Gynekologické potíže - mykóza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
9.8.17 20:49

Gynekologické potíže

Ahoj holky mám takový problém nejspíš mám mykozu koupila jsem Canesten, ale když se namažu masti tak me to pálí ale je to jen chvilku, myslíte že je to špatně?? Dále jsem ted mimo takže nemám šanci se dostat k me lekarce. Je nějaká možnost kam zajít jinam?? Děkuji moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
9.8.17 20:54

@Domcula17 nedávno jsem řešila stejný problém a po Canestenu mě to taky asi minutu dost pálilo, ale problémů jsem se zbavila :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
9.8.17 21:01

To paleni je pri mykoze normal i po namazani, tez jsem to mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
9.8.17 21:02

Ahoj, já když jsem mela problémy po antibiotikach radili mi, abych si ji,,máchala '' v bílém jogurtu s těmi probiotiky(kulturami), a k tomu jsem jedla probiotika v tabletách :D

• Citovat
  • Upravit
6
9.8.17 21:08

Tak Vám moc děkuji, snad se toho co nejdříve zbavim, a nevíte ještě jestli se da jit někam na pohotovost když jsem mimo domov??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.8.17 21:09

@eviku-miluna a jak dlouho trvalo než to zabralo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
9.8.17 21:13

A mas k tomu i ty tablety? Bez nich je to na nic. A ano, trosku to pali chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.8.17 21:14

Kup si ještě globule na zavádění, kvasinky to chce většinou přeléčit ještě uvnitř.
Mast se nepoužívá vnitřně, je jen na zevní rodidla.
Jinak pálení je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.8.17 21:21

@pikola koupila jsem ten combi pack ale byla tam jen jedna tableta myslíte ze to nebude stačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35704
9.8.17 21:24
@Domcula17 píše:
@pikola koupila jsem ten combi pack ale byla tam jen jedna tableta myslíte ze to nebude stačit?

Ja mivala na tri dny nebo tyden, s jednou neznam. Ale vetsinou stacilo prelecit doma. To zkus a uvidis, uskodit to nermuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.8.17 22:18
@Domcula17 píše:

Ano, měla by, je to ta jednorázovka. Párkrát jsem ji taky měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 22:20

Na nekterych mastech je to primo napsano, ze aplikace pali a je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.19 12:31

Zdravím chci se zeptat asi před týdnem se mě vedle klitorisu udělala boule, nejdřív jsem si myslela že je to jen uher ale zvětšilo se to ted to má tvar jako velka fazole, někdy při chůzu a i když sedím tak ctím jak to mírně bolí. nevíte někdo co by to mohlo být? na gyndu se stejne chystám. já jen tak pro info :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 06:52

Gynekologicke potíže

Ahoj holky, omlouvám se za nepříjemnou otázku ale už si nevím rady.
Na velkem stydkem pysku, se mi objevil jakože pupínek. Přítel teda říká, že to vypadá jak spalenina. Nejdřív mě to místo začalo svedit, potom už jsem tam měla jen ten,,pupínek,,. Když mocim, hrozně to pálí.
Jsem hrozně pečliva na osobní hygienu. Tudíž když jdu na wc tak se utiram tak dlouho dokud to není suchý. Když vylezu ze sprchy tak to samé.
Samozřejmě budu volat k dr. Jen chci být připravena.
Myslíte, že bych si to mohla desinfikovat betadine? Vůbec nevím, čím bych to mohla mazat když to mám na tak blbě místě.
Děkuju Vám za radu.

• Citovat
  • Upravit
14376
24.7.20 06:54

Nic bych na to nepatlala, dokud nevíš, co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí