BT jako houpačka

123
18.9.11 16:04

BT jako houpačka

zdravím, chci se zeptat BT měřím už půl roku a poslední dobou je to divný…minulý měsíc mi teplota před MS vystoupala až na 37,3 což je pro mě víc než obvykle pak šla na 37,1 a pak MS (přišla o pět dní později-test negativní)po MS teploty 36,9 36,8 36,4 36,5 36,8 36,9 36,6 36,9 36,8 vždy po MS jdu pod 36,5 – je to divný.teplotu si měřím každé ráno ve stejnou dobu. Nemocná nejsem, ani zvýšenou teplotu nemám. Jen chci vědět jestli někdo nemá podobnou zkušenost a co to znamenalo. Děkuji za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
18.9.11 18:17

ahoj, nemas niekde graf? nech sa to da pozriet lebo takto cisto podla cisel, si to vobec neviem predstavit.
sarapatu moze robit cysta, ms si mala normalnu, slabsiu, silnejsiu?

potom ma este napada, ze moze ist o problem v stitnej zlaze. kamaratka to tak mala, ze sa jej zvysila BT, na zaklade toho isla na endokrinologiu a tam jej zistili zvysenu funkciu stitnej zlazy. dovtedy snou ziadny problem nemala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.9.11 18:25

Nejlepší bude když sem naházíš grafy na porovnání, nebo alespoň ten jeden poslední. Jinak třeba nebylas nemocná, nebo spalas dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.9.11 23:17

jo spánek mám v pohodě a klidný. graf je tady

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?…

předchozí grafy jsou si velmi podobné např.

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?…

jo a štítnou žlázu mám v pořádku minulej měsíc jsem byla na testech po doporučení gynekolžky. Takže tam problém asi taky nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.9.11 08:07

ahoj, dala si zle linky. musis ist do settings a dat sem link na home page. :-D

mal by to byt link, co konci na cisla a pismenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
19.9.11 09:17

Ahoj, zrovna řeším něco podobného, s tím že mě teď po ms teplota nechce klesnout. Jsem 9 DC a teplota mi pořád trčí na 36,7, normálně mívám 36,4-36,5. Odmenstruovala jsem s 37 (začátek ms) - 36,7 (konec ms), kde se drží už 4. den po ms, Čím to může být?
Soldi, co ta cysta, projevuje se nějak na bt nebo ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.9.11 09:33

emikk, teplota moze niekedy klesnut aj tesne pred ovulaciou, tiez som to tak jeden cyklus mala, ze sa mi dost dlho drzali vyssie teploty.

cysta vacsinou odide s ms, preto som sa zakladatelky pytala na intenzitu krvacania.

mne sa cysta prejavila tak, ze sa mi predlzila lutealna faza o niekolko dni a teplota sa drzala na poovulacnych hodnotach. ale ked praskla, tak prisla normalne ms.

u Teba to skor vidim na pomalsie klesajucu hladinu hormonov, pred ovulaciou nastupia estrogeny a tie teplotu znizia :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
19.9.11 11:07

Aha, děkuju za vysvětlení. Možná je to náhoda, ale luteální fázi jsem teď měla taky delší - 16 dní, normálně mívam 10-12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.9.11 11:29

emikk, mohla to byt cysta, alebo len hormonalna nerovnovaha. ak pride ovulacia ako normalne, tak to vobec netreba riesit :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
19.9.11 16:58

ahojky já to s tím fertility ještě neumím tak jsem to zkopírovala jako obrázek, snad to pomůže. MS byla spíš slabší než jindy. První den jsem jen špinila a až druhej den se rozběhla. jinak to mívám od začátku střední. a byla i o den kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
19.9.11 17:06
Idzetka píše:
ahojky já to s tím fertility ještě neumím tak jsem to zkopírovala jako obrázek, snad to pomůže. MS byla spíš slabší než jindy. První den jsem jen špinila a až druhej den se rozběhla. jinak to mívám od začátku střední. a byla i o den kratší.

jeden normální graf je tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.9.11 10:04

mne to pride ako anovulacny cyklus. to sa obcas stava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.9.11 14:23

taky mi to tak přijde, hodnoty jsou jak na horský dráze, ale uvidíš jak se budou chovat v dalších dnech, pokud se budou chovat tak jako doteď, tak to anovulační zřejmě bude, pokud se ustálejí, tak je možný, že ovu ještě dorazí. Taky jsem to ve druhém cyklu měla rozhádaný, ale ne tolik, musela jsem si nakonec jednu teplotu krapet upravit aby se mi v grafu ovu objevila, protože vím, že 100% proběhla, stačila mi jen jedna desetinka, no a ovu být musela, protože jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
21.9.11 12:21

Teď se mi už tři dny drží na 36,6 ale už je pozdě aby proběhla ovu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.9.11 18:22

nie, ovulacia moze prist kludne neskor. potom sa cely cyklus predlzi o pocet dni ktore ovulacia meskala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí