Gs mini start a fertility blend

21
17.8.20 18:59

gs mini start a fertility blend

Zdravím všechny snažilky. Moc bych Vás chtěla poprosit o radu. Aktuálně už třetí měsíc užívám vitamíny GS mimi start, k tomu jsem měla druhý cyklus clostík od 2. do 5. dne. S přítelem se snažíme o miminko 10 měsíc a já začínám být zoufalá. Léčím se s anémií a štítnou žlázou, teď mi navíc neuroložka řekla, že mám v háji páteř a těhotenství bude hodně těžké. Navíc mě tlačí i věk. Možná jsme trochu zpanikařila, ale už jsem nás objednala i do CAR. Doktor mě poslední dva cykly s clostíkem vůbec nehlídal, vždy když mi vycházela ovulace, měl dovolenou. Ale ovulační testy mi vždy kolem 15. dne cyklu vycházely pozitivní. Pořád ale nejsem těhotná. Včera jsem už špinila a dnes se mrška rozjela takovým způsobem, že každých 30 minut lítám na záchod. Tenhle měsíc ještě budu pokračovat s clostíkem, ale jde mi o ty další vitamíny. Přemýšlím, že bych si k GS Mini start koupila ještě Fertility Blend, ale není to už moc? Mohu tyto vitamíny brát najednou a k tomu ještě clostík?

Moc se omlouvám za román, ale potřebovala jsem trochu popsat situaci :oops: Budu moc ráda, když mi někdo zkušenější poradí. Už vážně nevím, co dál a začínám být opravdu zoufalá :oops: I když vím, že možná panikařím zbytečně :roll: Všem Vám přeju, aby jste svoje // vytoužené čárky našly co nejdříve :hug: Ještě jednou děkuju!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+