Clostilbegyt a ovulace?

418
14.9.11 10:15

clostilbegyt a ovulace?

ahoj holky,mam nasazen prvni mesic clostil, jsem 5.DC, clostil beru od 3.-7. DC, nevite,kdy nejdriv u tohoto davkovani prijde ovulace?na ultrazvuk nejdu…dr. jen rikala,ze se mame snazit 15.-17.DC,neni to pozde,kdyz jsem zacala uz 3.DC?a ještě jedna otázka,podařilo se vám otěhotnět už v prvním měsíci užívání? děkuji za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69109
14.9.11 10:21

Určitě bych se snažila klidně od 10.DC, obden, obdva… Ona ovulace nastane u každého trochu jinak, ale průměr je ten 14.DC. Můžeš třeba měřit BT. Navíc si myslím, že to dr. dost odflákla, když tě k tomu nechce sledovat utz, minimálně u těch prvních cyklů je hodně důležité vědět, jak na to reaguješ (někdo nemusí reagovat vůbec a někdo naopak dost přehnaně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
14.9.11 10:22

No dle mých zkušeností a to reaguji pomalu na Clostil, tak je to pozdě. A proč nejdeš na utz? Když máš první měsíc, tak tím tuplem by jsi jít měla, at vís jak reaguješ. Kolik jich bereš? A hlavně pokud máš i Utrogestan, tak ten začni brát až si budeš na 100% jistá, že ovulace proběhla. Jinak tvou ovu, bych viděla mezi 11-13 Dc, ale je to jen hrubý odhad, dala ti je gyndařka? To jsem taky zkoušela a bylo to špatně. Jak dlouho se snažíte a jaký důvod měla gyndařka, že ti Clostilbegyt napsala? Je to asi mnoho otázek, když tak mi pošli SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.9.11 10:22

Na mě Clostilbegyt vůbec nefungoval, tedy ano, tvořily se mi p něm velké cysty. 15.den je podle mě pozdě, začněte někdy 12.DC a co dva dny tam šoupněte novou dávku spermií, jak poeticky nepsáno. Klidně do 20.DC, ať tam čekají na vajíčko. Absolutně nechápu gynekology, co nasadí Clostilbegyt a nemají ani tolik slušnosti udělat jeden blbej kontrolní ultrazvuk. Ono totiž na jednu tabletu vůbec nemusíš zareagovat, pak se další cyklus zdvojuje dávka, což ovšem tvoje doktorka nebudě vědět, protože je to nezodpovědná … Ale nelam si s tím hlavu, stejně to nezměníš, já na tvém místě, pokud se nezadaří bych si v příštím cyklu vydupala ultrazvuky. Moje kamarádka otěhotněla hned první cyklus s Clostíkem, po dvou letech to zase už 4 měsíce nečlo, měla doma zbylé tablety, tak je nasadila bez doktora a otěhotněla zase hnes.Švagrová brala 3 měsíce, taky bez kontroly a neotěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.9.11 10:26

nevím co je DC ale mě doktorka řekla at beru prasky druhý den menstruace a 2 den po skončení menstruace se máme snažit. Otěhotněla sem 2. měsíc od začátku užívání takže si nemůžu stěžovat zabralo to fakt rychle ovu dny sem nesledovala proste sme týden po skončení na to hupsli skoro každý den a zadařilo se !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
14.9.11 10:30

No v prvni rade by jsi mela jit na kontrolni utz…ja ho brala stejne a foliky jsem mela docela velke uz od nejakeho 9DC…Ovulace probehla (11DC) po aplikace pregnylu(10DC)…takze za me pokud muzu doporucit,nenechavej to tak dlouho,snazte se aspon od toho 10DC…hodne stesti,at se zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.9.11 10:32

doporučila bych ti dělat si ovu testíky,stojí pár korun a budeš vědět přesně kdy je ovulka a nebo BT. A hlavně :hug: obden a je to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
14.9.11 10:34

