Grilování a dítě na chůvičce

2643
29.3.14 18:43

grilovani a dítě na chuvicce

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda nechavate dítě večer na chuvicce a jdete grilovat na zahradu? A jak staré děti takto nechavate? Já mám 6 měsíční holčičku a nevím :nevim: mám nějaky strach, je to brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
29.3.14 18:47

@Kachnicka25 pokud ti chůvice dosáhne, tak proč ne? Pokud se na to ovšem necítíš, tak to nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681

Ano nechala by jsem. Pokud jsem na svoji zahradě. Dělám to i přes den když mé 6 měsíční usne doma a starší chce ven. Dám chůvičku a jdeme. Staršího tam samotný ho zatím nechat nemůžu samotnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977

Máme videochuvicku a s ní se není čeho bát. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Strach z čeho 8o :nevim:
Malý je od narození na chůvičce, máme ložnici na opačné straně baráku a bez chůvičky bych ho neslyšela (leda by ječel fakt na plné kule).
A tak je jedno, jestli sedím v obýváku nebo pár metrů vedle na zahradě.
Teda předpokládám, že se bavíme o spícím dítěti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.3.14 18:48

No tak záleží jak daleko máš dítě, aby měla chůvička vůbec dosah :) ale strach mít fakt nemusíš, od toho chůvičky snad jsou :)

jinak my to takhle normálka dělávali, když byli kluci malý a usnuli, tak sem nechala chůvičku u nich a normálka sme šli grilovat na zahradu 8) tak neboj a užij si to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
29.3.14 18:51

Pokud máš dítě zabezpečené, aby při probuzení nespadlo, tak by to mělo být ok.

Nicméně osobně bych se šla podívat při šustnutí, ptž jednou mi takhle šustla a blinkala. Jindy je šustnutí jen převalení.

Naši bych nechala, kdybych věděla, že se nikam neskulí

• Citovat
  • Upravit
4875
29.3.14 18:51

Klidne bych nechala, praktikuji od narozeni. Usne, zapnu chuvu a behame po zahrade. Od toho ji snad mame :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
29.3.14 18:52

Maximálně ještě s monitorem dechu.
Zrovna tady na emiminu je popsán případ cca 5 let starý, kdy téměř půlroční miminko bylo na chůvičce, ale monitor zapomněli zapnout a potom ho našli mrtvé..Zemřelo na SIDS..Stává se ojediněle, ale stává se..TAkže za mě jasné ne, raději bych si to grilování odpustila než nechat dítě spát samotné v domě večer..
Rizikové faktory pro SIDS je právě večerní a noční spánek a to, že dítě spí samotné a rodiče daleko..
V té diskuzi je jasně napsané, že v chůvičce nic slyšet nebylo.
Jestli jsou rodiče vedle v obýváku nebo na zahradě podle statistik SIDS fakt jedno není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
29.3.14 18:54

Když jsme na víkend u našich, malá spí v prvním patře, my jsme v přízemí. Chůvička je jistota. Taky jsem se zezačátku bála. Ale pak jsem zjistila, že se není čeho bát ;) vždyť se na malou můžeš i odbíhat koukat a kontrolovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
29.3.14 18:54

Tak dekuju za uklidnění :palec:. Je to na sousedů zahradě, ale hned u našeho plotu. Pristavim si žebřík abych to nemusela obíhat a byla hned doma kdyby něco. Asi jsem potřebovala jen uklidnit ze na to není už moc malá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
29.3.14 18:55

@Jana206 a když mám dítě na chůvičce v patře a jsem dole tak je asi jedno jestli jsem v obýváku nebo na zahradě u grilu ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
29.3.14 18:56

Asi bych se nebála, taky používáme chůvičku(ale dceři už je tedy 15měsíců) a je dost spolehlivá, taky se na malou můžete chodit dívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
29.3.14 18:57

@Jana206 mam dite v patre, je uplne jedno, jestli jsem na zahrade nebo v obyvaku. Monitor dechu jsem nemela a pokud ma dite SIDS, tak nepomuze nic, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.3.14 18:57

Mám video chuvu a absolutně nemám problém. Vše vidím, slyším, máme monitor dechu. Lepší než přetahovat z kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí