Čekání na miminko

38
22.9.11 16:44

čekání na miminko

Ahoj, chtěla jsem se zeptat,jestli mi poradíte..Před 2měsíci jsem byla na začátku těhotenství,ale přišla jsem o mimčo samovolně, lékař říkal, že se můžeme snažit po další MS, dneska mám poslední den ovulace…Myslíte, že je možné, že bych mohla otěhotnět nebo je to brzo po potratu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10709
22.9.11 16:49

Ahoj, možné to určitě je, já jsem toho živým důkazem :lol: Ale raději se k tomu moc neupínej…

Já samovolně potratila v 8. týdnu, MUdr řekl, že všechno ok, že se můžeme hned snažit, ale prý bude pár měsíců trvat pravděpodobně, než se tělo srovná…

Když dalších 5 týdnů nepřišla ms a mně se udělalo v práci v místnosti plné lidí na omdlení, mastila jsem pro test a zase byly tam :palec:

Dneska máme skoro 8 měsíční holčičku :srdce:

Přeju hodně štěstí a ber to s chladnou hlavou, uvidíš, že se // zase brzo dočkáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.9.11 16:52

Tak to děkuji za radu,taky v to doufám,ale je to hrozný pocit.Dneska mám poslední den ovoluce,tak uvidíme zda se v říjnu dostaví MS..Vůbec nevím jak se k tomu postavit, všude plno těhulek..Nevím co pro to ještě mohu udělat,abych otěhotněla, zda je nějaký způsob jak tomu pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.9.11 16:57

Počkej poslední den ovulace??Ovulace je jen jeden den v tom cyklu.
Myslíš poslední den plodných dnů??

• Citovat
  • Upravit
38
22.9.11 17:07

jasný,já to spletla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
22.9.11 17:25

Reinová: chápu, že se ti zdá, co je kolem těhulek :-? , ale ber to tak, že s otěhotněním problém nemáš, když se to už povedlo… je spousta žen, co se snaží rok, dva, tři a více… jdou na umělé poprvé, podruhé…

Rozumím tvým pocitům, taky jsem je tenkrát měla a stále si říkala, proč já?!? Ale veř mi, že jsou horší věci, mnohem horší :-?

K potratu v 1. trimestru dochází snad až u 40% žen, některé zdroje uvádí snad až 70%, dotyčná to kolikrát ani neví… nemusí to hned znamenat, že je s tebou něco v npořádku, je strašná spousta faktorů, které ovlivňují to, jestli se oplozené vajíčko ujme a bude vyvíjet správným směrem… je to vážně zázrak 8-o

Věř, že brzo potká i tebe, ale moc se s tím netpar :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.9.11 17:30

Tak mockrát děkuji za radu a snad budu v řijnu konečně těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
22.9.11 17:44

Možné to je. Já jsem toho taky důkazem. Byla jsem na revizi a hned po první MS otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
22.9.11 17:54

Tak to gratuluji, uvidíme, teď je brzo něco řešit,tak si počkám zda se dostaví MS a pak udělám těhu test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.9.11 18:09
LenMi píše:
Možné to je. Já jsem toho taky důkazem. Byla jsem na revizi a hned po první MS otěhotněla.

Přesně tak to bylo i u nás :wink: Ať se brzo zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
22.9.11 18:11

Fragolo, kolik těch dětiček máte???? Ani to nemůžu spočítat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...