. V dětství jsem ale měla jenom Korelky. Tu poslední naši ještě mají a je vychovaná jak pejsek. Dokonce chodí kakat na záchod (bydlí v celém bytě, klec neuznává)
My máme žačka
Ahoj, arové jsou opravdu nádherní. Bohužel tento pták je už moooc velký - a navíc teda ani není tak inteligentní
ne, že by to nějak vadilo ![]()
Náš Kuba mele všechny dětský básnička - akorát to trochu plete onehdá valil - vařila myčička kašičku-kovej kovej kovářícku-tomu dala na čičičku.
Učí děcko mluvit
![]()
Umí oba hlasy dospělých : Vždy všem říkám, že ten pták ví nejlíp jak to u nás chodí. Hřmotných hlasem zařve :
„JANO“ a pak následuje vysoké hezké „Pájo“
![]()
A takle odvykládá celý náš rozhovor..lepší než diktafon ![]()
fakt do záchodu?to je supr… ![]()
tchán má spoustu kanárků,už kdysi nám nabízel,at si vyberem a vezmem domu,ale nevím,mně je jich v té kleci líto
a přitom jsou tak krásní a malincí ![]()