Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vnitřní UTZ jsem měla několikrát a ani jednou nebolel nebo nebyl jakkoliv nepříjemný
a přecitlivělosti bych to asi taky nepřikládala, když píšeš, že už jsi ho také kolikrát měla a v pohodě, nejspíš ses měla u Dr. zmínit, že je ti to nepříjemný a bolí to, aby tě vyšetřil lépe.
nikdy mě nebolel, ale jednou jsem byla u jiného doktora a vyšetření od něj (normální ne UTZ) taky bolelo ještě večer…
Nebolel, netvrdim, že by příjemnej, ale nebolel
Podle mě to bude chyba doktora ![]()
Ahoj, mne se to taky stalo, kdyz dr dlouho neco hledala a porad to nemohla najit
, tak uz mi to bylo hodne neprijemny a bylo to az do bolesti. Tak preci jen je to nastroj uvnitr, jako kterykoli jiny, a kdyz dr zabere … asi nedavali dnes pozor, tak Te dloubli ![]()
To prejde.
Mě taky vnitřní utz nebolel, možná doktorka někde dloubla, nebo ho špatně nebo málo pomazala ![]()
jo, stalo se mi. Vnitřních UTZ jsem absolvovala samozřejmě hodně, ale jednou v těhotenství mě bolel jako pras… Začala jsem dokonce hodně krvácet a skončila v nemocnici. Podle mě, chyba doktora. Od mého gyn. nebolel nikdy, ani vyšetření.
zad. díky,díky za odpovědi.je fakt,že doktorka hledala,tak mě asi rejpla.při samotným vyšetření to bylo jen nepříjemný,ale jak sem to pak rozchodila,tak to začlo dost bolet a bolí do teď.a to máme dnes na radu dr.vyrábět mimčo,no nevim nevim ![]()
bolel ma raz a to po porode na prehliadke po šestinedelí, inak nikdy.
Nemáš nějaký gyn. problém že tě to bolí a krvácela jsi?Tě měl dr vyšetřit.
Mňa to bolelo len na tej poslednej kontrole, pravdepodobne preto, že som mala kvasinkovú infekciu…Ináč to bolo v pohode…
ahoj,mám takový dotaz,dnes sem byla na vnitřním ultrazvuku a dost mě to bolelo
už mi ho párkrát dělali,ale nepamatuju si,že by mě to kdy bolelo… ještě ted cítím,jak mi tu kovovou tyč zarvali skoro až e krku.brr.stalo se vám to někomu taky,nebo sem přecitlivělá,dokonce sem i lehce špinila