GS Mimistar problémy

18
8.10.21 12:58

GS Mimistar problémy

Ahoj holky, meli jste nektera problemy s mocovym mechyrem, po uzivani GS Mimistar? Zacala jsem brat v pondeli a od utery me boli mocovy mechyr, litam neustale na zachod a pri moceni me to dost pali. Presne priznaky zanetu mocoveho mechyre. Dnes jsem byla na krvi a rozboru s moci, ale zanet v tele zadny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
8.10.21 15:57

Ahoj Misaa12345,

já beru GS Mimistar cca třetí měsíc, ale žádné problémy po něm jsem neměla ani nemám. Jen se mi podařilo po měsíci užívání otěhotnět (ale asi to byla náhoda)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.10.21 21:25

@LeMourek tak to moc gratuluji :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.10.21 12:58
@Misaa12345 píše:
@LeMourek tak to moc gratuluji :potlesk: :srdce:

Děkuji, ale zatím je gratulace malinko předčasná a nechci nic zakřiknout…, jsem ráda, že se nám to opět podařilo, ale po předchozích dvou zamlklých těh. jsem hodně opatrná a gratulaci bych viděla snad až po porodu, kdy bude vše dobré a mimi zdravé. :andel: :) Bohužel do té doby můžeme jen doufat, že to tentokrát už dopadne na výbornou. ;) Mmch. v nějaké diskuzi jsem psala, že se ty vitamíny ale chystám změnit kvůli složení, ode dneška začínám brát GS Mamavit Prefolin+DHA, tak uvidíme, vybírala jsem jen podle složení, ne podle zkušeností jiných, tak snad to nebyla špatná volba. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.10.21 12:22

@LeMourek Já před prvním těhotenstvím brala Mimistar a pak celé těhotenství Mamavit a všechno super :) nebyl žádný problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí