Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poradim ti - koukni na stranky ZnamyLekar.cz, tam si zadej Trebic gynekolog a vyjede ti spousta gynekologu (asi vsichni, co v Trebici jsou) s hodnocenim od pacientu.
Mas tam i jestli pribiraji nove pacienty, ordinacni hodiny a dalsi informace..
Ja tam koukam dost casto, skvele stranky! ![]()
Pro zajimavost, mohla bys napsat, ke kteremu gynekologovi ted chodis?
Já nechci nikoho pošpinit, ona je to doktorka né dr, ale to mi nepřišlo důležité, a asi není špatná, ale nejspíš si nesedíme my dvě
. Když třeba líčím zážitky s ní kamarádce co k ní chodí, tak tak na mě čučí, že to má úplně jinak, a nedá na ní dopustit ![]()
Já chodím v Třebíči k Mudr. Pickovi. Je to bývalý primář a mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Je to už starší pán,ale jeho zdvořilého přístupu k pacientkám a důkladnosti si cením už léta. Ordinuje denně a pokud vím,tak pacientky ještě přibírá. Sestru mu dělá jeho manželka, která je také velmi milá.
Já, má matka i má sestra chodíme (respektive já už ne, ale to bylo jen proto, že jsem se přestěhovala a v těhu by to dojíždění nešlo) k MUDr. Tlustošové, ta je na Hájku na poliklinice a je fakt bezvadná. Sestra je občas odměřenější, ale taky jsem s ní neměla problém.
Marfuška
Za mě MUDr. Janíček (nebo i MUDr. Kopřivová)! Ale nejsem si jistá, jestli nemají plný stav, chodí tam snad každá ženská, co znám ![]()
Ahoj, já jsem přešla k dr. Janíčkovi - kvůli přestěhování. Dostala jsem se tam asi náhodou, možná zrovna nabíral … nevím, jen jsem mu napsala e-mail. Zatím jsem neměla žádný problém, takže objektivně posoudit nemůžu, ale holky, co znám, co problémy měly, tak ty si hodně hlídal.
Každopádně je hrozně sympatický a nalije do člověka optimismus.
A na poliklinice jsou nějaké dvě dokrtorky a holky z vesnice si je hrozně chválí, ale asi mají plno.
Ono jde o to, že dobrý doktor většinou nenabírá, takže je to o tom spíš zkoušet …
Hodně štěstí
Doporučuji DR. Kopřivovou
s paní Tlusťošovou nemám nejlepší zkušenost a spoustu jejich pacientech přešlo jinam… zrovna včera u mé doktorky byli její dvě pacientky požádat jestli tam není místo ![]()
Ahojte, koukám, že některé „navštěvujete“ Centrum péče o ženu - nevíte, zda je možnost nahrát velký UTZ ve 20.tt na flashku? Když jsem byla na 1.screeningu, tak se mě pak paní na recepci ptala, jestli mně paní doktroka něco nenahrávala na flashku. Chtěla jsem se zeptat a úplně jsem na to zapomněla, ale na stránkách o flashce píší. Popř. nevíte kolik to stojí? A jak je to tam s 3D ultrazvukem? ![]()
Doktor Janíček, super doktor doporučuju, i dr. Kopřivová je dobrá, ale Janíček je sympaťák, je s ním sranda a celý těhotentsví prohlídky, UTZ, vždy dokázal poradit.
Já chodím k paní doktorce Kopřivové
. Mě by spíš zajímalo, jak je to s tou flashkou. ![]()
Omlouvám se za anonym, ani nevím proč ho dávám, ale příjde mi to takové choulostivé
. Chci změnit gynekologa, ten můj mi příjde nezodpovědný. Pořád všechno v pořádku a sází na to že se nic nestane, podle mě. Takhle to bylo u prvního těhu, na to druhé bych chtěla doktora či doktorku který je pečlivý a má o pacientku a její dítě zájem. Zase opravdu nejsem hysterka která by ze všeho dělala vědu a 5× týdně chodila nebo volala atd. ale přístup mého dr. mi přišel špatný a já se tam necítila dobře. Pokud poradíte budu ráda