No jinak jsem brala 3 tablety denne, k tomu duphaston, oestrogel a pregnyl na spusteni ovu :roll: ale ja jsem teda byla uplne beznadejny pripad, doktor me psychicky pripravoval na ivf :roll: podarilo se mi druhy cyklus,ani jsem necekala ze to vyjde :dance: termin mame za mesic…takze at mas takove stesti i ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.11 10:35

ahojky…já to mám tetka podobně jako ty. Clostík jsem brala 3-7 a včera v úterý jsem byla na kontolním ultrazvuku,kde mi dr. řekl,že mám 3 pěkně narostlé folíky. Má se chodit na ty ultrazvuky z toho důvodu,že 70 % žen mívá po Clostíku cisty.A je potřeba je mít pod kontrolou.A dneska to je středa si půjdu nechat píchnout Pregnyl a to mi prej zajistí 100% ovulku. A po tom pichanci za 36 hodin nastává ovulka. Takže se maximálně snažit :lol: :mrgreen: Aby byl výsledek…jaký chceme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
14.9.11 10:36
eseta píše:
doporučila bych ti dělat si ovu testíky,stojí pár korun a budeš vědět přesně kdy je ovulka a nebo BT. A hlavně :hug: obden a je to. :palec:

jooo taky jsem to mela v planu…jen pri tech mych 90ti dennich cyklech by to vyslo asi hodne draho :mrgreen: jesteze jsem mela rozumneho doktora co mi udelal hormon. profil a hned bylo jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
14.9.11 10:37
kotýsek píše:
ahojky…já to mám tetka podobně jako ty. Clostík jsem brala 3-7 a včera v úterý jsem byla na kontolním ultrazvuku,kde mi dr. řekl,že mám 3 pěkně narostlé folíky. Má se chodit na ty ultrazvuky z toho důvodu,že 70 % žen mívá po Clostíku cisty.A je potřeba je mít pod kontrolou.A dneska to je středa si půjdu nechat píchnout Pregnyl a to mi prej zajistí 100% ovulku. A po tom pichanci za 36 hodin nastává ovulka. Takže se maximálně snažit :lol: :mrgreen: Aby byl výsledek…jaký chceme :lol:

3 macky?tak to gratuluju, treba budou dvojcatka:) ja mela jeden dominantni a jeden mrzacek a bala jsem se ze dvojcata budou teda poradne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
14.9.11 10:41

no…dvojčata to by mě ,už asi položilo…doma mám ,už 2 děti :mrgreen: :lol:
to by byla vstupenka do blázince :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
14.9.11 10:42

Ja brala Clostillbegyt presne jak ty od 3-7DC davkovani 1-0-1 a ovulace byla 18DC. Jinak bez Clostillbegyt mi chodivala (kdyz byl ovulacni cyklus) 16-17DC.
Ja ho brala jen jeden mesic,bylo mi dost zle a mela jsem docela bolestivou ovulaci. Ten mesic jsem neotehotnela ale druhy mesic se nam zadarilo.
Tak nevim zda je to nahoda nebo jeste ucinkoval Clostillbegyt :think: :think:

Příspěvek upraven 14.09.11 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
14.9.11 10:43

holky , děkuju za reakce, ten clostil jsem si vydupala sama, protoze pani doktorka je neschopna se mi zda…minuly mesic jsem mela 4 vajicka jen o 9 mm,takze se mi tvori,ale nedorustaji,tak proto a navic bez utrogesranu nemam ms,ale tento mesic jsem ho nebrala,nedostala to,dostala vyvolavacku a clostil,takze mi to jen napsaala s davkovanim a s tim ze se mame snazit, jak jsem napsala…to je co???vim,ze se to ma hlidat ultrazvukem, zkusim ovu testy od 10.DC…pristi mesic si vydupu utz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
14.9.11 10:43
kotýsek píše:
no…dvojčata to by mě ,už asi položilo…doma mám ,už 2 děti :mrgreen: :lol:
to by byla vstupenka do blázince :lol: :lol:

jo taaak:) no nasi znami maji 2 kluky a 3 ze si udelaji holku…no hadej jak to dopadlo :lol: clostik jim zarucil dvojcata…kluky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí