Děložní čípek na levé straně???

4140
8.8.17 22:13

Co by si s tim jako chtela delat? Nikam si nesahej a je to. Taky mam vse stocene vlevo. Moje mama i sestra to taky tak maji. Takze mozne to rozhodne je. Je to proste vrozena anomalie a vubec nic to neznamena. V mem pripade to nikdy nikdo neresil a s nicim nebyl problem. Ani s operaci spodem ani s tehotenstvim a porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
8.8.17 22:49

@Nieny Uplne normalni a zadny z mych partneru nikdy nic nerikal. Kdyby se o tom muj lekar kdysi nezminil, tak bych o tom vubec nevedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.17 23:35

Taky to tak mám. Též jsem si říkala co to je a už vymýšlela scénáře co všechno to může způsobit. Moc koukám asi na House :mrgreen: Kdysi mi doktor řekl, že mám mírně zakloněnou dělohu tak že by to na to mělo vliv? Nevím. Ale každopádně jsem tedy ráda, že to je normální. Akorát jsem si všimla na čípku dvou bouliček tak se na to musim zeptat až tam půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
11.8.17 14:16
@Nieny píše:
Kdyz kontroluji delozni cipek, mam ho na leve strane, misto uprostred.. :oops: I kdyz zmenim polohu. Je to v pohode? :think: Na jeho otvor dosahnu. Ale kdyz zrovna pouzivam tampon, tak tim padem absorbuje zboku :nevim:… Co s tim? :nevim: :oops:

Asi jsem mimo, ale proč bych si měla sahat na děložní čípek a kontrolovat ho? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
14.8.17 11:13
@Nieny píše:
@lilith1
Navic jeste muzes vcas odhalit nador.

aha, já ovulaci poznám dle jiných věcí a jinak chodím pravidelně nas stěry, takže to snad nepotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
15.8.17 08:10
@Nieny píše:
@lilith1
A jak to jeste jde poznat? (Krome teploty a vytoku…)?

Tak jelikož mě je v podstatě jedno, kdy mám ovulaci, tak to registruji tím výtokem. Nepotřebuji to přesně zjišťovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí