Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky… ![]()
Tak by mě zajímalo, jak v Gynetu vlastně probíhá taková návštěva Dr., ať se nemusím hloupě vyptávat sestřičky…
??
Probíhá to v klidu. Sestřička změří tlak, zeptá se na poslední menstruaci. Pak jdeš do ordinace k dr. Já chodila do Orlové k dr. Kudělkovi a teď chodím do Ostravy zase k němu, nikdy bych ho neměnila. Zeptá se tě jak se máš, zda nemáš nějaké problémy a tak. Pak si jdeš odložit a jde se ne to
Jsou tam všichni hrozně příjemní !!!
Mně se tam líbí ještě to, že s sebou nemusím tahat sukni nebo jít do ordinace s holým zadkem
Do ordinace jdeš oblečená, prvně si povídáš s dr. u stolu a pak si odložíš až za paravánem u kozy.
Ahojky holky… ![]()
karolkas, haninko…to jste mě moc potěšily…právě jsem uvažovala jak to tam chodí…u bývalého Dr. měli kabinky, takže do ordinace jsem buď už musela mít sukni nebo jít s tím „holým zadkem“…a že sukně moc nenosím…
Takže paráda, tuhle starost můžu hodit za hlavu…
![]()
karolkas…taky jsem se rozhodla pro Dr. Kudělku a zatím jsem slyšela jen chválu…už jsi s ním řešila nějaký ten problém? Nemám moc štěstí v „těhotnění“ tak v něm docela vidím novou naději… ![]()
Dr. Kudělku vřele doporučuji..je strašně hodný, ochotný všechno vysvětlit..řešila jsem s ním kdysi prasklou cystu..otěhotnění až minulé úterý
říkal že nevidí problém, ale věřím, že kdyby nastaly tak ti určitě poradí..není to žádný „lempl“ ![]()
karolkas…to moc ráda slyším, u mě to nebude tak jednoduché, tak snad bude mít trpělivost a chuť to nějak vyřešit…ale zdá se že to byla správná volba…
Otěhotnění minulé úterý…chystáte se na mimíska…
?
sonipa: určitě to byla dobrá volba
trpělivost určitě má, je do dr. na svém místě ![]()
a ano, na miminko se chystáme, tak doufám, že problémy nebudou a otěhotním hned…v srpnu jsem vysadila prášky..teď v sobotu jsem zachytila na ovu testu dvě čárky tak jsme se snažili
tak doufám, že to vyšlo, ale BT zatím nechce stoupnout, snad je ještě brzy…
a co ty a miminko? ![]()
sonipa píše:
karolkas…to moc ráda slyším, u mě to nebude tak jednoduché, tak snad bude mít trpělivost a chuť to nějak vyřešit…ale zdá se že to byla správná volba…Otěhotnění minulé úterý…chystáte se na mimíska…
![]()
?
hmmm, už to vidím, neměla jsem zapnuté podpisy …
tak snad nám to oběma vyjde co nejdřív .. ![]()
karolkas…určitě ano…držím palečky…
U mě to asi tak lehce nepůjde a můj bývalý Dr. nějak neměl moc zájem to řešit naposledy co jsem tam byla, tak proto jsem se rozhodla pro změnu…
A někde jsem se dočetla že Dr. Kudělka má něco společného s jedním CARem v Ostravě, tak si myslím, že by nám konečně mohl pomoci…
Jak dlouho měříš BT?
sonipa píše:
karolkas…určitě ano…držím palečky…![]()
U mě to asi tak lehce nepůjde a můj bývalý Dr. nějak neměl moc zájem to řešit naposledy co jsem tam byla, tak proto jsem se rozhodla pro změnu…
A někde jsem se dočetla že Dr. Kudělka má něco společného s jedním CARem v Ostravě, tak si myslím, že by nám konečně mohl pomoci…
Jak dlouho měříš BT?
děkuji moc, snad to vyjde
BT měřím teprve od 21.9. test mi teda ovulaci potvrdil 1.10., ale teplota se mi zatím nezvyšila.. tak nevím, zatím se v tom moc neorientuju ![]()
Kudělka je vynikající i jeho manželka, určitě ti ochotně pomůže …
budu držet palečky
Ahoj,
obnovuji diskuzi, díky p. Kudělkovi čekám vysněné miminko
, takže vřele doporučuji. P. Kudělka je vstřícný a především odborník na svém místě. Jsem ráda, že chodím zrovna k němu. ![]()
@razinka ahojky a kdy čekáš miminko? taky chodím ke Kudělkovi a čekám miminko už za necelé tři týdny… odkud jsi?
Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi. Uvažuji, že bych přešla od paní doktorky Bystroňové do Gynetu. Mám dlouhé cykly a ráda bych to řešila jinak než vyvolávačkou 35 den cyklu. Jiné řešení mi paní doktorka bohužel nenabídla. V ničem nevidí problém a vše je dle ní v pořádku, takže bez jakékoliv snahy něco řešit, by píchala jenom vyvolávačku a nic víc. Ráda bych zkusila jiného gynekologa s jiným přístupem. Starší recenze na Gynet jsem našla, ráda bych znala aktuální informace
.