Gyncentrum Ostrava

16492
30.4.09 11:32

Gyncentrum Ostrava

Ahoj holky. Za chvílí to bud rok co se snažíme s manželem o miminko. Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaké aktuální zkušenosti s Gyncentrem v Ostravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lia
4468
30.4.09 16:26

Ahoj Majo, já tam chodím na klasickou gynekologii k MUDr Poláčkovi a jsem spokojená moc!
Ale Tys myslela asi přímo umělé oplodnění, viď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.4.09 16:36

ahoj - já za sebe musím říci, že přístup se mi u nich nelíbil a po dvou konzultacích jsem šla na IVF raději jinde. Někomu se u nich povedlo, o tom žádná, ale psychika hraje taky svou roli, co si budeme povídat. Nabyla jsem dojmu, že jim jde hlavně a zejména o peníze,o pacientku až na druhém :( .
Zrovna níže uvedený pan dr. na mě profesionálně nepůsobil, nepřečetl si mnou vyplněný dotazník a hned navrhoval řešení :roll:, které bylo zrovna pro nás naprosto nevhodné, což vzápětí = po přečtení dotazníku a informací z operací mi dal samozřejmě za pravdu :roll: . Takže tak. Raději dojiždím jinam a dál a zvládám to :wink: , zatím :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
30.4.09 22:38

Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka má stejnou zkušenost jako Boriska. Nešlo jim ani tak o člověka a nejideálnější řešení, ale o peníze. Léčebný postup volí takový, aby z pacientek vytáhli co nejvíce peněz. Kamarádka má hroší kůži a je hodně nad věcí, takže tam vydržela a má teď už tříletá dvojčátka.
Nicméně vím, že hodně holek z Ostravy jezdí raději do Olomouce.
Hodně štěstí

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
1.5.09 23:04

Ahoj holky, mocc vám děkuji z odpovědi. Mám ještě asi dva měsíce na rozhodnutí. Asi teda budu volit ten Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
2.5.09 16:24

majo -ještě doporučuju zvážit kam v Olomouci, někdo je spokojený ve FN, někdo ve Fertimedu, já jezdím k dr. Machačovi do Reprofitu v OL a na zákroky až do Brna a ten přístup v Reprofitu mi za to dojíždění vážně stojí :wink: , vždyť i včera mi můj dr. odepsal na e-mail :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.5.09 12:03

Majo - já byla taky pacientkou Gyncentra, absolvovala jsem tam celkem 4× IUI, bez výsledku a 1× IVF, taky bez pozitivního výsledku. Nebyla jsem tam nějak vnitřně spokojená, i Dr, Jaroš odtamtud odešel, neboť jak jsem se dověděla od jeho pacientek, sám si stěžoval na vedení, že ho dost omezeuje v jeho práci a diktuje mu postupy!!! Proto pracuje nyní ve Fertimedu, kde docházím i já, mají teď amb.v Polance nad Odrou, kde provádějí IUI a běžné KO, ale na IVF jsme byli v Olomouci!!!
ještě když jsem absolvovala 1.IVF ve Fertimedu, Dr. Jaroš tam už nebyl, šlo vidět, jak šíleně moc jim ubylo pacientek, všechny přešly s ním do Fertimedu!!! Jsem zvědavá, jak se Gyncentru povede… A navíc, co mně dost dráždilo byla sestra na příjmu!!! Důležitá, jako by sežrala všechnu moudrost světa a její chování k pacientkám bylo dosti nadřazené, tak mi to přišlo…!!!
Nyní jsem spokojená, jen jedinou chybu mají, že když jdu na KO do Polanky, věčně mají spoždění a nikdy tě nevemou na čas!!! Čekárna je neustále k prasknutí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.5.09 18:07

Holky moc děkuji za rady. Už bych měla přemýšlet co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí