Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Za chvílí to bud rok co se snažíme s manželem o miminko. Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaké aktuální zkušenosti s Gyncentrem v Ostravě.
Ahoj Majo, já tam chodím na klasickou gynekologii k MUDr Poláčkovi a jsem spokojená moc!
Ale Tys myslela asi přímo umělé oplodnění, viď..
ahoj - já za sebe musím říci, že přístup se mi u nich nelíbil a po dvou konzultacích jsem šla na IVF raději jinde. Někomu se u nich povedlo, o tom žádná, ale psychika hraje taky svou roli, co si budeme povídat. Nabyla jsem dojmu, že jim jde hlavně a zejména o peníze,o pacientku až na druhém
.
Zrovna níže uvedený pan dr. na mě profesionálně nepůsobil, nepřečetl si mnou vyplněný dotazník a hned navrhoval řešení
, které bylo zrovna pro nás naprosto nevhodné, což vzápětí = po přečtení dotazníku a informací z operací mi dal samozřejmě za pravdu
. Takže tak. Raději dojiždím jinam a dál a zvládám to
, zatím
.
Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka má stejnou zkušenost jako Boriska. Nešlo jim ani tak o člověka a nejideálnější řešení, ale o peníze. Léčebný postup volí takový, aby z pacientek vytáhli co nejvíce peněz. Kamarádka má hroší kůži a je hodně nad věcí, takže tam vydržela a má teď už tříletá dvojčátka.
Nicméně vím, že hodně holek z Ostravy jezdí raději do Olomouce.
Hodně štěstí
Martina
Ahoj holky, mocc vám děkuji z odpovědi. Mám ještě asi dva měsíce na rozhodnutí. Asi teda budu volit ten Olomouc.
majo -ještě doporučuju zvážit kam v Olomouci, někdo je spokojený ve FN, někdo ve Fertimedu, já jezdím k dr. Machačovi do Reprofitu v OL a na zákroky až do Brna a ten přístup v Reprofitu mi za to dojíždění vážně stojí
, vždyť i včera mi můj dr. odepsal na e-mail ![]()
Majo - já byla taky pacientkou Gyncentra, absolvovala jsem tam celkem 4× IUI, bez výsledku a 1× IVF, taky bez pozitivního výsledku. Nebyla jsem tam nějak vnitřně spokojená, i Dr, Jaroš odtamtud odešel, neboť jak jsem se dověděla od jeho pacientek, sám si stěžoval na vedení, že ho dost omezeuje v jeho práci a diktuje mu postupy!!! Proto pracuje nyní ve Fertimedu, kde docházím i já, mají teď amb.v Polance nad Odrou, kde provádějí IUI a běžné KO, ale na IVF jsme byli v Olomouci!!!
ještě když jsem absolvovala 1.IVF ve Fertimedu, Dr. Jaroš tam už nebyl, šlo vidět, jak šíleně moc jim ubylo pacientek, všechny přešly s ním do Fertimedu!!! Jsem zvědavá, jak se Gyncentru povede… A navíc, co mně dost dráždilo byla sestra na příjmu!!! Důležitá, jako by sežrala všechnu moudrost světa a její chování k pacientkám bylo dosti nadřazené, tak mi to přišlo…!!!
Nyní jsem spokojená, jen jedinou chybu mají, že když jdu na KO do Polanky, věčně mají spoždění a nikdy tě nevemou na čas!!! Čekárna je neustále k prasknutí!!!
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď