Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny
dnes jsem se sem přihlásila. Je mi přes 30 a téma „snažení“ se mi stává konečně aktuální
Je tu někdo, kdo je na tom stejně? Ráda bych se podělila o pocity a možná i ráda vyslechla vaše rady … Těším se na Vaše příspěvky ![]()
Ahoj, já jsem taky z Prahy, prozatím se snažíme půl roku a nic, teď to asi na chvíli odložíme a pak uvidíme..
Ahoj
u nás je to všechno v začátcích, takže ani nevím, jestli to půjde hned nebo taky budeme čekat dlouho. Všude slyším, že všechno má svůj čas ![]()
ahoj tak já už jedno dítko mám, je to ale dva měsíce co jsme se rozhodli, že se bude dělat na druhém
jenže od té doby tělo stávkuje, minulí měsíc jsem byla na vyvolávačce páč MS nedorazila a ted jsem už zase 40DC a nic takže opět jít na injekci. ![]()
to já si zrovna „užívám“ MS bolesti
… už se tak těším až je mít nebudu, každo měsíční utrpení ![]()
já bych tak MS chtěla moc bez toho miminko nebude. bud rada že jí máš a za týden hurá na věc ( na mimi ) ![]()
asi začneme až na konci září … na dovolené
… pevně doufám!!!
to neva, zase to zatím tak „vážně“ nebereme, až to bude tak to bude … ![]()
He, to jsem si taky říkala, že „to přijde“, pka jsem začala testovat, měřit teploty, jezdit na dovolené, měnit práci
A nic.
HOlky, já jsem asi moc velký pesimista, většina holek se kterýma jsem tu začínala už bude rodit a my ani ťuk.
jestli se snažíte půl roku, tak to není zase tak dlouho! já s tím na jednu stranu počítám, že třeba možná do toho roku by to mohlo vyjít … Vím, že když pak člověk na nic jinýho nemyslí, tak je to náročný!
No půl, vlastně už 8.. Teď se stěhujeme do zahraničí, takže to chvíli řešit nebudu, ale až se usadíme a stále se nic dít nebude, tak to budem muset řešit.
falen je super že to nebereš moc vážně a hlavně že si se na to neupnula, prootže to je ten největší problém a duvod proč se to nedaří. lehce se řekne nemysly na to, huř se to dělá, ale z vlastní zkušenosti vím že je to pravda. nešlo nám otěhotnět myslela jsem na to furt, pak jsem nastoupila na vejšku a za dva měsíce jsem byla těhu. takže je fajn že to nemáš v hlavě
![]()