Špinění 3 dny po menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
13.2.18 06:28

@minimarshmallow aha tak to opravdu mohlo byt tím zánětem. Zkus třeba ještě nasadit nějaké probiotika. Mě doktorka doporučila na obnovení poševní mikroflory Vitagyn C. Je to super věc. Je dražší ale vyplatí se. Já jsem si s tím léčila i kvasinky. Lepší než ATB. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.18 10:30

@Zara.Ray zkusím ;) akorat dneska jsem mela neco mezi spinenim a krvi po zhruba 14 dnech od mesicku. Tak nevim, asi se moje telo cisti anebo se zblaznilo 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 10:41
@minimarshmallow píše:
@Zara.Ray zkusím ;) akorat dneska jsem mela neco mezi spinenim a krvi po zhruba 14 dnech. Tak nevim, asi se moje telo cisti anebo se zblaznilo 8o :lol:

Tak uvidíš jaký bude tenhle cyklus. Tak ono go ještě chvíli trvá
Já jsem se třeba srovnala hned. Někomu to trvá i pár měsíců. Zatím uvidíš. Později bys měla navštívit gynekologa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.19 09:07

Ahoj, mám takový řekla bych zvláštní dotaz. 4.10.-10.10. jsem měla ovulaci. Od 17.10. jsem měla silné bolesti podbřišku jako při menses ale měla sem ještě čas do 22.10.

K těm bolestem se pripisovaly i ranní nevolnosti, ale takového rázu že jsem nemohla být sama doma se svou dvou letou dcerou, věčně sem byla slabá, měla závratě, zvracela… Toho 22. jsem to nedostala, já to už nemohla vydržet a šli jsme na gyndu, doktorka se na mě podívala, s tím že náznak těhotenství by byl ale nešlo nic pořádně 100% určit, tak mě vzala den na to (tj. 23.10.) na odběry. Tak jsem šla hned ráno a ten den později odpoledne jsem začala strašně moc krvácet. Řekla bych jako u menses. Celých 5 dní mě strašně moc bolelo v podbřišku, nepomohly ani léky…

27.10. hned ráno mi krvácení přestalo a celý den a noc se neobjevilo.

Dnes ráno jsem 2× při močení na papíru objevila místy růžovou až červstvou červenou krev. Podbřišek mě doteď bolí. A to fakt moc.

Výsledky odběrů se dozvím až v úterý… Ale pochybuji, že když jsem měla menses tak že by o dítěti mohla být řeč.. Ale to špinění nebo co to je…a ty bolesti… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15174
28.10.19 10:12
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takový řekla bych zvláštní dotaz. 4.10.-10.10. jsem měla ovulaci. Od 17.10. jsem měla silné bolesti podbřišku jako při menses ale měla sem ještě čas do 22.10.

K těm bolestem se pripisovaly i ranní nevolnosti, ale takového rázu že jsem nemohla být sama doma se svou dvou letou dcerou, věčně sem byla slabá, měla závratě, zvracela… Toho 22. jsem to nedostala, já to už nemohla vydržet a šli jsme na gyndu, doktorka se na mě podívala, s tím že náznak těhotenství by byl ale nešlo nic pořádně 100% určit, tak mě vzala den na to (tj. 23.10.) na odběry. Tak jsem šla hned ráno a ten den později odpoledne jsem začala strašně moc krvácet. Řekla bych jako u menses. Celých 5 dní mě strašně moc bolelo v podbřišku, nepomohly ani léky…

27.10. hned ráno mi krvácení přestalo a celý den a noc se neobjevilo.

Dnes ráno jsem 2× při močení na papíru objevila místy růžovou až červstvou červenou krev. Podbřišek mě doteď bolí. A to fakt moc.

Výsledky odběrů se dozvím až v úterý… Ale pochybuji, že když jsem měla menses tak že by o dítěti mohla být řeč.. Ale to špinění nebo co to je…a ty bolesti… :nevim:

A těhotenský test říká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.19 10:31
@karkarka píše:
A těhotenský test říká co?

