Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim, mam takovy problem. ma zena pravidelne dochazi ke gynekologovi, coz neni zadny problem, ale vadi mi, ze se gynekolog dotyka jeji vaginy. znechucuje me to a je mi to neprijemne. snazim se pres to prenest, ale nevim jak. pokud vite jak bych se pres to mohl dostat, napiste prosim. dekuji
Prosím tě a jak by to měl dělat. Jestli ti to tak strašně vadí, tak se s manželkou domluvte, jestli by mohla chodit k lékařce - ženě. Jinak je to blbina, co řešíš, ujišťuji tě, že 99,99% gynekologů to bere jako práci a vůbec v tom nevidí žádný sexuální podtext. Až tě bude zlobit prostata, tak ti taky doktorka nebo doktor bude sahat do zadní části těla, protože to jinak nevyšetří a určitě jim to nebude působit zvláštní potěšení.
@Frodo514 píše:
Zdravim, mam takovy problem. ma zena pravidelne dochazi ke gynekologovi, coz neni zadny problem, ale vadi mi, ze se gynekolog dotyka jeji vaginy. znechucuje me to a je mi to neprijemne. snazim se pres to prenest, ale nevim jak. pokud vite jak bych se pres to mohl dostat, napiste prosim. dekuji
To už tady bylo.
@Frodo514 píše:Šlo. zapij zelí mlíkem! a budeš mít úplně jiný starostí
@Aduš8 neslo by to nejakou jednodussi cestou?
Já vám nevím, ale právě gynekologové mají sto důvodů se už nikdy žádné vagíny nedotknout. ![]()
@Frodo514 píše:
Psycholog?
@Frodo514 píše:
@admin troll.
@the.last.trial píše:
Já vám nevím, ale právě gynekologové mají sto důvodů se už nikdy žádné vagíny nedotknout.
jj po dvanáctihodinové šichtě mu jí chtěla jedna ve křoví za pade ukázat a tak jí zabil ![]()
@boball píše:
jj po dvanáctihodinové šichtě mu jí chtěla jedna ve křoví za pade ukázat a tak jí zabil
Čeho je moc, toho je příliš.