Snažení září/říjen 2011

135
12.9.11 14:36

snažení září/říjen 2011

Ahoj,najde se tady někdo,kdo se právě teď v září nebo v říjnu bude snažit o miminko? Myslím si,že by bylo fajn,popovídat si o tom a navzájem si držet palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
12.9.11 14:40

tady je jedna snažící diskuse, můžeš se přidat :wink:
 https://www.emimino.cz/…-2011-80077/

• Citovat
  • Upravit
16939
12.9.11 14:42

těch diskuzí je tu víc,ale vím,že je těžké naskočit už do rozjeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.9.11 15:41

tahle diskuse je stará pár dní, nové holčiny tak chodí, tak si myslím ,že zakladatelka zapadnout může v klidu :wink:

• Citovat
  • Upravit
Máca S
12.9.11 16:20

Snažilka :)

Ahoj. Září, říjen se hlásí :)Taky budu ráda..je těžké s někým si o tom povídat, když se nesnáží a neprožívá to samé co my.

• Citovat
  • Upravit
469
12.9.11 16:31

My jsme se začali snažit už minulý měsíc..dnes se dostavilo slabé špinění,takže první pokus asi nevýjde. Nevadí, budeme se snažit nadálé, ale snad se nám brzy zadaří :) Držím palečky nám všem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.9.11 16:43

ahojky..se snažíme od června..ale s každou přicházející MS bych mohla vstupovat do nových a nových diskuzu..snažení s srpnu, snažení v září, snažení v říjnu..je to des..nedaří se a nedaří.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
469
12.9.11 16:47

od června..nezoufej ještě. Já vím mě se to říká, když jsme se teprve začali snažit..taky bych to brala stejně jako ty. Držím palečky ať se co nejdříve zadaří..nám všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.9.11 16:50
Máca S píše:
od června..nezoufej ještě. Já vím mě se to říká, když jsme se teprve začali snažit..taky bych to brala stejně jako ty. Držím palečky ať se co nejdříve zadaří..nám všem :)

tak jeste to tak neprozívám…chtěli jsme sice letnátko..ale asi to nevyjde..pokud se nezadaří do prosince tak už asi budu vyšilovat, zatím to beru celkem v klidu..dneska jsem si byla koupit 10 ovu testu a budu testit kazdý den, at zjistitm jestli vubec tu mrchu mám… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
kika 2
13.9.11 09:29

Ahoj tak se přidávám,snažíme se taky od června.První se vydařilo hned na poprvé,tak teď jsem z toho rozpačitá ,že furt nic.Každopádně my se snažíme zatím bez měření,sledování prostě jak to vyjde ( i když v půlce cyklu mám vždy ovulační bolesti ).Nebyla sem totiž stopro rozhodnutá a tak sem si říkala,že tomu necháme volný průběh.Synovi je teď v září 2,5.Jinak mě teď v září 29,manželovi bude 32.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
13.9.11 09:37
kika 2 píše:
Ahoj tak se přidávám,snažíme se taky od června.První se vydařilo hned na poprvé,tak teď jsem z toho rozpačitá ,že furt nic.Každopádně my se snažíme zatím bez měření,sledování prostě jak to vyjde ( i když v půlce cyklu mám vždy ovulační bolesti ).Nebyla sem totiž stopro rozhodnutá a tak sem si říkala,že tomu necháme volný průběh.Synovi je teď v září 2,5.Jinak mě teď v září 29,manželovi bude 32.

NO ŘÍKÁ SE, ŽE KDYŽ JDE PRVNÍ RYCHLE, TAK NA DRUHÉ SE ČEKÁ A NAOPAK..NEVÍM PROČ, ALE VĚTŠINOU TO TAK JE..
TAK SNAD SE BRZY ZADAŘÍ..MĚ JE 27 A PŘÍTELI 28 A CHCEME PRVNÍ..

• Citovat
  • Upravit
469
13.9.11 12:17

My se snažíme o první. Mě je 24 a příteli 27. Snažíme se tak, že se nechráníme..zatím si taky teplotu neměřím ani jsem nepoužila ovu testy..snad k tomu ani nedojde, ale jak já říkám…ten nahoře to zařídí za nás :)) Ovu většinou mám kolem 12-15 dne…ale některý měsíc to ani nezaznamenám. Slyšela jsem, že není pravidlem aby přišla každý měsíc..tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.9.11 12:27

Holky..a co nějaké vitamíny, berete? Já si vypsala vitáminy obsažené v potravinách, které jsou potřeba před a v průběhu těhotenství a tak trochu se snažím tímhle spůsobem,ale říkám si jestli je toho dostatečné množství…zase to nepřeháním. Tak jestli si nezajít do lékárny pro nějaké ty doplňky stravy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.9.11 12:51

Ahojda holky! Můžu se přidat? Jak jste tady už psali je fajn si popovídat s někým kdo prožívá to samé. Mě i manželovi je 21 a snažíme se už od května (nebylo to plánované, ale ze zdravotních důvodů mi mudr řekl, že jestli chceme mimčo ať jdem do toho teď, že neví jestli to půjde dýlejc.) :( a tak jsme si řekli JDEM DO TOHO a začali se těšit. Jenže pořád nic. Už mám za sebou folikulometrii, ovulace probíhá a já doufala, že to tenhle měsíc už konečně vyjde. Jenže 7DPO slabé špinění, 8DPO už silnější, 9DPO (dnes) opět slabé ale čekám kdy z toho vznikne menstruace :(
Jináč ohledně vitamínů. Zatím nic neberu ale hodně nad tím uvažuju a nebo zkusit kontryhel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.9.11 12:59

tak normálka se bere listovka.
Já piju i kontryhel..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie