Příliš častý sex?

Anonymní
18.9.11 15:54

Příliš častý sex?

Ahoj, mám takový blbý dotaz - vím, že se radí při snaze o mimi sexovat tak obden, před ovulací tři dny počkat a podobně, přečetla jsem si (nejen) tady na diskusi hodně příspěvků na toto téma a vlastně všichni psali, že otěhotněli asi takto nebo dokonce při ještě nižší frekvenci. Mě by ale zajímalo, jestli někdo otěhotněl při frekvenci 2 až 3× denně? Myslíte, že už je ta pravděpodobnost moc malá? Já vím, je to fakt taková blbina, ale nechce se mi říkat partnerovi, že když chceme mimi, tak bychom to neměli dělat tak často,to by ho pak už taky nemusel chtít… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
18.9.11 16:00

2-3× denně každý den? Proboha jak to stíháte? :mrgreen:
Pokud má parzner zdravé spermie, tak každý den nevadí, několikrát denně nevím, s takovou frekvencí se asi nepočítá, aby se to řešilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.9.11 16:05

Já jsem míň náruživá, takže já jsem po 10 letém braní antiko každý měsíc - 3 sexovala 14,15 den a otěhotněla jsem 3 měsíc :think: ..
Osobně si myslím, že častý styk nerazučí otěhotnění.o mě říkal i můj gynekolog, že se mám víc soustředit na ovulaci což je 13 až 17 den, záleží na cyklu každé .. Tak nevím, u nás to bylo hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
glo
4
18.9.11 16:09

no holt dokud ty děti nejsou, tak se to stíhá krásně :lol: pokud je to teda problém, to abych ho pak v jednom kuse kontrolovala, jestli dodržuje abstinenci :wink: bude to asi sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.11 16:09

Já myslím, že to problém není. První měsíc po vysazení HA jsme sexovali cca obden, protože nebyl tolik čas a nevyšlo to. Další měsíc jsme měli dovolenou a kolem ovulace to bylo každý den 2× denně a vyšlo to :-) Je fakt, že jsem při takové frekvenci s otěhotněním vůbec nepočítala a podařilo se, takže je to asi jak u koho. Když jsou kvalitní spermíci, tak to asi problém nebude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19131
18.9.11 16:13
glo píše:
no holt dokud ty děti nejsou, tak se to stíhá krásně :lol: pokud je to teda problém, to abych ho pak v jednom kuse kontrolovala, jestli dodržuje abstinenci :wink: bude to asi sranda :mrgreen:

já děti nemám, ale představa mít sex 2-3× denně každý mě spíš děsí (i kdyby ten čas byl, a to vzhledem k tomu že chodíme do práce není)…holt každá jsme jiná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
glo
4
18.9.11 16:44
Anonymní píše:
Já myslím, že to problém není. První měsíc po vysazení HA jsme sexovali cca obden, protože nebyl tolik čas a nevyšlo to. Další měsíc jsme měli dovolenou a kolem ovulace to bylo každý den 2× denně a vyšlo to :-) Je fakt, že jsem při takové frekvenci s otěhotněním vůbec nepočítala a podařilo se, takže je to asi jak u koho. Když jsou kvalitní spermíci, tak to asi problém nebude :nevim:

no vida, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.11 16:55
glo píše:
Anonymní píše:
Já myslím, že to problém není. První měsíc po vysazení HA jsme sexovali cca obden, protože nebyl tolik čas a nevyšlo to. Další měsíc jsme měli dovolenou a kolem ovulace to bylo každý den 2× denně a vyšlo to :-) Je fakt, že jsem při takové frekvenci s otěhotněním vůbec nepočítala a podařilo se, takže je to asi jak u koho. Když jsou kvalitní spermíci, tak to asi problém nebude :nevim:
no vida, díky :palec:

Můj chlap by mohl pořád a kdybych nechtěla já, tak by si asi pomohl sám, takže nemělo smysl nějak omezovat frekvenci. Říkala jsem si, že to zkusíme teda takhle a když by se nedařilo, tak bych mu to zkusila nějak vysvětlil a omezit to. Naštěstí to vyšlo hned. Tak směle do toho :palec:

• Citovat
  • Upravit
1505
18.9.11 16:59

zakladatelko: my do toho taky „bušily“ poměrně často :mrgreen: snad každý den a povedlo se nám to první měsíc. Tak zkuste normálně svůj běžný režim a uvidíte :-)
Já zas slyšela, že když je to hooodně často, tak se rodí spíš holčičky, že ty rychlí spermíci, co se vypotřebují při velké četnosti styků, jsou klučičí … a holčičí jsou zase vytrvalé, takže těch je tam dosti :jazyk: Ale to je spíš taková babská povídačka … ale u nás to vyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
18.9.11 17:03

Ahoj

Já tak otěhotněla :mrgreen: . Vzali jsme si na plodné dny dovolenou a vyrazili k moři. Tam to nebyl problém 2×-3× za den.
Při druhém zase úplně opačný případ. Tenkrát jsem měla kopřivku tak byl sex v úterý a pak až v pondělí a taky se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
glo
4
18.9.11 17:37

tak snad má ty ,spermijky' (hrozný výraz :mrgreen: ) v pořádku a vyjde to i tak
ps. já jsem další příspěvky zapomněla zanonymizovat, ale to je fuk, podle přezdívky mě tady asi sousedka nenajde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.9.11 17:45

ja nedostala ms po vysazeni HA a tak jsme soulozili kazdy den nekdy i dvakrat zadarilo se po mesici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.9.11 18:08

My spolu spaly i 8× denně, otěhotněla jsem AŽ po půl roce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.9.11 18:09
Monny89 píše: