Snažilky přes 30 Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
10.9.11 20:11

jsme v začátcích, takže tomu opravdu nechávám volný průběh! když to dlouho nepůjde, tak na to asi taky budu myslet kudy budu chodit… Ale pořád věřím, že to matka příroda nějak zařídí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.9.11 13:00

Ahojky holky, tak tu brouzdám po diskuzi a jsem snažilka, přes 30 a z Prahy, tak bych se ráda přidala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
16.9.11 21:45

Ahoj Lilia, vítám tě tady . Jak dlouho se snažíte? A jak se připravuješ na mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.9.11 11:46

Ahojky, vysadila jsem v červnu HA a od té doby jen problémy :-( první MS po 40 dnech po agolutinu, druhá zatím nic - jsem 53 DC a nechtěla jsem jít na agolutin, neb to nemá smysl … takže snažit bych se chtěla, ale zatím ej mi to prd platný :-( bez ovulky a MS :-( a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.9.11 11:56

já HA neberu už spoustu let, takže po této stránce potíže nemám, MS je vcelku pravidelná :-) my se snažením začínáme tento měsíc … lépe řečeno snad už příští týden na dovolené :-) jestli to půjde nebo to nemám tušení … zatím to nechávám na matce přírodě … Už máš děti? my zatím ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.9.11 15:15

já taky ne a strašně bych chtěla … ach jo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.9.11 16:49

a nevíš jak moc já bych chtěla!!! :wink: neboj všechno bude!!! jen to chce čas a hoooodně trpělivosti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.9.11 16:52

jjl pro mě je zatím nejdůležitejší mít vůbec MS a OVU …

Falen píše:
a nevíš jak moc já bych chtěla!!! :wink: neboj všechno bude!!! jen to chce čas a hoooodně trpělivosti!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.9.11 18:28

Cau holky, tak tohle je skupina přímo pro me - 30,Pha a čerstvá snazilka :-) snažíme se o první a myslím na to pořád :-) doufám, ze nám to všem brzy vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.9.11 19:41

Ahoj Anet :-) vítám tě :-) moc nás tady zatím není a komunikace v této skupině vázně ;-) Ale třeba to napravíme :-) Taky mi je přes 30 a chceme se začít snažit o první mimi. Jak to všechno prožíváš? Kdy chcete začít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.9.11 20:24

No prožívám to tak, že na to pořád myslim :-) ja jsem vysadila skoro před třemi týdny a už na tom pracujeme. Myslím si, ze jsem mela ovu včera,ale nejsem si jistá. Každopádně se moc těším, až budu tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.9.11 20:31

Já HA už neberu dlouho, MS mám vcelku pravidelnou, ale pořád sme si dávali pozor , dokud sme neměli zajištěný větší bydlení. Ted už konečně bydlení máme, takže jsem začala brát kys listovou a tento měsíc může začít snažení. Taky na to pořád myslím ale vše potají … jen s přítelem to probíráme, jinak pro ostatní to nechám jako překvapení :-) Bereš něco ? vitamíny nebo kys listovou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.9.11 20:31

Falen a dekuji za privitani :-)
Taky jsem jeste chtela rict, ze porad procitam nejake diskuse, informace, ctu, jak to vlastne v tom nasem tele funguje…tak jsem i objevila tuto stranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.9.11 20:34

neberu zatim nic…myslis, ze je to nutne??? Snazim se jist hodne ovoce a zeleniny, ale jinak nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
20.9.11 20:49

No já právě nevím. Když jsem přišla sem do těch diskuzí, tak jsou tady všichni tak sběhlý a informovaní a měří si bazální teplotu a počítají plodné dny atd. Já ale zatím moc informovaná nejsem (jen od sestry která má malý mimi) ta mi poradila brát jen kyselinu listovou , která se má začít brát už v plánování těhotenství a to je vše. Takže od minulého týdne beru kys listovou :-) jinak nic, jen se snažím jíst zdravě a být celkově v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí