Snažení září/říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
15.9.11 21:27
pkp píše:
ahoj… mohla bych se k vám přidat??? snažíme se od června a zatim nic,pročítám různý rady a diskuze a tak jsem zas o něco chytřejší a doufám, že už by to mohlo vyjít - třeba příští měs. - zatím tomu budu věřit :hug:

to jsme na tom stejně.. :palec: taky od června..ale furt nic. :nevim: :cry:

• Citovat
  • Upravit
kika 2
16.9.11 09:28

my taky od června,no ale někde jsem tu četla,že pravděpodobnost otěhotnění při jednom styku v době ovulce je kolem 20%.Tak to je celkem málo.Tak podle toho tři cykly bez otěhotnění snad nic neznamenají,ne?Někde tu i psaly,že lidský tělo není stroj a že člověk chce všechno hned,jak jsme zvyklý z týhle doby.Tak na tom něco je.Taky jsem zklamaná když to nevyjde,ale zase si říkám,že to příjde až to tak má být.Hlavně ať se miminko uchytí a je zdravý.A jako že se tak stane,až tělo bude připravený.Ale moc se a to těším,až to příjde :wink:

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
17.9.11 08:22

jé, tak to jsem moc ráda, že tu mám nějaké spojence :kytka: vím, že to není nic hrozného - pročítala jsem si tu diskuze a holky se snaží i několik let, to musí být děs! doufám, že už nám to vyjde a to brzy - nejlépe hned příští měs. :lol: zatím jsem nezkoušela nic z těch ,,osvědčených rad´´ ale vim, že ještě pár měsíců a začnu jeden po druhém zkoušet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
17.9.11 20:07
ahojky holky muzu se k vam pridat snazime se od kvetna ,o nase prvni mimco,me je 28 a priteli 35
pkp píše:
jé, tak to jsem moc ráda, že tu mám nějaké spojence :kytka: vím, že to není nic hrozného - pročítala jsem si tu diskuze a holky se snaží i několik let, to musí být děs! doufám, že už nám to vyjde a to brzy - nejlépe hned příští měs. :lol: zatím jsem nezkoušela nic z těch ,,osvědčených rad´´ ale vim, že ještě pár měsíců a začnu jeden po druhém zkoušet :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.9.11 20:19

Držím palečky :) Taky se snažíme o první..už se moc těšíme až se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
17.9.11 20:29
no ja mela predevcirem 2 carky a asi se neudrzelo
Máca S píše:
Držím palečky :) Taky se snažíme o první..už se moc těšíme až se zadaří :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.9.11 20:32
michaelas2010 píše:
Máca S píše:

Proč myslíš..dostavila se MS? Nezoufej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
17.9.11 20:36
jojo o den se mi zpozdila,nezoufam zadari se jindy :mrgreen: :mrgreen:
Máca S píše:
michaelas2010 píše:
Máca S píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
17.9.11 20:41
michaelas2010 píše:
Máca S píše:
michaelas2010 píše:
Máca S píše:

No já teda taky nevěřím, že by se nám to ovedlo na druhý pokus,ale bylo to pěkný,ale nebudu si dělat iluze..však ono to jednou vyjít musí. A co drahá polovička už se těší? Nebo to neprožívá jako ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
17.9.11 20:51
jo jo tesi se :lol:
Máca S píše:
michaelas2010 píše:
Máca S píše:
michaelas2010 píše:
Máca S píše:
No já teda taky nevěřím, že by se nám to ovedlo na druhý pokus,ale bylo to pěkný,ale nebudu si dělat iluze..však ono to jednou vyjít musí. A co drahá polovička už se těší? Nebo to neprožívá jako ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
18.9.11 14:15

no podělím se s vámi o můj zážitek, včera jsem si udělala test, zapoměla jsem ho v koupelně - negativní samozřejmě :zed: … ale - přijdu za pár hodin a dvě čárky, takže jsem si začala doufat, ale e-e další byl taky neg. … ale pocit super :palec: snad příště no… jinak se snažíme taky o první … mě je 25 a manžel je o 2roky starší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
18.9.11 14:42
jo jo pocit je to super :lol:
pkp píše:
no podělím se s vámi o můj zážitek, včera jsem si udělala test, zapoměla jsem ho v koupelně - negativní samozřejmě :zed: … ale - přijdu za pár hodin a dvě čárky, takže jsem si začala doufat, ale e-e další byl taky neg. … ale pocit super :palec: snad příště no… jinak se snažíme taky o první … mě je 25 a manžel je o 2roky starší :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
18.9.11 15:31

Ahoj holk, můžu se přidat,snažíme se od května a nic,beru listovku a gravital a přítel čaj don juan a mácu,tak sem zvědavá kdy se nám to konečně povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.9.11 15:48

snažilka ze srpna

Ahojky holky, snad se můžu taky přidat. Přecházím z diskuse snažení v srpnu a zároveň zdravím známé tváře odtamtud :-)

S manželem jsme to po neúspěchu v srpnu nachystali hodně do detailu, i když bych nikdy nevěřila, jak snadno do toho vklouzneme…

Jsme teď 18DC, 4DPO.

Úplně mě nadchlo měření teploty, stačí na to jen nezapomenout a krásně to jde sledovat, přesně zjistit ten správný moment. A k tomu máme ovulační testy. Docela mě překvapilo, že hlen byl den před dvojitou čárkou na OT a další den před tím, než BT vyletěla nahoru. Doteď jsme se řídili právě tím hlenem, ale asi to tam ty mršky pohyblivý „nevydržely“..no není divu, že se mimi nedařilo, když OV je až za dva dny..

Tak krásnou tulivou neděli, ať jste v kterékoliv fázi! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
18.9.11 16:17
ahojky holky vitam vas :kytka:
Hannulka píše:
Ahojky holky, snad se můžu taky přidat. Přecházím z diskuse snažení v srpnu a zároveň zdravím známé tváře odtamtud :-)

S manželem jsme to po neúspěchu v srpnu nachystali hodně do detailu, i když bych nikdy nevěřila, jak snadno do toho vklouzneme…

Jsme teď 18DC, 4DPO.

Úplně mě nadchlo měření teploty, stačí na to jen nezapomenout a krásně to jde sledovat, přesně zjistit ten správný moment. A k tomu máme ovulační testy. Docela mě překvapilo, že hlen byl den před dvojitou čárkou na OT a další den před tím, než BT vyletěla nahoru. Doteď jsme se řídili právě tím hlenem, ale asi to tam ty mršky pohyblivý „nevydržely“..no není divu, že se mimi nedařilo, když OV je až za dva dny..

Tak krásnou tulivou neděli, ať jste v kterékoliv fázi! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital