Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám otazku minuly mesic pri mem 29.denním cyklu se objevila na ovu testu druha 15.dc to bylo 17.8 vlítli jsme na to samy den vecer a nevyslo to ..tento mesic jsem na to kaslala na ovu test tak jsem čekala na ovu hlen minuly mesic byl taky ale nevim kdy presne tak jsem tento mesic jistila 14.dc v noci-moc ovu hlenu a 15.dc mene hlenu rano vecer -zadny a v noci jsme jistili čipek byl otevren a pak ne pak zas jo-spis to nepoznam:Dmyslíte ze bych to mohla stihnout a jsem v tom?:D?navíc nevím kolik dní mam lutealni fazi…nebo 3.8byla ms-dle ovu testu rano 17.8 pozitivni ovu test..a dalsi ms prisla 1.9…jsem zmatena snad jsem to stihla tentokrat mimiska:/
díky moc..
cvana píše:
Ahoj holky mám otazku minuly mesic pri mem 29.denním cyklu se objevila na ovu testu druha 15.dc to bylo 17.8 vlítli jsme na to samy den vecer a nevyslo to ..tento mesic jsem na to kaslala na ovu test tak jsem čekala na ovu hlen minuly mesic byl taky ale nevim kdy presne tak jsem tento mesic jistila 14.dc v noci-moc ovu hlenu a 15.dc mene hlenu rano vecer -zadny a v noci jsme jistili čipek byl otevren a pak ne pak zas jo-spis to nepoznam:Dmyslíte ze bych to mohla stihnout a jsem v tom?:D?navíc nevím kolik dní mam lutealni fazi…nebo 3.8byla ms-dle ovu testu rano 17.8 pozitivni ovu test..a dalsi ms prisla 1.9…jsem zmatena snad jsem to stihla tentokrat mimiska:/díky moc..
bohužel jenom trefit se do ovulace nestačí…ale držím palce, ať se zadaří ![]()
alenka84 píše:cvana píše:bohužel jenom trefit se do ovulace nestačí…ale držím palce, ať se zadaří
Ahoj holky mám otazku minuly mesic pri mem 29.denním cyklu se objevila na ovu testu druha 15.dc to bylo 17.8 vlítli jsme na to samy den vecer a nevyslo to ..tento mesic jsem na to kaslala na ovu test tak jsem čekala na ovu hlen minuly mesic byl taky ale nevim kdy presne tak jsem tento mesic jistila 14.dc v noci-moc ovu hlenu a 15.dc mene hlenu rano vecer -zadny a v noci jsme jistili čipek byl otevren a pak ne pak zas jo-spis to nepoznam:Dmyslíte ze bych to mohla stihnout a jsem v tom?:D?navíc nevím kolik dní mam lutealni fazi…nebo 3.8byla ms-dle ovu testu rano 17.8 pozitivni ovu test..a dalsi ms prisla 1.9…jsem zmatena snad jsem to stihla tentokrat mimiska:/díky moc..
já vím ale díky..:Dbudu zas radeji čekat červenou..a kdyz tak budu mile překvapena… ![]()