Grilování a dítě na chůvičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
29.3.14 23:01

Hele a když už se to tu nakouslo…dokdy takhle používáte chůvičku, myslím jako věk dětí?? :think:
Já se přiznám, že už teď na ní dost prdím, sezení máme 10m od okna, při odpoledním spánku se tu max. sejdu s kámoškou, takže žádný mejdan, přes který by nebylo slyšet i přes zavřené okno, když se vzbudí a začne si o mě říkat…

Mě přijde uhozený hlídat takhle třeba desetiletý dítě, a to se může přitom zvratkama udusit stejně jako tříleté, když na to přijde :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
30.3.14 07:41

@Kachnicka25 Ahoj. Zrovna včera jsem poprvé malou 7 měsíců) nechala v patře v spát a na zahradě jsme grilovali :-) Dala jsem chůvičku a vše bylo v pořádku občas jsem se na ní šla samozřejmě podívat. Přijde mi to lepší než jí nechat venku s náma spát v kočáru…takhle má větší pohodlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.3.14 07:50

@Mar__tanka1983 No ta starší od nějakých dvou - tří let prostě „paří“ s náma, takže na chůvičce není, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
30.3.14 08:16

@Mar__tanka1983 ja ji zatim stale pouzivam, je to spis o zvyku. Ale az se narodi prcek, chuva poputuje k nam do loznice k miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
30.3.14 09:42

@dani24687 My nemáme žádný. V našem malém bytě je nepotřebuji. Ale na dovolené se mi nechce sedět od osmi na pokoji a koukat jak prdola spí. Takže musím někde půjčit nebo sehnat použité :-), ať můžem aspon do hotelové restaurace na pivko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
30.3.14 21:15

@Mar__tanka1983
U nás se teď chuva vrátila :mrgreen: Malej začal mít noční děsy a když jdu do sprchy tak ho neuslyším. Takže teď, ve čtyřech letech je zase v kurzu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí