Gynet Orlová - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
4.10.11 15:10

Ahojky holky… :kytka:
Tak by mě zajímalo, jak v Gynetu vlastně probíhá taková návštěva Dr., ať se nemusím hloupě vyptávat sestřičky… :-) ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
4.10.11 20:57

Probíhá to v klidu. Sestřička změří tlak, zeptá se na poslední menstruaci. Pak jdeš do ordinace k dr. Já chodila do Orlové k dr. Kudělkovi a teď chodím do Ostravy zase k němu, nikdy bych ho neměnila. Zeptá se tě jak se máš, zda nemáš nějaké problémy a tak. Pak si jdeš odložit a jde se ne to :lol: Jsou tam všichni hrozně příjemní !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
5.10.11 14:37

Mně se tam líbí ještě to, že s sebou nemusím tahat sukni nebo jít do ordinace s holým zadkem :mrgreen: Do ordinace jdeš oblečená, prvně si povídáš s dr. u stolu a pak si odložíš až za paravánem u kozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
5.10.11 16:07

ano ano :palec:
vůbec se není čeho obávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
5.10.11 18:23

Ahojky holky… :kytka:
karolkas, haninko…to jste mě moc potěšily…právě jsem uvažovala jak to tam chodí…u bývalého Dr. měli kabinky, takže do ordinace jsem buď už musela mít sukni nebo jít s tím „holým zadkem“…a že sukně moc nenosím… :-P :mrgreen: Takže paráda, tuhle starost můžu hodit za hlavu… :dance: :-)
karolkas…taky jsem se rozhodla pro Dr. Kudělku a zatím jsem slyšela jen chválu…už jsi s ním řešila nějaký ten problém? Nemám moc štěstí v „těhotnění“ tak v něm docela vidím novou naději… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
5.10.11 19:09

Dr. Kudělku vřele doporučuji..je strašně hodný, ochotný všechno vysvětlit..řešila jsem s ním kdysi prasklou cystu..otěhotnění až minulé úterý :) říkal že nevidí problém, ale věřím, že kdyby nastaly tak ti určitě poradí..není to žádný „lempl“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
5.10.11 19:26

karolkas…to moc ráda slyším, u mě to nebude tak jednoduché, tak snad bude mít trpělivost a chuť to nějak vyřešit…ale zdá se že to byla správná volba… :-) Otěhotnění minulé úterý…chystáte se na mimíska… :palec: :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
5.10.11 20:40

sonipa: určitě to byla dobrá volba :palec: trpělivost určitě má, je do dr. na svém místě :)
a ano, na miminko se chystáme, tak doufám, že problémy nebudou a otěhotním hned…v srpnu jsem vysadila prášky..teď v sobotu jsem zachytila na ovu testu dvě čárky tak jsme se snažili :lol: tak doufám, že to vyšlo, ale BT zatím nechce stoupnout, snad je ještě brzy…
a co ty a miminko? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
5.10.11 20:41
sonipa píše:
karolkas…to moc ráda slyším, u mě to nebude tak jednoduché, tak snad bude mít trpělivost a chuť to nějak vyřešit…ale zdá se že to byla správná volba… :-) Otěhotnění minulé úterý…chystáte se na mimíska… :palec: :wink: ?

hmmm, už to vidím, neměla jsem zapnuté podpisy … :-( tak snad nám to oběma vyjde co nejdřív .. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
6.10.11 18:10

karolkas…určitě ano…držím palečky… :palec: :wink: U mě to asi tak lehce nepůjde a můj bývalý Dr. nějak neměl moc zájem to řešit naposledy co jsem tam byla, tak proto jsem se rozhodla pro změnu… 8-) A někde jsem se dočetla že Dr. Kudělka má něco společného s jedním CARem v Ostravě, tak si myslím, že by nám konečně mohl pomoci… :dance: Jak dlouho měříš BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.10.11 18:42
sonipa píše:
karolkas…určitě ano…držím palečky… :palec: :wink: U mě to asi tak lehce nepůjde a můj bývalý Dr. nějak neměl moc zájem to řešit naposledy co jsem tam byla, tak proto jsem se rozhodla pro změnu… 8-) A někde jsem se dočetla že Dr. Kudělka má něco společného s jedním CARem v Ostravě, tak si myslím, že by nám konečně mohl pomoci… :dance: Jak dlouho měříš BT?

děkuji moc, snad to vyjde :) BT měřím teprve od 21.9. test mi teda ovulaci potvrdil 1.10., ale teplota se mi zatím nezvyšila.. tak nevím, zatím se v tom moc neorientuju :think:
Kudělka je vynikající i jeho manželka, určitě ti ochotně pomůže … :palec: budu držet palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.2.12 13:18

Ahoj,
obnovuji diskuzi, díky p. Kudělkovi čekám vysněné miminko :dance: , takže vřele doporučuji. P. Kudělka je vstřícný a především odborník na svém místě. Jsem ráda, že chodím zrovna k němu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8164
11.5.12 10:32

@razinka ahojky a kdy čekáš miminko? taky chodím ke Kudělkovi a čekám miminko už za necelé tři týdny… odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
12.7.22 08:04

Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi. Uvažuji, že bych přešla od paní doktorky Bystroňové do Gynetu. Mám dlouhé cykly a ráda bych to řešila jinak než vyvolávačkou 35 den cyklu. Jiné řešení mi paní doktorka bohužel nenabídla. V ničem nevidí problém a vše je dle ní v pořádku, takže bez jakékoliv snahy něco řešit, by píchala jenom vyvolávačku a nic víc. Ráda bych zkusila jiného gynekologa s jiným přístupem. Starší recenze na Gynet jsem našla, ráda bych znala aktuální informace :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí