Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, před 3 dny mi skončila menstruace a od včerejšího večera jsem začala docela dost špinit, a opět mi odtéká krev(slabě). Nikdy se mi toto nestalo, tak prosím o radu, jestli je to běžné nebo ne. Díky moc.
ahoj, raz sa mi to stalo, myslim, ze som vtedy tiez zalozila rovnaku diskusiu..dr. mi na to povedal, ze je to bezna porucha cyklu. nikdy predtym sa mi to nestalo a potom sa mi to uz tiez nikdy nezopakovalo. angie
Mě se to občas stává a buď to skončí jako špinění třeba po 2 dnech nebo se to rozjede do MS na další den. Netuším, jestli to s něčím souvisí, nějak mi to nepřišlo až tak neobvyklé ![]()
Holky díky, už se to uklidnilo, prý je to u někoho bežné.Děkuju za uklidnění.
Taky se mi to stává, a dost často. Skoro každý druhý cyklus
. Chtěla jsem se na to zeptat doktorky, ale na preventivní prohlídku mám ještě čas. Beru horm.antikoncepci. Může to být tím? ![]()
Ahojte,
viem,ze je to stara diskusia,ale potrebovala by som poradit. Dnes som bola u gyn., urobila mi utz, vzala veci na cytologiu a stery…,takze vysledky budu az o 2 tyzdne. Rada by som vedela, ci ste niektora z vas nemali po skoncenu MS miesto klasickeho spinenia spinenie zltej farby? Bez zapachu,bez bolesti, bez svrbenie.Co to moze byt? Nie som tehotna!Mam z toho zly pocit:o(
Dakujem
Ivana
Ahoj holky 10.1. jsem byla na mini interupci po šestinedělí mě přišla menstruace. Týden po
menstruaci jsem začala špinit hnědý výtok. S
manželem používáme kondom. Už jsem objednaná na
tělísko Mirena.Jen mě znepokojilo, že týden po
menstruaci tak to špiním chci se zeptat co to
znamená, chci jen vyloučit dalšího těhotenství děkuji
za odpověď
Ahoj holky, Prosím o radu. Před týdnem skončila ms a dnes už druhý den nalezam na toaletním papíru takový růžový az hnedy výtok -hlen a poboliva me podbrisek jako na ms. Nikdy jsem nic takového neměla, na ovulační špinění je brzy? cyklus totiž mám od 35 az 45 dni. Dr má dovolenou takže zavolat si nemůžu, ale minulý cyklus mi dělala hormonální profil a taky vse v pořádku, tak jsem z toho dost zmatena co to zase je. Díky za rady ![]()
@Mirka6 Neberies Utrogestan? Ja som to mala minuly mesiac a doktorka mi povedala, ze to moze byt sposobene utrogestanom alebo sa len proste telo precistuje..
pokial to bude trvat dlhsie tak si skoc k doktorke ale vraj to nie je nic z coho by sme mali byt nervozne..
Ahoj holky, s manželem se snažíme o miminko, beru femibion a gynex, teď už podruhé po MS špinim. Posledni Ms jsem měla od 15.1-19 a minulý týden jsem sem tam zašpinila, dnes mám ovulaci a po sexu jsem trochu krvacela, pak už ne. Nevíte někdo čím to může být a může se mi vůbec podařit otěhotnět?
Děkuju ![]()
Aha, no to by bylo super
, ale mam strach, že když si udělám test a bude tam jen jedna / tak budu zklamaná…
takže asi vydržím jeste ty dva tydny a uvidím jestli ms přijde nebo ne, snad ne a snad to vydrzim
dik ![]()
Měsíčky jsem dostala o 5 dní později. Špinění mě trvá tak 3-4 dny. Až mě končilo špinění, tak jsem měla pohlavní styk. Asi 2 dny jsem nešpinila a pak se mi to vrátilo. Nebylo to klasické špinění, světle hnědé a hrudkovité. Někdy to mám silnější a někdy to nemám skoro vůbec. Takhle to mám už asi 2 týdny a celkem mě to děsí ![]()
@Zara.Ray nic me neboli. Ja jsem mela hodne zanetu pred ms, takze to muze byt tim ze se mi spozdily
treba se moje telo jeste nejak cisti
mamka rika ze me tedka proste pracujou hormony ![]()