Snaženíčko po "pohnojení"

35
16.9.11 14:22

snaženíčko po ,,pohnojení´´

Ahoj holky,dočetla jsem se, že existuje takzvané pohnojení. A docela mi to zvedlo náladu :-) Jsem po potratu (5 TT) Měla jsem v dané situaci štěstí,bylo to na samém začátku a tělo se s tím vypořádalo samo, na kontrole mi doktor potvrdil, že menstruací se vše vyčistilo a mi se můžeme začít snažit znovu :-) Dočetla jsem se, že po takto nevydařeném těhotenství je tělo zaplaveno hormony a jsou tedy velice příznivé podmínky k otěhotnění ihned v dalším cyklu. Já jsem ted 15 DC (tedy snad období ovulace) a pevně doufám, že se zadaří. Holky slyšela jste některá o tom? a máte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
16.9.11 14:33

Ahoj,
slyšela :wink: Já teba byla na kyretáži po zamlklém těhotenství a po jedné MS, která proběhla, jsme měli povolené snažení. A další MS už nepřišla 8-)
Držím pěsti, ať vám to brzo vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.11 14:39

:-D Jupí, to je svělé :-D Jsem ráda, že je někdo komu to takhle vyšlo. Moc gratuluji. A v kolikátém týdnu jsi, tedy jestli se můžu zeptat? Zrovínka jsem si udělala ovu testík jsou tam // už jsem myslela, že to tento měsíc ani nedorazí. Takže večer bude :hug: A potom těhu testík, už aby tam byly taky //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.9.11 14:39

Nám se druhý prcek taky zadařil cca měsíc po potratu :) A to jsme se předtím snažili přes rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.11 14:48

Holky děkuji, za příznivé zprávy :dance: Ještě po před chvilkou jsem byla… no bez nálady :zed: Až jsem si přečetla ten článek a to mi zvedlo náladu, tak že jsem se rozhodla založit toto téma. Nic takového jsem do té doby neslyšela. Třeba nás je víc takových, které potřebují znovu nakopnout a pocítit zase naději. A ted když čtu, že jste toho opravdu důkazem. Prostě supeer :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.9.11 14:53
Alfi píše: :-D Jupí, to je svělé :-D Jsem ráda, že je někdo komu to takhle vyšlo. Moc gratuluji. A v kolikátém týdnu jsi, tedy jestli se můžu zeptat? Zrovínka jsem si udělala ovu testík jsou tam // už jsem myslela, že to tento měsíc ani nedorazí. Takže večer bude :hug: A potom těhu testík, už aby tam byly taky //

Alfi, já momentálně těhotná nejsem :wink: Synovi byly 3 roky a od ZT jsem porodila 3 děti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.11 14:56

Tak to mě mrzí, ale nevzdáváš se že ne… Nesmíš to vzdát, moc držím :palec: Sestřenka potratila celkem 4× a tad má krásné 2 chlapečky. Vyměnila doktora a tomu se to podařilo vyřešit. Musíš věřit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.9.11 15:00

Alfi, to si nerozumíme :wink: Píšu, že jsem od ZT porodila už 3 děti (a před ZT další 3) :-D Já si nestěžuju :wink:

Příspěvek upraven 16.09.11 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.11 15:00
fragola píše:
Alfi píše: :-D Jupí, to je svělé :-D Jsem ráda, že je někdo komu to takhle vyšlo. Moc gratuluji. A v kolikátém týdnu jsi, tedy jestli se můžu zeptat? Zrovínka jsem si udělala ovu testík jsou tam // už jsem myslela, že to tento měsíc ani nedorazí. Takže večer bude :hug: A potom těhu testík, už aby tam byly taky //
Alfi, já momentálně těhotná nejsem :wink: Synovi byly 3 roky a od ZT jsem porodila 3 děti :wink:

Tak to mooc gratuluji :-) To už jsi zkušená maminka. Tak to kam se hrabu já s prvním zaděláváníčkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.11 15:02
fragola píše:
Alfi, to si nerozumíme :wink: Píšu, že jsem od ZT porodila už 3 děti (a před ZT další 3) :-D Já si nestěžuju :wink:Příspěvek upraven 16.09.11 v 15:00

Omlouvám se jsem pomatená, píšu do jiného tématu. Asi blbnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.9.11 15:03

Mám zkušenost :palec: Menstruace po potratu už nepřišla :palec: držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.11 15:07
Nainuva píše:
Mám zkušenost :palec: Menstruace po potratu už nepřišla :palec: držím pěsti :kytka:

Tak to je úžasné :-) Taky jsem si slíbila, že už to bylo naposledy.. Tedy minimálně až po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
16.9.11 15:22

Taky jsem otěhotněla měsíc po potratu :-)
Držím palce, ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.9.11 15:23

Naše malá je taky z cyklu hned po ztrátě v 5tt.

Jinak Alfi, hned pod názvem diskuze vpravo klikni na ZOBRAZOVAT PODPISY, hned zjistíš kdo je jak zasloužilá matka :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.11 15:37
kacakaca píše:
Naše malá je taky z cyklu hned po ztrátě v 5tt.Jinak Alfi, hned pod názvem diskuze vpravo klikni na ZOBRAZOVAT PODPISY, hned zjistíš kdo je jak zasloužilá matka :mrgreen: .

Jůů, jsem z toho tady, jak v Jiříkovým vidění 8-o To je hecké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí