Snažilky od roku 2012

163
26.9.11 12:21

Snažilky od roku 2012

Ahojda všem budoucím snažilkám :-)
S manželem už máme jednoho špunta (21 měsíců). Už jsme mluvili o druhém zlatíčku, ale momentálně snažení bohužel není možné :-( Mám strašně rozházenou MS a nyní se dopuju práškama. Po této léčbě mám nasazenou ještě „dobrovolně povinně“ :mrgreen: antikoncepci na 3 měsíce… Pro úpravu cyklu. No a poté nám prý podle pana doktora už nic nebrání tomu začít se snažit. Tak pokud je tu někdo, kdo se také bude pokoušet o mimíska od nového roku, budu ráda, když se přidáte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
189
26.9.11 12:27

Miminko

Tak si ce ještě nepatřím do 2012,ale taky se budeme snažit,doma máme 14. měsíčního prcka a říkali jsme že mu pořídíme bráchu.Anti.vysazuji td v pátek a uvidím jak se zadaří ,první nám vyšlo po půl roce,ale už teď se tešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
26.9.11 14:01

Ahoj holky, nejsem tady teda úplně nová, ale myslela jsem, že se snažením začneme už před měsícem, jenže jsem neudělala státnice a pro mého chlapa je důležité, abych měla nejdřív hotovou školu (nechápu, proč bych nemohla jít v lednu ke státnicím třeba ve druhém měsíci, ale budiž… :-) ). Takže teď spíš tak nějak poznávám tělo (měřím BT, zkoumám hlen a tak :think: ) a už se nemůžu dočkat, až to snažení přijde. Nikdy bych nevěřila, jak silné ty biologické hodiny můžou být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cudlll
27.9.11 14:28

Ahoj holky taky se přidávám. My se začínáme snažit od nového roku a taky už se nemůžu dočkat! :dance: Snad nám to všem brzy vyjde! :-D

• Citovat
  • Upravit
4886
27.9.11 18:54

cudlll, to doufám, už budu přichystaná, tak jen vpustit genetický materiál a nečekat na MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
28.9.11 08:56

to jsem ráda, že se někdo přidal :-) Mě to tak chytlo, že vůbec nevím, jak to do nového roku vydržím :-( Biologické hodiny se dali do pohybu :mrgreen: Antik. mám napsanou na 3 měsíce, ale doktor říkal, že by mi ji pouze doporučoval na úpravu cyklu. Ne, že je povinná....... přemýšlím, že ji budu brát jen tak měsíc… Chjo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
28.9.11 09:28

chápu, biologické hodiny jsou hrozná věc :lol: já ráno vstávám a myslím na miminko a na naši budoucí rodinu a večer, když jdu spát, myslím na to samé :)
dokola poslouchám, že ve 23 letech je brzy mít dítě, moji spolužáci a známí se při slově dítě doslova oklepou… a já to cítím jako největší přání svého života :srdce: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
4.11.11 13:49

Taky se přidávám do skupiny. Plán je na leden. Většina známých doporučuje už Vánoce, že to má svojí atmosféru, tak nevím. HA jsem brala skoro 9 let. Teď na konci srpna jsem jí vysadila a od října užívám listovku a od včera nějaký multivitamíny. Doktor mi je doporučil. Ale taky mě trochu zradil tím plánem na prosinec a leden. Je to podle něj blbý termín na snažení díky chřipkám a virózám. Co si o tom myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.11 22:11

Ahoj holky, založila jsem soukromou skupinu pro snažilky 2012, pokud se budete chtít přidat, napište mi sem, pošlu vám pozvánku. Nechci, aby se tady o tom vědělo, proto anonymně.

• Citovat
  • Upravit
4886
8.11.11 08:11

já bych se k vám mrkla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 21:00

https://www.emimino.cz/…barna-86909/?… napište žádost o členství, to bude jednodušší, ať to tu nemusím denně kontrolovat :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex