Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, moc hezké téma.
my máme doma králičího jezevčíka Chandlera, vodní želvu, zakrslého králíčka a dvě akvárka s rybičkama ![]()
Skvela diskuze
A krasny zviratka ![]()
My mame nemeckeho ovcouna, 2 a pul roku, krasavec v nej letech
A tri rybicky – bety. Vsechny jsem je pojmenovala ![]()
Jinak to, ze bychom meli dat psa pryc jsme slyseli mockrat. Dokonce od chovatelky!! A sousedka se me pta, kdy si pro psa nekdo prijede, od te doby, co zjistila, ze jsem tehu ![]()
to fakt nechápu
proč jsou někteří lidé přesvědčení, že dítě a pes nejde dohromady ![]()
Pipet, nádherné papoušátko
a vůbec, všechna zvířátka tady máte moc krásná ![]()
sajinda píše:
to fakt nechápuproč jsou někteří lidé přesvědčení, že dítě a pes nejde dohromady
Me pripada, ze nektery lidi maji pocit, ze dite a zadny zvire nejde dohromady ![]()
xzuzkax píše:
Ahoj! Hezký téma
My máme zatím jen dvě kočičky, Lízu a Mikeše. A přibude k nim pejsek, Rhodézský ridgeback, ale musíme počkat až povyroste, má teprve týden
my mame kocku - ruskou - jmenuje se Don Číčo. Chtěla bych ještě jednu (ale přítel prská) a pak bych chtěla taky toho ridgebacka
ale s tim ma trosku obavy pritel, ze je to velke hovado (ja rikam, ze to je tele) a ze do bytu se nehodi - ja si naopak myslim opak - kdyz se s nim chodi ven na dlouho prochazky a vylita se, tak neni problem,ne? Ale ja jsem taková, že co si usmyslím tak to mám…takže už jen na ridgebacka ušetřit a je doma ![]()
Já bych hrozně chtěla koně, miluju je!! ![]()
Jako osobně byhc si nepořizovala takovou rasu jako je pitbul, rotvajler atd, když mám doma děti, toho bych se docela bála. Máme doma mopse, a i když je mu teprve 6 tak dokáže být pěkně nervní a na kluka už kolikrát vyjel, takže fakt bych se bála mít doma něco většiho
My máme zakrslýho králíčka, můžu doporučit, je s ní sranda a je to mazlík.
mrazíček píše:a pak bych chtěla taky toho ridgebackaale s tim ma trosku obavy pritel, ze je to velke hovado (ja rikam, ze to je tele) a ze do bytu se nehodi - ja si naopak myslim opak - kdyz se s nim chodi ven na dlouho prochazky a vylita se, tak neni problem,ne? Ale ja jsem taková, že co si usmyslím tak to mám…takže už jen na ridgebacka ušetřit a je doma
Taky si myslim, ze pes v byte je OK. Mame ovcouna v panelaku. Nejdriv jsem z toho mela strach, ale v byte je cokl mnohem hodnejsi, nez byval na zahrade ![]()
Vylitame ho 2× denne po venku a kdyz jsme doma, tak povetsinou chrni ![]()
Mrazicku, at mate pejska doma co nejdriv ![]()
Ahoj, tak my se chystáme na první mimčo, ale mateřské pudy mám silné už dlouho, dle toho také naše četné osazenstvo: kříženec labradora s basetem Sam, labradorka Eimi, kočky: Cassinka, Rubinka, Kulička, Matýsek a Eliška, fretky: Tomášek, Natálka, Pupíček a Bublinka, čtyři osmáky (nemají jméno
), křečka jménem „MIMITÁTOVO“ a africké šneky. Nebydlíme v baráku, ale v bytě. A je nám spolu fajn. Mimčo začnu skoro okamžitě dávat k Eimince (samo, že pod dozorem). Ona by si nechala od dětí snad i břicho zezřezat
![]()
lemaz píše:
Ahoj, tak my se chystáme na první mimčo, ale mateřské pudy mám silné už dlouho, dle toho také naše četné osazenstvo: kříženec labradora s basetem Sam, labradorka Eimi, kočky: Cassinka, Rubinka, Kulička, Matýsek a Eliška, fretky: Tomášek, Natálka, Pupíček a Bublinka, čtyři osmáky (nemají jméno), křečka jménem „MIMITÁTOVO“ a africké šneky. Nebydlíme v baráku, ale v bytě. A je nám spolu fajn. Mimčo začnu skoro okamžitě dávat k Eimince (samo, že pod dozorem). Ona by si nechala od dětí snad i břicho zezřezat
![]()
![]()
Vaše zvířátka mají asi jednu místnost ne?
Máte takovou malou ZOO.
My máme jen garsonku,
máme jen želvu krásnou (vodní).
A přítel by chtěl rybičky původně chtěl kraba.
Zatím přesvědčuju že želva a miminko stačí.
Já bych chtěla retrívra,ale do domu sem se nehodí ![]()
Petra_a_Eli píše:mrazíček píše:a pak bych chtěla taky toho ridgebackaTaky si myslim, ze pes v byte je OK. Mame ovcouna v panelaku. Nejdriv jsem z toho mela strach, ale v byte je cokl mnohem hodnejsi, nez byval na zahradeale s tim ma trosku obavy pritel, ze je to velke hovado (ja rikam, ze to je tele) a ze do bytu se nehodi - ja si naopak myslim opak - kdyz se s nim chodi ven na dlouho prochazky a vylita se, tak neni problem,ne? Ale ja jsem taková, že co si usmyslím tak to mám…takže už jen na ridgebacka ušetřit a je doma
Vylitame ho 2× denne po venku a kdyz jsme doma, tak povetsinou chrni
Mrazicku, at mate pejska doma co nejdriv
jooo, to taky doufam…u nas chodi po parku ted jedna pani (chodila asi driv, ale my tam nechodili) a vodi si dva ridgebacky - kluky
tak se chystam si s ni nekdy promluvit o pejscich - podle me je taky ma v byte, a dva dokonce, takze no problemo ![]()