Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla jsem se zeptat,jestli mi poradíte..Před 2měsíci jsem byla na začátku těhotenství,ale přišla jsem o mimčo samovolně, lékař říkal, že se můžeme snažit po další MS, dneska mám poslední den ovulace…Myslíte, že je možné, že bych mohla otěhotnět nebo je to brzo po potratu??
Ahoj, možné to určitě je, já jsem toho živým důkazem
Ale raději se k tomu moc neupínej…
Já samovolně potratila v 8. týdnu, MUdr řekl, že všechno ok, že se můžeme hned snažit, ale prý bude pár měsíců trvat pravděpodobně, než se tělo srovná…
Když dalších 5 týdnů nepřišla ms a mně se udělalo v práci v místnosti plné lidí na omdlení, mastila jsem pro test a zase byly tam ![]()
Dneska máme skoro 8 měsíční holčičku ![]()
Přeju hodně štěstí a ber to s chladnou hlavou, uvidíš, že se // zase brzo dočkáš ![]()
Tak to děkuji za radu,taky v to doufám,ale je to hrozný pocit.Dneska mám poslední den ovoluce,tak uvidíme zda se v říjnu dostaví MS..Vůbec nevím jak se k tomu postavit, všude plno těhulek..Nevím co pro to ještě mohu udělat,abych otěhotněla, zda je nějaký způsob jak tomu pomoci
Počkej poslední den ovulace??Ovulace je jen jeden den v tom cyklu.
Myslíš poslední den plodných dnů??
Reinová: chápu, že se ti zdá, co je kolem těhulek
, ale ber to tak, že s otěhotněním problém nemáš, když se to už povedlo… je spousta žen, co se snaží rok, dva, tři a více… jdou na umělé poprvé, podruhé…
Rozumím tvým pocitům, taky jsem je tenkrát měla a stále si říkala, proč já?!? Ale veř mi, že jsou horší věci, mnohem horší ![]()
K potratu v 1. trimestru dochází snad až u 40% žen, některé zdroje uvádí snad až 70%, dotyčná to kolikrát ani neví… nemusí to hned znamenat, že je s tebou něco v npořádku, je strašná spousta faktorů, které ovlivňují to, jestli se oplozené vajíčko ujme a bude vyvíjet správným směrem… je to vážně zázrak ![]()
Věř, že brzo potká i tebe, ale moc se s tím netpar ![]()
Tak mockrát děkuji za radu a snad budu v řijnu konečně těhu..
Možné to je. Já jsem toho taky důkazem. Byla jsem na revizi a hned po první MS otěhotněla.
Tak to gratuluji, uvidíme, teď je brzo něco řešit,tak si počkám zda se dostaví MS a pak udělám těhu test
LenMi píše:
Možné to je. Já jsem toho taky důkazem. Byla jsem na revizi a hned po první MS otěhotněla.
Přesně tak to bylo i u nás
Ať se brzo zadaří ![]()
Fragolo, kolik těch dětiček máte???? Ani to nemůžu spočítat! ![]()