gynda

8
2.8.07 11:04

gynda

Myslite si ze je spatne jit poprve na gyndu az ve 22?A Asi jsem tehotna,tak nevim jestli mi treba doktor/ka nevynada .....
mate nekdo take zkusenosti s pozdni navstevou na gynde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
826
2.8.07 11:23

ahoj! zkusenost teda nemam.. ja chodim od 18 (potrebovala jsem antiko) ale osobni nazor je ze lepsi pozde nez pozdeji (nebo nikdy)..
jestli jsi tehu tak na gyndu steje budes muset… a neboj kdyz na tebe budou zli tak bez jinam… musi se k tobe chovat mile a pekne… znam i pani co byla na gynde poprve az v prechodu (nemela a nechtela deti) a taky to prezila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
2.8.07 11:27

Já šla poprvé asi v 19ti taky pro HA, a nikdo nic neříkal. Kamařádka šla taky až po 20ti - jen tak. Nedávat by ti určitě neměla…proč, hlavně, že dorazíš. :wink: Někdo jde k zubaři taky až když ho něco bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.07 11:28

no nejdriv jsem se stydela,a pak uz se spis bala.......asi to budu muset prekonat.Ale prasky jsem nebrala,nechtela jsem,pouzivali sme jinou ochranu,ted sice selhala,ale kdyby bylo mimi tak by to bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.8.07 11:29

Určitě tam jdi a v klidu, nikde není napsaný že musíš jít v určitém věku. Na tom není nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.8.07 11:51

Ničeho se neboj, já jsem šla na gyndu taky poprvé, když jsem měla 22. Seznámila jsem se se svým nynějším manželem a oba jsme chtěli mít jistotu, že jsme zdraví, potřebovala jsem i antikoncepci. Nikdo mi nic špatného neřekl, jen mě doktor sprdnul, že nemám podložku (plínka nebo ručník na polstrovanou židličku), což jsem samozřejmě nevěděla, že ji mám mít s sebou, protože jsem šla na gyndu poprvé. Obrovsou výhodu jsem měla v tom, že sestru na gyndě dělala v té době má tchýně, která mně uklidnila, že se nic strašného v ordinaci stát nemůže a od té doby jsem tam měla jakousi proteci.. :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.07 11:55

Diky moc za dodani odvahy........no teda nevim nevim jestli bych tam sla kdyby tam sestru delala ma tchyne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.8.07 13:51

Ona tehdy ještě nevěděla, že chodím s jejím synem :lol: :lol: . Dnešní vztah máme s tchýní trochu napjatý kvůli malé, ale fakt je, že gyndovská sestra byla fajn ke všem pacientkám. A navíc moje matka a tchýně vyrůstaly spolu, protože matce umřela maminka (moje babi), když jí bylo 9 let a maminka mé tchýně byla shodou okolností nejlepší kamarádka mé zemřelé babi, tak si vzala mou matku k sobě do výchovy. Takže bych řekla, že má tchýně je i jako teta… :D :D . Tudíž i můj manžel je jakoby můj bratranec. Není to zamotané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.07 17:50

Tak trochu zamotane to teda je,ale aspon ste se znali a nemuseli se nejak seznamovat mezi sbou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.8.07 18:24

To sice jo, ale přesto jsem měla z té první prohlídky trochu strach. Vůbec jsem netušila, co mě čeká a dost jsem se styděla. Ale postupem času mě ten strach přešel. No a časem jsem začala v nemocnici pracovat coby ošetřovatelka a gyneologicé ambulance sídlily o patro výš nad mým pracovištěm. Dlouho nemohli sehnat uklízečku a tak jsem tam začala brigádně uklízet a tím pádem jsem i navázala přátelské styky v ordinaci a dneska si na kontrolách vždy skvěle pokecáme… :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.07 18:28

Asi to bude znit jako paradox,ale jsem zdravotni sestra :) sice na chire,ale jak to chodi na gynde taky vim,a mozna proto mam strach tam jit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.8.07 18:34

No vidíš, tak co řešíš? :lol: :lol: . Obzvlášť, když jsi v obraze a víš, jak to mezi zdrav. personálem funguje, tak bych se bála o to míň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.8.07 01:54

Ahoj, přesunula jsem diskusi do gynekologických potíží, ju?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria