Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,dočetla jsem se, že existuje takzvané pohnojení. A docela mi to zvedlo náladu
Jsem po potratu (5 TT) Měla jsem v dané situaci štěstí,bylo to na samém začátku a tělo se s tím vypořádalo samo, na kontrole mi doktor potvrdil, že menstruací se vše vyčistilo a mi se můžeme začít snažit znovu
Dočetla jsem se, že po takto nevydařeném těhotenství je tělo zaplaveno hormony a jsou tedy velice příznivé podmínky k otěhotnění ihned v dalším cyklu. Já jsem ted 15 DC (tedy snad období ovulace) a pevně doufám, že se zadaří. Holky slyšela jste některá o tom? a máte s tím některá zkušenosti?
Ahoj,
slyšela
Já teba byla na kyretáži po zamlklém těhotenství a po jedné MS, která proběhla, jsme měli povolené snažení. A další MS už nepřišla ![]()
Držím pěsti, ať vám to brzo vyjde ![]()
Jupí, to je svělé
Jsem ráda, že je někdo komu to takhle vyšlo. Moc gratuluji. A v kolikátém týdnu jsi, tedy jestli se můžu zeptat? Zrovínka jsem si udělala ovu testík jsou tam // už jsem myslela, že to tento měsíc ani nedorazí. Takže večer bude
A potom těhu testík, už aby tam byly taky //
Nám se druhý prcek taky zadařil cca měsíc po potratu
A to jsme se předtím snažili přes rok.
Holky děkuji, za příznivé zprávy
Ještě po před chvilkou jsem byla… no bez nálady
Až jsem si přečetla ten článek a to mi zvedlo náladu, tak že jsem se rozhodla založit toto téma. Nic takového jsem do té doby neslyšela. Třeba nás je víc takových, které potřebují znovu nakopnout a pocítit zase naději. A ted když čtu, že jste toho opravdu důkazem. Prostě supeer ![]()
Alfi píše:Jupí, to je svělé
Jsem ráda, že je někdo komu to takhle vyšlo. Moc gratuluji. A v kolikátém týdnu jsi, tedy jestli se můžu zeptat? Zrovínka jsem si udělala ovu testík jsou tam // už jsem myslela, že to tento měsíc ani nedorazí. Takže večer bude
Alfi, já momentálně těhotná nejsem
Synovi byly 3 roky a od ZT jsem porodila 3 děti ![]()
Tak to mě mrzí, ale nevzdáváš se že ne… Nesmíš to vzdát, moc držím
Sestřenka potratila celkem 4× a tad má krásné 2 chlapečky. Vyměnila doktora a tomu se to podařilo vyřešit. Musíš věřit!!!
Alfi, to si nerozumíme
Píšu, že jsem od ZT porodila už 3 děti (a před ZT další 3)
Já si nestěžuju ![]()
Příspěvek upraven 16.09.11 v 15:00
fragola píše:Alfi píše:Alfi, já momentálně těhotná nejsemJupí, to je svělé
Synovi byly 3 roky a od ZT jsem porodila 3 děti
Tak to mooc gratuluji
To už jsi zkušená maminka. Tak to kam se hrabu já s prvním zaděláváníčkem ![]()
fragola píše:
Alfi, to si nerozumímePíšu, že jsem od ZT porodila už 3 děti (a před ZT další 3)
Já si nestěžuju
Příspěvek upraven 16.09.11 v 15:00
Omlouvám se jsem pomatená, píšu do jiného tématu. Asi blbnu ![]()
Nainuva píše:
Mám zkušenostMenstruace po potratu už nepřišla
držím pěsti
Tak to je úžasné
Taky jsem si slíbila, že už to bylo naposledy.. Tedy minimálně až po porodu ![]()
Taky jsem otěhotněla měsíc po potratu ![]()
Držím palce, ať to vyjde ![]()
Naše malá je taky z cyklu hned po ztrátě v 5tt.
Jinak Alfi, hned pod názvem diskuze vpravo klikni na ZOBRAZOVAT PODPISY, hned zjistíš kdo je jak zasloužilá matka
.
kacakaca píše:
Naše malá je taky z cyklu hned po ztrátě v 5tt.Jinak Alfi, hned pod názvem diskuze vpravo klikni na ZOBRAZOVAT PODPISY, hned zjistíš kdo je jak zasloužilá matka.
Jůů, jsem z toho tady, jak v Jiříkovým vidění
To je hecké ![]()