Špinění 3 dny po menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10073
27.11.23 20:26
@TerkaBlack píše:
Dobrý den je mi 16 let a potřebovala bych poradit. Před týdnem mi skončila menstruace a dneska jsem začala špinit nevím jestli je to v pořádku, menstruaci bych měla dostat az za dva týdny. Předem děkuji za odpověď.

Zřejmě může jít o ovulaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.3.25 21:49

Špinění

Zdravím,
nema někdo podobnou zkušenost?
Brala jsem Macu - 2 tabletky asi dva týdny. Menstruaci mam normálně opožděnou cca 38 den cyklu ji dostanu, to jsem dostala, ale 10 dni po ms uz 5 dni spinim, po horké vaně jeste více. Na gynekologii mi dělali utz a nic neshledali. Dali mi ascorutin.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.3.25 09:53
@Katka2724 píše: Více

Může to být hormonální nerovnováha, Maca samotná..pokud byl udělaný utz a nebyl vidět žádný myom, polyp nebo něco takového tak je to nejspíš hormonální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.3.25 10:20

@Skaiqy děkuji za reakci. Je pravda že menstruaci mam hodně nepravidelnou, drive jsem brala HA ale ted asi od 20 ji neberu, je mi 24. Ale každy měsíc mensez dostanu, jen v jiny termin a spineni jsem mela poprvé, tak samozřejmě jsem googlila, že me můžou poslat na hysteroskopii a vynervovala jsem se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.3.25 16:05

@Katka2724 57491581

Neboj, hysteroskopie je v pohodě, dá se to přežít :) z biopsie se toho dá hodně zjistit.. jak máš cykly za posledních 6 měsíců? Tělo se může čistit od HA, vše se rovnat..za pravidelnou menstruaci se považuje 26-35 dní.. ale vždy je to „kus od kusu“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
26.3.25 16:11

@Skaiqy poslední prohlídku, teda stěry jsem měla v listopadu. Ja HA neberu 4 roky a menstruaci mam nekdy po 28 dnech, to se musi hodne zadarit, jinak 35-40 dni :?
Z ty hysteroskopie mam teda velky obavy, bojim se bolesti no :roll:
Furt si rikam, ze to muze být tou macou :think: i kdyz jsem ji brala jen dva týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí