Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Promin te za anonymtrochu se stidím.Chtěla jsem vědět jesli některá z vás tuhle metodu dělá.Mě pomohla otěhotnět.Těd se snažíme přes rok a nic
A to někdy pomáhá i manža ale nejčastějc to dělám já
a opravdu dukladně až si dosáhnu na čípek a pořádně ty spermošky o něj omydlím
![]()
![]()
já se nestydím,takže nebudu anonym ![]()
Já to dělám po každém sexu,jelikož jsem o tom slyšela,že to pomáhá. Prostě pokaždé co nejvíc omatlávám čípek a hlavně ten vchod do něj.
eseta píše:Anonymní píše:já se nestydím,takže nebudu anonym
Promin te za anonymtrochu se stidím.Chtěla jsem vědět jesli některá z vás tuhle metodu dělá.Mě pomohla otěhotnět.Těd se snažíme přes rok a nic
![]()
![]()
Já to dělám po každém sexu,jelikož jsem o tom slyšela,že to pomáhá. Prostě pokaždé co nejvíc omatlávám čípek a hlavně ten vchod do něj.
No přesně vchod do něj
ale ono je to docela náročný… ![]()
Díky této metodě jsem teď ve 28tt. Je potřeba pěkně nasměrovat mršky ke vchodu…držím palce ![]()
jaaaanina píše:
Díky této metodě jsem teď ve 28tt. Je potřeba pěkně nasměrovat mršky ke vchodu…držím palce
Tak to gratuluju
kéž by se zadařilo.jen je mi divný že před tím to vyšlo s touhle metodou hned na poprví a těd dlouho nic ![]()
No tak to já jsem to neslyšela ale zkusím to… Kamarádka byla u léčitelky a ta jí sáhla na břicho, řekla jí že jí má nějak šejdrem nebo co, a ať po sexu si na 15 minut klekne jako kočka loktama opřená a čte si knížku…hned prý to vyšlo na první pokus…tak nevim..
eseta píše:Anonymní píše:já se nestydím,takže nebudu anonym
![]()
![]()
Můžeš mít po porodu trochu změměný čípek a tím i vchod. Tak to mrškám jde trochu hůř. Ale klid, mám za sebou dva porody a dokonce konizaci čípku a dostali se tam
![]()
Barbienka píše:eseta píše:Anonymní píše:já se nestydím,takže nebudu anonym
![]()
![]()
Já to dělám po každém sexu,jelikož jsem o tom slyšela,že to pomáhá. Prostě pokaždé co nejvíc omatlávám čípek a hlavně ten vchod do něj.ja jsem to zkusila vcera poprve, nekde jsem to cetla, tak jsem si rekla, coz zkusim vsechno, ne? Manzel byl nastesti pak v koupelne, protoze uz ted na me kouka jako
co to porad vymyslim, ale jednou bude rad
Manža si taky klepal na čelo
a že sem blázen ale už si nějak zvykl ![]()
Anonymní píše:jaaaanina píše:Tak to gratuluju
Díky této metodě jsem teď ve 28tt. Je potřeba pěkně nasměrovat mršky ke vchodu…držím palcekéž by se zadařilo.jen je mi divný že před tím to vyšlo s touhle metodou hned na poprví a těd dlouho nic
ahojky…možná je to tím,že nemáš dobrou ovulaci.Jako já vždycky jsem otěhotněla v pohodě mám ,už 2 děti a tet ,když chceme třetí,tak to nejde…od října se stále nic neděje,ale podle všech odběrů jsem v pohodě.
Tak jsem tetka první měsíc dostala Clostík a jsem zvědavá…po něm dobře rostou folíci…vajíčka a dnes jsem dostala injekci Pregnylu a do 38 hodin mám mít 100% ovulku. tak jsem zvědavá…jestli se to tento měsíc povede. ![]()
A prstíkovou metodu jsem od října zkoušela nesčetně krát. A stejně nic.)))) ![]()
Maryska88 píše:
No tak to já jsem to neslyšela ale zkusím to… Kamarádka byla u léčitelky a ta jí sáhla na břicho, řekla jí že jí má nějak šejdrem nebo co, a ať po sexu si na 15 minut klekne jako kočka loktama opřená a čte si knížku…hned prý to vyšlo na první pokus…tak nevim..
Tohle mi říkala gynekoložka, souvisí to se zakloněnou dělohou, kdy po sexu se má ležet na břiše a pod boky polštářek. Ale jak to ta léčitelka takhle poznala raději vědět nechci ![]()
ahojky, díky této metodě mám 18m chlapečka
. takže za mě ANO , funguje to. ![]()
No, já jsem to vyzkoušela ještě před dítkem a nic, takže podle mě ta metoda nefunguje a ty, co otěhotněly, by velice pravděpodobně otěhotněly i bez ní ![]()
Mufina píše:
No, já jsem to vyzkoušela ještě před dítkem a nic, takže podle mě ta metoda nefunguje a ty, co otěhotněly, by velice pravděpodobně otěhotněly i bez ní
no já 3 měsíce jela be metody a pak jsem se o ní dočetla, následující měsíc praktikovala a otěhotněla. takže u mě funguje. ![]()
No jo, Motiko, ale podle mě bys velice pravděpodobně otěhotněla ten samý měsíc i bez této metody
To se u tak krátkého snažení nikdy nedá říct, že pomohlo to a to, protože to není jistý, že
Ještě tak kdyby někdo napsal, že po 3 letech neúspěšného snažení otěhotněl hned první měsíc, co tuto metodu použil, a i tak … ![]()
To neber jako útok na tebe, jen my dlouhodobé smažky jsme k těmto „zaručeným“ receptům jak otěhotnět velmi skeptické ![]()
Promin te za anonym
trochu se stidím.Chtěla jsem vědět jesli některá z vás tuhle metodu dělá.Mě pomohla otěhotnět.Těd se snažíme přes rok a nic