Negativní, i před krvácením, i teď, ale u dcery sem měla negativní test až do 10tt, teď bych byla 5tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.19 15:13

Stále se objevuje slabe krvácení na toaletním papíru.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1
11.4.20 16:05

Krvácení 4 dny po menstruaci

Ahoj holky,
Mám takový problém, který mě teď docela vyděsil. :think:
Poslední menstruaci jsem měla 3-4 dny zpět. Dnes odpoledne jsem začala z ničeho nic krvácet ne špinit ale krvácet. Podbřiško mě nebolelo ani nic podobného (horečky, svědění, pálení apod. Jsem neměla)
Beru už asi 7 let HA a nikdy jsem žádný problém neměla. Menstruace mi chodí pravidelně v rozmezí tři dní.
Nevíte co by to mohlo být? Nesetkala jste s tím některá? První co se objeví na internetu jsou nádory a záněty. :lol: :zed:
Mam docela strach.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.4.20 19:01
@96_Dee píše:
Ahoj holky,
Mám takový problém, který mě teď docela vyděsil. :think:
Poslední menstruaci jsem měla 3-4 dny zpět. Dnes odpoledne jsem začala z ničeho nic krvácet ne špinit ale krvácet. Podbřiško mě nebolelo ani nic podobného (horečky, svědění, pálení apod. Jsem neměla)
Beru už asi 7 let HA a nikdy jsem žádný problém neměla. Menstruace mi chodí pravidelně v rozmezí tři dní.
Nevíte co by to mohlo být? Nesetkala jste s tím některá? První co se objeví na internetu jsou nádory a záněty. :lol: :zed:
Mam docela strach.
Moc děkuji.

Zánět bys poznala :) pokud chodíš pravidelně na kontroly tak nádor by lékařka odhalila, žádný stres..pokud krvácís mimo cyklus tak nastoupit k doktorce a ona si s tím poradí..možná že jde o totálně rozházeny cyklus, l nebo něco jiného..ale na nádor bych to neviděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.20 14:45

Spineni 2 dny po MS a nova HA

Ahoj holky,
Potrebovala bych pomoct, sama vysiluju.
5 dni zpatky jsem zacala brat poprve antikoncepci (sylviane), dnes mi po dvou dnech od konce ms zacalo lehoucke hnede spineni, boli me podbrisek, trpim nevolnosti a nechuti k jidlu a pri doteku me lehce boli prsa.
asi dva tydny zpatky jsme meli s pritelem styk (jeste bez ha), sice nechraneny, ale pry by to melo byt v poradku, ani to dlouho netrvalo.

myslite, ze by to mohlo byt tehu nebo spis kvuli te antikoncepci? :oops:

• Citovat
  • Upravit
9935
16.9.20 15:24

Pokud jsi měla MS, tak to bude od té HA, ale jestli chceš mít klid udělej si test,14 dní po sexu už by jsi tam teoreticky měla //, ale jak říkám, je to velmi nepravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
26.3.22 05:09

Špinění už 5 dnů po ms

Ahoj, ráda bych se s vámi poradila. 16.3. jsem dostala ms. Ta trvala 5 - 6 dnů. Pak plynule přešla ve špinění, které pořád pokračuje a neslábne, je to už 5. den. Špinění je světle hnědé, občas růžové. Břicho nebolí. Neberu HA, nejsem po porodu. Před ms jsem špinila 2 dny, to mi přišlo ok, mívám to občas. Bolesti, svědění ani pálení nemám. Mám trochu stresy v práci, ale nepřijde mi to zas tak hrozné, aby to úplně rozhodlo cyklus. Normálně mívám ms kolem 5 dní, pak 1-2 dny špinění a konec. O co může jít? Kdysi jsem měla endometriózou, vymizela sama během těhotenství. Může to být projev návratu? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.7.22 20:35

@Linduš91 ahoj jak jsi dopadla? Přešlo spineni? Řeším teď něco podobného. Menstruace jakoby skončila ve stredu a čtvrtek ještě spineni. A další den už mívám klid ale dneska spineni stále pokračuje. Ale je to jen lehké spineni. Tak nevím. Nikdy se mi to také nestalo. Spis spinim před ms třeba i 3 dny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.23 08:27

Špinění před MS a po MS

Ahoj holky,
ráda bych se s Váma poradila. S přítelem se snažíme o miminko. Mam nepravidelnou MS, takže na srovnání užívám Duphaston. Tento měsíc jsem si myslela, že už se nám zadařilo 25.1. jsem mela OVU (potvrzeno na gyn). Poté jsem měla trošku narůžovělé špinění 2.2. (myslela jsem, že uhnizďování). Ale bohužel další špinění (tmavé až černé barvy) následovalo 6.-11.2. pak jsem dostala 3 denní MS (poměrně hodně bolestivou) a od té doby dnes už 3. den špiním - z počátku takové hnědé špinění, ale dnes už je zase spíše do růžová. Nemáte některá podobnou zkušenost? Mám ještě počkat nebo raději už volat Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.23 14:25

Dobrý den je mi 16 let a potřebovala bych poradit. Před týdnem mi skončila menstruace a dneska jsem začala špinit nevím jestli je to v pořádku, menstruaci bych měla dostat az za dva týdny. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí