Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda všem budoucím snažilkám ![]()
S manželem už máme jednoho špunta (21 měsíců). Už jsme mluvili o druhém zlatíčku, ale momentálně snažení bohužel není možné
Mám strašně rozházenou MS a nyní se dopuju práškama. Po této léčbě mám nasazenou ještě „dobrovolně povinně“
antikoncepci na 3 měsíce… Pro úpravu cyklu. No a poté nám prý podle pana doktora už nic nebrání tomu začít se snažit. Tak pokud je tu někdo, kdo se také bude pokoušet o mimíska od nového roku, budu ráda, když se přidáte ![]()
Tak si ce ještě nepatřím do 2012,ale taky se budeme snažit,doma máme 14. měsíčního prcka a říkali jsme že mu pořídíme bráchu.Anti.vysazuji td v pátek a uvidím jak se zadaří ,první nám vyšlo po půl roce,ale už teď se tešíme.
Ahoj holky, nejsem tady teda úplně nová, ale myslela jsem, že se snažením začneme už před měsícem, jenže jsem neudělala státnice a pro mého chlapa je důležité, abych měla nejdřív hotovou školu (nechápu, proč bych nemohla jít v lednu ke státnicím třeba ve druhém měsíci, ale budiž…
). Takže teď spíš tak nějak poznávám tělo (měřím BT, zkoumám hlen a tak
) a už se nemůžu dočkat, až to snažení přijde. Nikdy bych nevěřila, jak silné ty biologické hodiny můžou být ![]()
Ahoj holky taky se přidávám. My se začínáme snažit od nového roku a taky už se nemůžu dočkat!
Snad nám to všem brzy vyjde! ![]()
cudlll, to doufám, už budu přichystaná, tak jen vpustit genetický materiál a nečekat na MS ![]()
to jsem ráda, že se někdo přidal
Mě to tak chytlo, že vůbec nevím, jak to do nového roku vydržím
Biologické hodiny se dali do pohybu
Antik. mám napsanou na 3 měsíce, ale doktor říkal, že by mi ji pouze doporučoval na úpravu cyklu. Ne, že je povinná....... přemýšlím, že ji budu brát jen tak měsíc… Chjo ![]()
chápu, biologické hodiny jsou hrozná věc
já ráno vstávám a myslím na miminko a na naši budoucí rodinu a večer, když jdu spát, myslím na to samé ![]()
dokola poslouchám, že ve 23 letech je brzy mít dítě, moji spolužáci a známí se při slově dítě doslova oklepou… a já to cítím jako největší přání svého života
![]()
Taky se přidávám do skupiny. Plán je na leden. Většina známých doporučuje už Vánoce, že to má svojí atmosféru, tak nevím. HA jsem brala skoro 9 let. Teď na konci srpna jsem jí vysadila a od října užívám listovku a od včera nějaký multivitamíny. Doktor mi je doporučil. Ale taky mě trochu zradil tím plánem na prosinec a leden. Je to podle něj blbý termín na snažení díky chřipkám a virózám. Co si o tom myslíte vy?
Ahoj holky, založila jsem soukromou skupinu pro snažilky 2012, pokud se budete chtít přidat, napište mi sem, pošlu vám pozvánku. Nechci, aby se tady o tom vědělo, proto anonymně.
https://www.emimino.cz/…barna-86909/?… napište žádost o členství, to bude jednodušší, ať to tu nemusím denně kontrolovat ![]()