GS Mamavit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
LucieHora
10.10.17 23:03

GS Mamavit

Ahoj, zdravím. Od května se s přítelem snažíme o dítě, oba to hodně chceme a možná jsme si to vzali do hlavy tak moc, že ty dvě čárky na testu ne a ne přijít. Zkusili jsme na to nemyslet a sex si užívat bez myšlenek na dítě, ale znáte to. Nejde na to přestat myslet, když si to tak přejeme. Dnes jsem byla v lékárně a na doporučení paní lékárnice jsem koupila GS Mamavit. Takže se jdu, dámy, zeptat Vás, co si o tom myslíte? K tomu jsem navíc dostala GS Vitamin C500, prý je to nějaká akce, jinak bych to asi nekoupila. Předem děkuji za odpovědi a názory. Lucka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
11.10.17 06:53

@LucieHora jsou to vitaminy jako kazde jine, k tehotenstvi ti moc nepomuzou. Spis bych se zamerila na bylinky podporujici zensky reprodukcni system :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
11.10.17 08:48

Mamavit jsem brala jak jsem otěhotněla. Předtím při snažení jen kyselinu listovou, k tomu klidně i ten vitamín C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.10.17 10:27

@LucieHora Já otěhotněla 3 mesíce po svatbě, v říjnu minulého roku, bohužel v lednu jsem musela na revizi kvůli zamlklému těhotenství.. od února-března jsme se začali zase snažit a pořád nic. Brala jsem Femibion, pila kontryhel, jedla Macu, teď beru vitamin E a GS mimistar a čekám.. muž preventivně bere Selzink (selen a zinek). Všichni radí přestat na to myslet, ale to jaksi nejde no :D Čekám do ledna a pak jdu za gyn požádat o testy, jestli jsme ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHora
11.10.17 10:38

@eviku-miluna :mavam: děkuji, a můžu se zeptat, jaký konkrétně bylinky myslíš? Já totiž absolutně nevím, o co se jedná. :roll:

• Citovat
  • Upravit
LucieHora
11.10.17 10:41

@Emamama :mavam: ahoj, děkuju a moc ti přeju, aby to vyšlo! Jo, mě všichni radí, ať na to nemyslím, ale to jde těžko. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3441
11.10.17 11:08

@LucieHora K těhotenství Ti to nepomůže, ale na doplnění vitamínů nejsou špatné. Na podporu otěhotnění bych doporučila kontryhelový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHora
11.10.17 11:12

@prcekniky :* moc děkuju! Určitě se pokusim čajík sehnat.

• Citovat
  • Upravit
3441
11.10.17 11:31

@LucieHora Není za co. Mají ho v každé lékárně a je potřeba ho pít poctivě každý den. Hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
11.10.17 18:26
@LucieHora píše:
@eviku-miluna :mavam: děkuji, a můžu se zeptat, jaký konkrétně bylinky myslíš? Já totiž absolutně nevím, o co se jedná. :roll:

jak už tu @prcekniky zmínila, je dobrý kontryhelový čaj, bylinné kapky gynex nebo třeba tinktura z jeřábu ptačího. Je toho docela dost, stačí pohledat ;). A ještě se doporučuje kys. listová jako prevence vrozených vývojových vad centrálního nervového systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHora
12.10.17 21:58

@eviku-miluna :mavam: děkuju moc, ta kyselina listová je obsažená v těch vitaminech GS, co jsem tu zmiňovala. Asi musím mít něco přímo na podporu plodnosti nebo tak něco, že? Já se v tom ztrácím. Připadám si jak blbec, všichni tady mají takovej přehled oproti mě! :roll:

• Citovat
  • Upravit
111
12.10.17 23:15

@LucieHora Upřímně, buď ráda! :lol: Po roce marného snažení budeš taky odborník.. to ale není vždycky výhoda :zed: Tiše závidím všem, které doma nemají teploměr na měření bazální teploty, ovulační testy, x vitamínů a snahu o spontání sex, když jsou zrovna opravdu unavené a menstruační kalendář na ně řve OVULACÉ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.5.23 15:04

Já bych kontryhel raději neužívala je to potratová bylinka.. Kamarádka taky dala na internet a potratila už šestkrát..Já toto těhotenství neužívala nic jen tři dny co jsem to věděla kyselinu listovou a D3 od gynekoložky…Napadlo mě že i tohle byla možná chyba..V prvním jsem užívala dva měsíce klasický Mamavit (Mimi star tehdy nebylo) pokračovala s ním i během kojení..Takže taky uvažuju že zas začnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí