Jak změnit režim jídla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20296
10.8.10 17:00

Jak změnit režim jídla

Mám problém a nevím co s tím.
Náš Darek má dle doktorky obráceneý režim (ona si tedy myslí, že úplně i se s paním, ale to ne)

Prostě ví kdy je noc a kdy den, to je evidentní. Problém je v jídle (UM). Přes den do něho něco narvat je problém, cucá po troškách - dávku naráz prostě nedá.

Usíná kolem 8 večer, někdy se zadaří a vydrží spát 4 hodiny, ale většinou vstává po dvou hodinách s řevem, že má hlad - jakmile se nají ihned zase usne…jenže takhle po dvou hodinách to jde až do rána :zed: :zed:

jak to změnit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
10.8.10 17:04

A jak to má přes den? Myslím s jídlem. Marunka je kojená, ale podobně to máme už 3 měsíce. A takhle často pije i přes den. Odmítá flašku, občas do ní dostanu pár lžiček MM (mám zásoby v mrazáku), ale moc to nechce.

Tak jsem zvědavá, jestli někdo něco poradí ;) .

Nemůže mít jen tříměsíční spurt? Ten kolem 3.měsíce bývá (a u nás přešel plynule do půlročního :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
10.8.10 17:06

No přes den nechce, a když už jo tak vypije tak 30ml a za hodinu řve znova ale víc ani tak nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.8.10 17:08

Jé, promiň, vždyť to tam máš napsané :oops: :oops: :oops: .

A doktorka ti nic neporadila? Já myslím, že je ještě malý, že se to může brzy změnit „do normálu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
10.8.10 17:13

doktork mi poradila JEN změnit režim, obrátit to, ale jak na to…to už se jaksi nezmínila :-D

i když ona je přesvědčená, že má kompletně prohozenou noc a den a zaboha jí nedokážu vysvětlit že né :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.8.10 17:21

Tak já bych jako jedinou možnost toho přehození viděla to nedat mu v noci každé ty 2h. Ale já osobně bych to nedělala. Věřila bych tomu, že se to časem spraví. Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.10 17:32

já si taky myslím, že je ještě malinký aby se mu to násilím nějak převracelo, měla ti dr poradit jak na to, ono se snadno řekne ale hůř provede, podle mě si to prcek upraví sám a pokud ne tak bych to zkusila později… at se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
10.8.10 17:53

nedat mu jsem zkoušela jednou a on je schopnej řvát do rána, takže to smysl nemá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.8.10 18:48
RyBANA píše:
nedat mu jsem zkoušela jednou a on je schopnej řvát do rána, takže to smysl nemá… :nevim:

Jo, přesně tak je to u nás, a to je Marunka skoro dvakrát starší ;) . Zatím se snažím ji naučit usínat v postýlce. Sice nějakou dobu řve, ale víc jak půl hodiny bych ji asi nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
10.8.10 19:27

a co zkusit ubrat mu velikost kazde nocni davky a pres den mu dat co vypije, ale nedat mu hned za hodinu znovu, ale treba za dve hodiny?

ja ubiranim nocni davky pomalu naucila malou, ze v noci se neji, ale bylo to teda pozdeji (cca 6 mes)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí