Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,najde se tady někdo,kdo se právě teď v září nebo v říjnu bude snažit o miminko? Myslím si,že by bylo fajn,popovídat si o tom a navzájem si držet palečky…
tady je jedna snažící diskuse, můžeš se přidat ![]()
https://www.emimino.cz/…-2011-80077/
těch diskuzí je tu víc,ale vím,že je těžké naskočit už do rozjeté.
tahle diskuse je stará pár dní, nové holčiny tak chodí, tak si myslím ,že zakladatelka zapadnout může v klidu ![]()
Ahoj. Září, říjen se hlásí
Taky budu ráda..je těžké s někým si o tom povídat, když se nesnáží a neprožívá to samé co my.
My jsme se začali snažit už minulý měsíc..dnes se dostavilo slabé špinění,takže první pokus asi nevýjde. Nevadí, budeme se snažit nadálé, ale snad se nám brzy zadaří
Držím palečky nám všem ![]()
ahojky..se snažíme od června..ale s každou přicházející MS bych mohla vstupovat do nových a nových diskuzu..snažení s srpnu, snažení v září, snažení v říjnu..je to des..nedaří se a nedaří.. ![]()
od června..nezoufej ještě. Já vím mě se to říká, když jsme se teprve začali snažit..taky bych to brala stejně jako ty. Držím palečky ať se co nejdříve zadaří..nám všem ![]()
Máca S píše:
od června..nezoufej ještě. Já vím mě se to říká, když jsme se teprve začali snažit..taky bych to brala stejně jako ty. Držím palečky ať se co nejdříve zadaří..nám všem
tak jeste to tak neprozívám…chtěli jsme sice letnátko..ale asi to nevyjde..pokud se nezadaří do prosince tak už asi budu vyšilovat, zatím to beru celkem v klidu..dneska jsem si byla koupit 10 ovu testu a budu testit kazdý den, at zjistitm jestli vubec tu mrchu mám… ![]()
Ahoj tak se přidávám,snažíme se taky od června.První se vydařilo hned na poprvé,tak teď jsem z toho rozpačitá ,že furt nic.Každopádně my se snažíme zatím bez měření,sledování prostě jak to vyjde ( i když v půlce cyklu mám vždy ovulační bolesti ).Nebyla sem totiž stopro rozhodnutá a tak sem si říkala,že tomu necháme volný průběh.Synovi je teď v září 2,5.Jinak mě teď v září 29,manželovi bude 32.
kika 2 píše:
Ahoj tak se přidávám,snažíme se taky od června.První se vydařilo hned na poprvé,tak teď jsem z toho rozpačitá ,že furt nic.Každopádně my se snažíme zatím bez měření,sledování prostě jak to vyjde ( i když v půlce cyklu mám vždy ovulační bolesti ).Nebyla sem totiž stopro rozhodnutá a tak sem si říkala,že tomu necháme volný průběh.Synovi je teď v září 2,5.Jinak mě teď v září 29,manželovi bude 32.
NO ŘÍKÁ SE, ŽE KDYŽ JDE PRVNÍ RYCHLE, TAK NA DRUHÉ SE ČEKÁ A NAOPAK..NEVÍM PROČ, ALE VĚTŠINOU TO TAK JE..
TAK SNAD SE BRZY ZADAŘÍ..MĚ JE 27 A PŘÍTELI 28 A CHCEME PRVNÍ..
My se snažíme o první. Mě je 24 a příteli 27. Snažíme se tak, že se nechráníme..zatím si taky teplotu neměřím ani jsem nepoužila ovu testy..snad k tomu ani nedojde, ale jak já říkám…ten nahoře to zařídí za nás
Ovu většinou mám kolem 12-15 dne…ale některý měsíc to ani nezaznamenám. Slyšela jsem, že není pravidlem aby přišla každý měsíc..tak uvidíme.
Holky..a co nějaké vitamíny, berete? Já si vypsala vitáminy obsažené v potravinách, které jsou potřeba před a v průběhu těhotenství a tak trochu se snažím tímhle spůsobem,ale říkám si jestli je toho dostatečné množství…zase to nepřeháním. Tak jestli si nezajít do lékárny pro nějaké ty doplňky stravy..
Ahojda holky! Můžu se přidat? Jak jste tady už psali je fajn si popovídat s někým kdo prožívá to samé. Mě i manželovi je 21 a snažíme se už od května (nebylo to plánované, ale ze zdravotních důvodů mi mudr řekl, že jestli chceme mimčo ať jdem do toho teď, že neví jestli to půjde dýlejc.)
a tak jsme si řekli JDEM DO TOHO a začali se těšit. Jenže pořád nic. Už mám za sebou folikulometrii, ovulace probíhá a já doufala, že to tenhle měsíc už konečně vyjde. Jenže 7DPO slabé špinění, 8DPO už silnější, 9DPO (dnes) opět slabé ale čekám kdy z toho vznikne menstruace ![]()
Jináč ohledně vitamínů. Zatím nic neberu ale hodně nad tím uvažuju a nebo zkusit kontryhel ![]()