Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
2-3× denně každý den? Proboha jak to stíháte? ![]()
Pokud má parzner zdravé spermie, tak každý den nevadí, několikrát denně nevím, s takovou frekvencí se asi nepočítá, aby se to řešilo ![]()
Já jsem míň náruživá, takže já jsem po 10 letém braní antiko každý měsíc - 3 sexovala 14,15 den a otěhotněla jsem 3 měsíc
..
Osobně si myslím, že častý styk nerazučí otěhotnění.o mě říkal i můj gynekolog, že se mám víc soustředit na ovulaci což je 13 až 17 den, záleží na cyklu každé .. Tak nevím, u nás to bylo hned
no holt dokud ty děti nejsou, tak se to stíhá krásně
pokud je to teda problém, to abych ho pak v jednom kuse kontrolovala, jestli dodržuje abstinenci
bude to asi sranda ![]()
Já myslím, že to problém není. První měsíc po vysazení HA jsme sexovali cca obden, protože nebyl tolik čas a nevyšlo to. Další měsíc jsme měli dovolenou a kolem ovulace to bylo každý den 2× denně a vyšlo to
Je fakt, že jsem při takové frekvenci s otěhotněním vůbec nepočítala a podařilo se, takže je to asi jak u koho. Když jsou kvalitní spermíci, tak to asi problém nebude ![]()
glo píše:
no holt dokud ty děti nejsou, tak se to stíhá krásněpokud je to teda problém, to abych ho pak v jednom kuse kontrolovala, jestli dodržuje abstinenci
bude to asi sranda
já děti nemám, ale představa mít sex 2-3× denně každý mě spíš děsí (i kdyby ten čas byl, a to vzhledem k tomu že chodíme do práce není)…holt každá jsme jiná ![]()
Anonymní píše:
Já myslím, že to problém není. První měsíc po vysazení HA jsme sexovali cca obden, protože nebyl tolik čas a nevyšlo to. Další měsíc jsme měli dovolenou a kolem ovulace to bylo každý den 2× denně a vyšlo toJe fakt, že jsem při takové frekvenci s otěhotněním vůbec nepočítala a podařilo se, takže je to asi jak u koho. Když jsou kvalitní spermíci, tak to asi problém nebude
no vida, díky ![]()
glo píše:Anonymní píše:no vida, díky
Já myslím, že to problém není. První měsíc po vysazení HA jsme sexovali cca obden, protože nebyl tolik čas a nevyšlo to. Další měsíc jsme měli dovolenou a kolem ovulace to bylo každý den 2× denně a vyšlo toJe fakt, že jsem při takové frekvenci s otěhotněním vůbec nepočítala a podařilo se, takže je to asi jak u koho. Když jsou kvalitní spermíci, tak to asi problém nebude
Můj chlap by mohl pořád a kdybych nechtěla já, tak by si asi pomohl sám, takže nemělo smysl nějak omezovat frekvenci. Říkala jsem si, že to zkusíme teda takhle a když by se nedařilo, tak bych mu to zkusila nějak vysvětlil a omezit to. Naštěstí to vyšlo hned. Tak směle do toho ![]()
zakladatelko: my do toho taky „bušily“ poměrně často
snad každý den a povedlo se nám to první měsíc. Tak zkuste normálně svůj běžný režim a uvidíte ![]()
Já zas slyšela, že když je to hooodně často, tak se rodí spíš holčičky, že ty rychlí spermíci, co se vypotřebují při velké četnosti styků, jsou klučičí … a holčičí jsou zase vytrvalé, takže těch je tam dosti
Ale to je spíš taková babská povídačka … ale u nás to vyšlo ![]()
Ahoj
Já tak otěhotněla
. Vzali jsme si na plodné dny dovolenou a vyrazili k moři. Tam to nebyl problém 2×-3× za den.
Při druhém zase úplně opačný případ. Tenkrát jsem měla kopřivku tak byl sex v úterý a pak až v pondělí a taky se zadařilo.
tak snad má ty ,spermijky' (hrozný výraz
) v pořádku a vyjde to i tak
ps. já jsem další příspěvky zapomněla zanonymizovat, ale to je fuk, podle přezdívky mě tady asi sousedka nenajde
![]()
ja nedostala ms po vysazeni HA a tak jsme soulozili kazdy den nekdy i dvakrat zadarilo se po mesici ![]()
Monny89 píše:
My spolu spaly i 8× denně, otěhotněla jsem AŽ po půl roce
ty jsi certice monny ![]()
Sarisek1 píše:Monny89 píše:ty jsi certice monny
My spolu spaly i 8× denně, otěhotněla jsem AŽ po půl roce
to manžel ![]()
Ahoj, mám takový blbý dotaz - vím, že se radí při snaze o mimi sexovat tak obden, před ovulací tři dny počkat a podobně, přečetla jsem si (nejen) tady na diskusi hodně příspěvků na toto téma a vlastně všichni psali, že otěhotněli asi takto nebo dokonce při ještě nižší frekvenci. Mě by ale zajímalo, jestli někdo otěhotněl při frekvenci 2 až 3× denně? Myslíte, že už je ta pravděpodobnost moc malá? Já vím, je to fakt taková blbina, ale nechce se mi říkat partnerovi, že když chceme mimi, tak bychom to neměli dělat tak často,to by ho pak už taky nemusel chtít…