Gymnázium Amazon Praha

1961
7.4.22 20:41

Gymnázium Amazon Praha či jine soukromé v Praze

Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala zda nemáte některá vaše děti na gymnáziu Amazon v Praze? Dcera by se tam ráda přihlásila. Navštěvuje teď osmileté Gymnázium, ale s ohledem na stěhování si vybrala v Praze právě tohle.
Netušíte jak obtížné je se tam dostat? Případně jsou někde dohledatelné obecné počty přihlášených a přijatých na soukromá gymnázia v Praze? Či jaký je takový obvyklý poměr přihlášených a přijatých na gymnázia? Tím, že jsme z krajského města, tak pro dceru nebyl žádný problém se i bez přípravy dostat na poměrně dobré osmilete gymnazium tady u nas, takže to srovnání moc nemám.
Nyní je na gymplu v rámci třídy nejlepší takže asi nějaké znalosti má, přesto netuším o kolik náročnější může být studium v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
7.4.22 20:52

Zkoušela jis jejich stránky, výročnzprávy, případně tam brnknout? Jinak www.matematickaberuska.cz je tam archiv výsledků. Je ne všechna souromá výsledky zveřejnují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.4.22 20:57

@Lama Lama - diky za odkaz zkouknu to, dle jejich webu je dulezity pry hlavne pohovor a anglictina, pomer prijatych a přihlášených jsem nedohledala tak aby byl čitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4948
8.4.22 13:12
@Lama Lama píše:
Zkoušela jis jejich stránky, výročnzprávy, případně tam brnknout? Jinak www.matematickaberuska.cz je tam archiv výsledků. Je ne všechna souromá výsledky zveřejnují

Amazon tam zrovna není a za sebe přiznávám, že jsem to téhle škole nikdy ani neslyšela.

@sofie_13579
Podle čeho dcera tu školu vybírala? Byli jste tam na dni otevřených dveří? Tam taky informace o počtech přihlášených/přijatým nezmiňovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
8.4.22 14:18

@Jeremi - dcera chtela gymnazium bilingvni a toto si nasla na webu, jde tam az pristi rok, takze den otevřených dveří nas teprve ceka. Nakonec jsem napsala pani ředitelce, tak pocitam, ze se ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4948
8.4.22 14:25
@sofie_13579 píše:
@Jeremi - dcera chtela gymnazium bilingvni a toto si nasla na webu, jde tam az pristi rok, takze den otevřených dveří nas teprve ceka. Nakonec jsem napsala pani ředitelce, tak pocitam, ze se ozve :)

Jestli hledáte bilingvní gymnázium, tak bych se podívala i na tohle https://praha.educanet.cz/cs/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
9.4.22 18:04

Dekuju moc, zkoukneme take😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.5.23 12:00

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli máte nějaké reference o gymnáziu Amazon. Četla jsem řadu hodnocení, převládala spíše ta negativní. Pravdou ale je, že byly z roku 2019 a starší, nic moc ze současnosti. Dokážou dobře připravit na maturitu a přijímací zkoušky na vysokou školu? Děkuji za Vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí