Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
od 1/10 a doma máme chlapečka, kterej příští týden bude slavit 3. narozeniny a ten byl hotovej za 3 měsíce ![]()
Tak to závidím, že máš alespoň chlapečka. My jsme sami
Ne, že by nám spolu nebylo dobře, ale něco nám chybí ![]()
Kac já věřím, já se pořád utěšuju tím, že máme aspon Kubíčka, kdyby to další nešlo..
a neboj u vás to taky lujde, jen to chce na to nemyslet. Já ted nastupuju po MD do práce tak snad se brzy zadaří, aspon na to nebudu tolik myslet
Tak jsem dneska zpátky z výletu ![]()
Snad se taky dočkám mimiska, ale nemyslet na to opravdu moc nejde… Já vím, říkají to všichni a pořád, ale já za to nemůžu, že si to tak přeju ![]()
jj ono to je těžký a stejně když tomu moc nevěnuješ tak v podvědomí se na to stejně myslí, to nejde uplně vypustit
Tak jsem si dneska koupila kontryhelový čaj a naštěstí měli sypaný, tak snad zabere
Teď už jen čekám, až ta mrška příjde ![]()
A co nového u vás?
Kac já mám pytlíkový, sypaný bych nemohla…
jinak dnes jsem na nervy, moje malý miminko my jde zítra do školky ![]()
zanetka2712 píše:
Kac já mám pytlíkový, sypaný bych nemohla…jinak dnes jsem na nervy, moje malý miminko my jde zítra do školky
A to jde poprvé?
Ahojky holky, tak já se přidávám. Pročetla jsem spoustu diskuzí,ale jak píšete, je těžké se někam zapojit, když už je diskuze rozběhnutá
Já jsem HA vysadila v červenci a po několika návštěvách u dr jsem hned dostala Clostil (zjistili mi PCO), takže bez Clostilu to zatím nepůjde. Jsem 12 DC, takže mám první dávku Clostil za sebou. Tak čekám, co to se mnou udělá…