Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
jsem po svém prvním Ivf a druhém transferu… Oba samozřejmě negativní. Vajíčko se ani neuhnízdilo. Zbývá mi poslední vajíčko a cítím se úplně hrozně.
Podle doktorky na gennetu jsme s partnerem naprosto zdraví. Můj jediný problém je částečně neprůchodný vaječník, jinak všechny testy a vyšetření máme v pořádku. Cítím se hrozně zoufale a vůbec netuším co dělat
… Momentálně přemýšlím nad návštěvou odborníka na čínskou medicínu a zkusit očistu těla a to poslední vajíčko zatím nechat v mrazáčku…jen mě zajímalo, zda tu nenajdu nějakou spřízněnou duši nebo povzbuzení, protože nevím, kde by mohl být problém. Děkuji za jakoukoli odpověď ![]()
@Verca97
Ahoj, nemohu poradit, toto jsem nikdy neřešila, ale přeju Ti, ať je vše v pořádku a ať se dočkáš ![]()
Ahoj, jak dlouho jste se předtím snažili? Je 97 Tvůj ročník?
@Žižkovská žena
Ano 97 je můj ročník, proto je to divný že se nedaří furt mi říkají jak jsem ještě mladá sliznici mám pěknou a furt nic. Bez gennetu jsme se snažili dva roky na gennetu Budem v lednu rok.
Nezoufej, nekdy je to tezke, ale vetsina se nas dockala anebo jeste docka Jen je mi divne ze jste meli jen 3 embrya, kdyz jste jinak zdravi. Vysvetlili vam doktori proc?
@Helca83
Měli jsme jich více, vydali jich 11, ale špatná kvalita, pak zůstali 4 a nakonec jen 3🤔jinak vajíček jsem měla vážně hodně, ale buď byly moc malý nebo právě pak špatný. Děkuji za zprávy, moc mi pomáhá, že o tom můžu aspoň trochu mluvit
@Verca97 tak asi nezvolili dobre stimulaci, prvni IVF je nekdy takove zkusebni. Zeptej se na to doktorky, jestli by priste neupravila stimulacni protokol, jak a proc.
@Helca83
Je pravda, že tou dobu byla moje doktorka na dovolené, takže jsem dostala jinou a v půlce stimulace jsem přecházela zpět k původní…Uvidím jestli na druhé ivf půjdu vůbec zpátky do gennetu. Jsem z toho všeho taková rozčarovaná. S doktorkou je celkově těžká domluva, ale asi bych na ně měla trochu zatlačit přece jen to nestojí pár korun ![]()
@Verca97 bohužel ani IVF není všemocne, chce to čas. Já mám dceru až z KETu z 2IVF, asi mi nejvíc pomohlo se srovnat psychicky. Dala jsem si 6 měsícu pauzu, začala zdrave jist, zhubla jsem kila co jsem nabrala braním hormonu a denně cvičila. Do KETu jsem s vědomím, ze jsem ve vyborne kondici a udělala jsem maximum a teď už nám 8mesicni cacorku
přeji hodně stesti a věř, ze i ty se dockas
@Ajkule
Jo přesně to si taky říkám. Přijde mi, že po psychické stránce potrebuju chvilku pauzu. Dám se dohromady, naberu síly a pustím se do toho znovu. Když tak koukám na konverzace plno ženskejm to nevyjde hned napoprvé.
Díky holky… Tak snad se mi časem taky zadari ![]()
@Verca97
zas tak strasne te ten cas netlaci, tak bych opravdu se snazila psychicky byt v pohode, zkousela jsi i neco prirodniho? treba Macu peruanskou? pusobi na hormonalni system, tim urcite nic nezkazis a drzim pesti ![]()
Někdy je to hrozný, ale věřím, že se dočkáte. Mě pomohly kapky Gynex energy a chodila jsem na antistresove masáže
teď jsem v 6tt a přišlo to prostě v pravý čas ![]()