Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám otázku mela jsem bílkový hlen 14,15dc pak kremovy hlen jako mléko do dnes-nekdy i sušší dny ale vzdy ten krem vyleze:D..oba dny jsme se tuliili…a pak jeste 19.dc-pro jistotu nicméne dnes jsem 22.dc a delal jsem si OVU test no a jako není pozitivní ale skoro pozitivní jak to??minuly mesic byl takhle pozitivni den pred ovu..to je blbost ne?2čarka je opravdu vyrazna dost..8dní po bílkovém hlenu ovu..? toje asi divné ne?hmm, podle bricha to nepoznam picha furt sem tam a prsa boli celou dobu-ted aktualne me boli v krizi:Dprsa a picha v brisku:D:Dtento mesic jsem nedelala ovu testy nebo minuly mesic jsem mela 15.dc pozitivní ovu test..tak jsem myslela ze to bude +-den dva rozdil nebo ten bílek preci prisel..cyklus mam asi 29dní:Ddíky za info -zda se tedy ovu blíží??
Na OVU testu je testovací čárka pořád, jen různě silná. pozitivní test=testovací čárka stejné intenzity jako kontrolní
Nebo budeš těhule. Ovu test reaguje i na růst HCG, zkus zítra Mamatest a uvidíš. Já měla pozitivní 8DPO.
kamiŠ píše:
Na OVU testu je testovací čárka pořád, jen různě silná. pozitivní test=testovací čárka stejné intenzity jako kontrolní
Já mám teda už den po ovu test sněhobílý max. dušíka.
kaa13 píše:kamiŠ píše:Já mám teda už den po ovu test sněhobílý max. dušíka.
já práve pred ovu dušíky jako nejsou vubec tak vyrazne ale tohle me fakt prekvapilo uz vecer byl takovy a dnes dopoledne také..a bt 37 vcera i dnes..jsem se nepohla:Dje vyssí teplota vim ze mam jinak 36,7pred OVU
kdysi jsem merivala pravidelneji:D
JA TEDY vlastne nevím ktery dpo jsem:Dno tak uvidím jestli prijde ms:D
Cvano, jsem na tom úplně stejně jako ty. Zcela pozitivní ovulační test 27DC, teplota ale dost přes 37 (vždycky po ovulaci mám přes 37) a tvrdý zavřený čípek.
Ale testovat těhutestem se zatím bojím…
Anonymní píše:
Cvano, jsem na tom úplně stejně jako ty. Zcela pozitivní ovulační test 27DC, teplota ale dost přes 37 (vždycky po ovulaci mám přes 37) a tvrdý zavřený čípek.
Ale testovat těhutestem se zatím bojím…
no muj čípek je strasne vysoko nedosahnu na nej ale je tvrdy a asi spis zavren-moc to nepoznam ale nahoře mam uz tak tyden ..tak nevim
Anonymní píše:
A teplotu měříš?
moc ne poslednich par dni mam tech 37rano
A cykly máš pravidelný?
Těžko říct…v některých diskuzích jsem četla, že LH se u některých žen před menstruací zvyšuje, jinde jsem zase četla, že může dříve zachytit rostoucí jcg.
Takže vlastně dva protichůdné názory.
Já vím, že když mám před 37, tak už jsem po ovulaci. Tenhle měsíc se mi teda malinko opozdila, tak kolem 17DC, takže myslím, že na testování je brzo. U tebe taky
Anonymní píše:
A cykly máš pravidelný?
Těžko říct…v některých diskuzích jsem četla, že LH se u některých žen před menstruací zvyšuje, jinde jsem zase četla, že může dříve zachytit rostoucí jcg.
Takže vlastně dva protichůdné názory.
Já vím, že když mám před 37, tak už jsem po ovulaci. Tenhle měsíc se mi teda malinko opozdila, tak kolem 17DC, takže myslím, že na testování je brzo. U tebe taky
ja vím ja počkam jeste tak do pondelí asi nez testnu..
Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla!
Já pořád ještě vyčkávám, abych zase nebyla zklamaná…
Anonymní píše:
Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla!Já pořád ještě vyčkávám, abych zase nebyla zklamaná…
a mela si pri ovulaci ten hlen natahovaci.:?
Jojo, měla, několik dní…ale pak podle testu a teploty byla ovulace 15.den cyklu minulý měsíc. Ten hlen byl pár dní před a i několik dní potom, ale to už byl zakalenější. Tenhle tak 17DC, ale hlavní hodnoty mi chyběj, nemohla jsem v ty dny měřit a testovat. Ale následný vzestup 19 DC potvrdil, že ovu proběhla.