Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
V několika článcích jsem četla že guarová guma narušuje antikoncepci. Používá se hodně i v pečivu a zmrzlinách, myslíte že jako stabilizátor v potravinách mi může narušit ha nebo bych to musela brát jako suplement aby se něco stalo?
Když už jsi četla, přečetla sis leták HA? Tam píšou co?
@Anonymní píše:
V několika článcích jsem četla že guarová guma narušuje antikoncepci. Používá se hodně i v pečivu a zmrzlinách, myslíte že jako stabilizátor v potravinách mi může narušit ha nebo bych to musela brát jako suplement aby se něco stalo?
Poprosim o zdroj informaci. Jinak je to jen obyc hoax.
https://www.webmd.com/…919/guar-gum
Například tady. Ale samozřejmě se nikde nepíše kolik ma nějaký vliv, proto se ptám. Aby mi selhala antikoncepce protože si k večeři dám housku mi taky přijde ulité.
@Russet píše:
Když už jsi četla, přečetla sis leták HA? Tam píšou co?
Tam nepíšou ani o černém uhlí a o tom si myslím že není diskuze. V tomhle letákům moc nevěřím.
@Anonymní píše:
Tam nepíšou ani o černém uhlí a o tom si myslím že není diskuze. V tomhle letákům moc nevěřím.
Tak nesoulož nebo neber HA.
@Russet píše:
Tak nesoulož nebo neber HA.
Ještě by mohla nežrat… ![]()
@Moringa píše:
Ještě by mohla nežrat…
Nebo si vybírat pečivo, kde to není. Péct si vlastní, když se toho tolik bojí.