Doplatek na Clostil

6792
20.9.11 13:41

doplatek na clostil

ahoj holky zitra dostanu asi recept na clostil ale vubec nemam predstavu kolik si mam vzit sebou penez,kolik je asi tak doplatek?dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
490
20.9.11 13:45

Ahoj, clostil je bez doplatku, uz jsme si ho vyzvedavala nekolikkrat, melo by to byt vsude stejne, hlavne at ucinkuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
20.9.11 13:52

je tak to jsem rada :-) dekuju :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
21.9.11 17:40

tak ja platila 98kc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
22.9.11 08:53

Ahoj, kazda lekarna to ma jinak to je obecne znamo, ale necekala bych rozdil pokud je nejaky lek u jednech plne bez doplatku a u druhych za 100,– , cloveka uz ale nesmi takove veci prekvapovat bo u tech zavaznejsich by se pak slozil, drzim pesti at clostik ucinkuje (to on bude) resp. at spravne reagujes, ja zrovna dnes taky nacla baleni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
22.9.11 12:26

kdyz to bylo jen kilo tak v pohode :dance: ja ted musim pockat az to dostanu :-( uz aby to bylo :cry: a dekuju tobe taky preju brzke dve carecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
22.9.11 15:23

ahoj, ja platila v lékarně jen 30kč.mám ho na 3měsíce napsanej snad bude učinkovat.pak už jedině umělé.

• Citovat
  • Upravit
6792
22.9.11 15:28
raffaella píše:
ahoj, ja platila v lékarně jen 30kč.mám ho na 3měsíce napsanej snad bude učinkovat.pak už jedině umělé.
:hug: taky drzim palecky,jsme na tom uplne stejne :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
22.9.11 19:27

a jak se dlouho snažíte?.my pomalu 2roky.meli jsme málo a pomalý spermie.ted uz je to v normálu takze dali clostik.

• Citovat
  • Upravit
6792
22.9.11 19:54

no ono jak se to vezme ja mela jeste predtim jednoho pritele …a antikoncepci neberu uz asi 4roky!a porad nic…s tim co jsem s nim ted se uz zname dlouho :oops: ale jako bydlime spolu a jsme si verny uz pres rok..myslela sjem si ze je neco spatne u mne a taky ze jo :cert: clostik zacnu brat v rijnu uz aby to bylo :zed: my anstesti spermio meli v poradku…tak to se snazite taky dlouho! tak drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí