Jake mate zviratka?:D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
12.8.10 09:59

Ahojky, moc hezké téma. :-D my máme doma králičího jezevčíka Chandlera, vodní želvu, zakrslého králíčka a dvě akvárka s rybičkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
12.8.10 10:06

zvířátka jsou fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.8.10 12:12

Nejnovější včerejší přírůstek, ještě miminečko čtyřtýdenní :huban:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/…003302_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.8.10 13:15

Skvela diskuze :palec: A krasny zviratka :potlesk:
My mame nemeckeho ovcouna, 2 a pul roku, krasavec v nej letech :-) A tri rybicky – bety. Vsechny jsem je pojmenovala :oops:
Jinak to, ze bychom meli dat psa pryc jsme slyseli mockrat. Dokonce od chovatelky!! A sousedka se me pta, kdy si pro psa nekdo prijede, od te doby, co zjistila, ze jsem tehu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
13.8.10 18:03

to fakt nechápu :evil: proč jsou někteří lidé přesvědčení, že dítě a pes nejde dohromady :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.8.10 19:00

Pipet, nádherné papoušátko :potlesk: a vůbec, všechna zvířátka tady máte moc krásná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.8.10 19:07
sajinda píše:
to fakt nechápu :evil: proč jsou někteří lidé přesvědčení, že dítě a pes nejde dohromady :cert:

Me pripada, ze nektery lidi maji pocit, ze dite a zadny zvire nejde dohromady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.8.10 19:46
xzuzkax píše:
Ahoj! Hezký téma :wink:
My máme zatím jen dvě kočičky, Lízu a Mikeše. A přibude k nim pejsek, Rhodézský ridgeback, ale musíme počkat až povyroste, má teprve týden :-D

my mame kocku - ruskou - jmenuje se Don Číčo. Chtěla bych ještě jednu (ale přítel prská) a pak bych chtěla taky toho ridgebacka :-) ale s tim ma trosku obavy pritel, ze je to velke hovado (ja rikam, ze to je tele) a ze do bytu se nehodi - ja si naopak myslim opak - kdyz se s nim chodi ven na dlouho prochazky a vylita se, tak neni problem,ne? Ale ja jsem taková, že co si usmyslím tak to mám…takže už jen na ridgebacka ušetřit a je doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.8.10 20:16

:srdce: Já bych hrozně chtěla koně, miluju je!! :hug:

Jako osobně byhc si nepořizovala takovou rasu jako je pitbul, rotvajler atd, když mám doma děti, toho bych se docela bála. Máme doma mopse, a i když je mu teprve 6 tak dokáže být pěkně nervní a na kluka už kolikrát vyjel, takže fakt bych se bála mít doma něco většiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
13.8.10 20:29

My máme zakrslýho králíčka, můžu doporučit, je s ní sranda a je to mazlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
14.8.10 06:50

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím … :roll: :think: :nevim: :twisted: :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.8.10 10:52
mrazíček píše:a pak bych chtěla taky toho ridgebacka :-) ale s tim ma trosku obavy pritel, ze je to velke hovado (ja rikam, ze to je tele) a ze do bytu se nehodi - ja si naopak myslim opak - kdyz se s nim chodi ven na dlouho prochazky a vylita se, tak neni problem,ne? Ale ja jsem taková, že co si usmyslím tak to mám…takže už jen na ridgebacka ušetřit a je doma :hug:

Taky si myslim, ze pes v byte je OK. Mame ovcouna v panelaku. Nejdriv jsem z toho mela strach, ale v byte je cokl mnohem hodnejsi, nez byval na zahrade :think:
Vylitame ho 2× denne po venku a kdyz jsme doma, tak povetsinou chrni :palec:
Mrazicku, at mate pejska doma co nejdriv :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.8.10 16:09

Ahoj, tak my se chystáme na první mimčo, ale mateřské pudy mám silné už dlouho, dle toho také naše četné osazenstvo: kříženec labradora s basetem Sam, labradorka Eimi, kočky: Cassinka, Rubinka, Kulička, Matýsek a Eliška, fretky: Tomášek, Natálka, Pupíček a Bublinka, čtyři osmáky (nemají jméno :zed: ), křečka jménem „MIMITÁTOVO“ a africké šneky. Nebydlíme v baráku, ale v bytě. A je nám spolu fajn. Mimčo začnu skoro okamžitě dávat k Eimince (samo, že pod dozorem). Ona by si nechala od dětí snad i břicho zezřezat :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
14.8.10 17:27
lemaz píše:
Ahoj, tak my se chystáme na první mimčo, ale mateřské pudy mám silné už dlouho, dle toho také naše četné osazenstvo: kříženec labradora s basetem Sam, labradorka Eimi, kočky: Cassinka, Rubinka, Kulička, Matýsek a Eliška, fretky: Tomášek, Natálka, Pupíček a Bublinka, čtyři osmáky (nemají jméno :zed: ), křečka jménem „MIMITÁTOVO“ a africké šneky. Nebydlíme v baráku, ale v bytě. A je nám spolu fajn. Mimčo začnu skoro okamžitě dávat k Eimince (samo, že pod dozorem). Ona by si nechala od dětí snad i břicho zezřezat :palec: :palec: :palec:

Vaše zvířátka mají asi jednu místnost ne?
Máte takovou malou ZOO.

My máme jen garsonku,
máme jen želvu krásnou (vodní).
A přítel by chtěl rybičky původně chtěl kraba.
Zatím přesvědčuju že želva a miminko stačí.
Já bych chtěla retrívra,ale do domu sem se nehodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.8.10 17:39
Petra_a_Eli píše:
mrazíček píše:a pak bych chtěla taky toho ridgebacka :-) ale s tim ma trosku obavy pritel, ze je to velke hovado (ja rikam, ze to je tele) a ze do bytu se nehodi - ja si naopak myslim opak - kdyz se s nim chodi ven na dlouho prochazky a vylita se, tak neni problem,ne? Ale ja jsem taková, že co si usmyslím tak to mám…takže už jen na ridgebacka ušetřit a je doma :hug:
Taky si myslim, ze pes v byte je OK. Mame ovcouna v panelaku. Nejdriv jsem z toho mela strach, ale v byte je cokl mnohem hodnejsi, nez byval na zahrade :think:
Vylitame ho 2× denne po venku a kdyz jsme doma, tak povetsinou chrni :palec:
Mrazicku, at mate pejska doma co nejdriv :mavam:

jooo, to taky doufam…u nas chodi po parku ted jedna pani (chodila asi driv, ale my tam nechodili) a vodi si dva ridgebacky - kluky :) tak se chystam si s ni nekdy promluvit o pejscich - podle me je taky ma v byte, a dva dokonce, takze no problemo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí