Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, může se jednat o ovulační krvácení.
Měla jsem pár cyklů, kdy době ovulace bylo špinění nebo slabší krvácení. Nebo jen krvavé nitky ve výtoku.
Jojo je to klasické ovulační krvácení. Před těhu jsem to měla každý měsíc. Aspoň jsem bezpečně poznala kdy na to. A taky to vyšlo
Tak jestli plánujete mimi tak jen do toho ![]()
Holky, moc vám děkuju za radu a uklidnění
Tohle se mi stalo poprvé, tak jsem začínala mít strach, co se zase děje.. ![]()
Ahoj, dělám si poslední dobou testy - ovulační. Vždy se mi tak na 30 sekund objeví zřetelná druhá čárka, ale hned zmizí. Mam testy Beno. Předpokládám, že to je negativní test, že?
Zkusím oživit.
Minulý cyklus 30 dní, obvykle mam 26 dní. Minulá ms byla v pohodě.
Teď jsem 15DC cítila bolest podbřišku. Poznám tak ovulaci. Dnes jsem 18DC a špiním, spiš jasná krev.
Je to ovulace nebo už ms????
Jen dodám, že jsem teď týden po dobrání silnych atb.
M.
Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat zda máte některá z vás zkušenost s mírným krvácením v době ovulace? Tedy v mém případě netuším jestli je to ono pouze hádám..můj cyklus je extrémně rozházený..někdy 35 dní někdy i 50dní..apod..ovulaci na sobe zatím nedokážu úplně sama poznat, ale tentokrát 19.DC večer růžový mírný výtok, 20DC ráno krev s hlenem vždy jen po utření přes den to sláblo..21DC už jenom ráno. Oba dny jsem zkoušela nahmatat čípek, byl měkký a hodně vysoko(skoro nešel najít
) S přítelem se snažíme o mimi, tak potichu doufám, že šlo o ovulaci a ne o žádný zdrav. problém. Tento týden jdu k Dr., ale zajímal mě i názor žen, které měli něco podobného. ![]()
Ahoj, dnes mám mít ovulaci a místo toho mi přišlo slabé krvácení a pobolívá mě vejcovod
Máte s tím někdo zkušenosti? HA neberu už půl roku a s manželem jsme měli nechráněný styk naposled před týdnem. Netušíte někdo, co mi tím moje tělo naznačuje?