Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdar holky, vím, že takové témata už jsou ale někdy se těžko zapojuje… Najde se někdo, kdo ovulku podporuje clostikem? ![]()
ahoj já to brala jeden cyklus, a hned se mi z toho udělala cysta, takže zatím to nebudu brát
Ahoj, no já zatím taky brala jeden cyklus, ale nic… Ovulka byla, ale
moc nebylo… Takže čekám na ms a asi mě čeká další cyklus s clostikem
Jak se bude dál u tebe postupovat?
u mě teda ovulka taky byla asi o dny dříve, no po tom co se mi udělala jsem čekala na ms, byla cm velká.. ms přišla ale slabá a cysta zůstala, další cyklus byl bez ovulky a ted zase mám ms a vypadá to, že cysta asi praskla protože ji mám celkem silnou, jinak nevím co když zůstane ale pořád se zvětšovala ![]()
Ahoj já jsem brala clostík před skoro dvěma roky na podporu ovulky a po třech měsících snažení a pití kontryhelu se zadařilo ![]()
Takže doporučuješ kontryhel? Už jsem o něm taky slyšela, pije se pouze do ovulky, že? O 1. DC? Každým dnem by mi měla dorazit ms, tak chci to podpořit ještě kontryhelovým čajem
já ho pila ten poslední měsíc a zadařilo se a myslím,že kontryhel mi k tomu dopomohl…takže doporučuji a přeji brzké // na těhu testu ![]()
nevím koho se ptáš:-)
já ano ale tento cyklus když mi řekl že bude bez ovu kvůli cystě tak jsem měřila občas
Příspěvek upraven 10.09.11 v 22:26
zanetka2712 píše:
neím koho se ptá:-)já ano ale tento cyklus když mi řekl že bude bez ovu kvůli cystě tak jsem měřila občas
nejspíš tebe
…já jen přidávám své zkušenosti…BT jsem si jinak neměřila
Snažilky přeji vám brzké // a ten krásný pocit ![]()
An děkujeme, ono to jednou snad přijde, dřív nebo později ![]()
Kac a jak dlouho se snažíte?
No my se snažíme už přes 2 roky aniž by jsme to řešili. Až teď, manžel byl na spermiogramu a dobrý a mě byla zjištěna nízká hladina progesteronu, proto clostik, ale začínám být hodně negativní, že mám neprůchodné vejcovody… a takové blbosti mě napadají. Clostik teď jsem užívala první měsíc a začala jsem si měřit i BT. Včera mi klesla o 0,2 a dneska je stejná, proto si myslím, že přichází MS ![]()
Jak dlouho se snažíte vy zanetko?