10 den cyklu

27009
10.9.11 11:09

10 den cyklu

Ahojky holky nějak jsem se nijak nezajímala o nějaké plodné a neplodné dni tak jdu asi s přitroublým dotazem…Jak to teda je?Cyklus mám 28 dní poslední byl 25 dní.Dá se otěhotnět desátý den cyklu nebo je to brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1458
10.9.11 11:38

ahoj crystal to by mě taky zajímalo sice mam dve děti ale nikdy sem se o to nezajímala plodné dny,ale ted bysme radi jeste jedno a ted se o to zajímam taky mi to zkoušíme taky už ted podle vypočtu mam plodné dny od zítřka a mám ted jedenáctý den cykluLŮE VČERA jsem měla taky desáty a bylo :hug: tak snad ale budem se tulit obden tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
10.9.11 11:54

takže byhc relativne když vezmu že holčičí spermie jsou pomalejší moha mít ted nárok na holčičku? :mrgreen: my chtěli teda domluvili jsem se že třetí zkusíme od ledna jenže manžel včera slavil rpacovní úspěch na pivkua přišel rozjařený že dneska tuší že se holčička povede já právě mylsím že je brzo i když možné je asi vše :mrgreen: ale teda envěřím že by se povedlo :mrgreen: a když tak hlavně at holčička máme doma dva kluky tka pindour by být fakt už nemusel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
10.9.11 11:57

Crystal da :-),kdyz budeme pocitat,ze mas lutelni fazi dlouhou 14dni,tak minulej cyklus 25dni,ovulace v tom pripade 11.den a je to :-)
Ale to jsou jen dohady,pokud si nemeris BT a nepoznas na sobe ovulaci,tak se muzem jen domnivat,ale i 10DC je mozne otehotnet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
10.9.11 12:00
Dana1980 píše:
Crystal da :-),kdyz budeme pocitat,ze mas lutelni fazi dlouhou 14dni,tak minulej cyklus 25dni,ovulace v tom pripade 11.den a je to :-)
Ale to jsou jen dohady,pokud si nemeris BT a nepoznas na sobe ovulaci,tak se muzem jen domnivat,ale i 10DC je mozne otehotnet :nevim:

ne to vůbec nesleduju bazální teplotu a ovulaci asi taky nepoznám nidky jsem to nezkoumala až ted jsem chtěla vše nastudovat abych udělala maximum že to bdue holčička ale chlap jaksi spěchá neívm teda kam asi to pivo :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
10.9.11 12:19

holky a je ta pravděpodobnost velká?my to plánovali až za pár měsíců ted se na to zrovna necítím :mrgreen: mladší je teprve rok ale jako kdyby se stalo byla byhc ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
10.9.11 13:08

Myslim,ze je to tak 50:50 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
10.9.11 13:35
Crystal87 píše:
takže byhc relativne když vezmu že holčičí spermie jsou pomalejší moha mít ted nárok na holčičku? :mrgreen: my chtěli teda domluvili jsem se že třetí zkusíme od ledna jenže manžel včera slavil rpacovní úspěch na pivkua přišel rozjařený že dneska tuší že se holčička povede já právě mylsím že je brzo i když možné je asi vše :mrgreen: ale teda envěřím že by se povedlo :mrgreen: a když tak hlavně at holčička máme doma dva kluky tka pindour by být fakt už nemusel :mrgreen:

mi mame taky dva kluky a ted bysme mohli mit tu holčičku ale kdovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
10.9.11 20:56

V plodné dni je šance 15-20 % (na cyklus, nikoliv na styk). Pokud se nesleduješ jinak, tak hodně orientačně v cyklu 28 dní je největší šance cca 10.-17. den, při 25 tak 8.-14., ale fakt jen odhadem… Šance na holčičku při otěhotnění je 50 % :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
10.9.11 20:58
ugluk píše:
V plodné dni je šance 15-20 % (na cyklus, nikoliv na styk). Pokud se nesleduješ jinak, tak hodně orientačně v cyklu 28 dní je největší šance cca 10.-17. den, při 25 tak 8.-14., ale fakt jen odhadem… Šance na holčičku při otěhotnění je 50 % :-)

kurník a ted se budu nervovat :mrgreen: ba ne nechám to osudu ale byla by to fakt rychlá náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikkyssek
4.4.13 12:56

My se snazime druhy mesic o druhe. Cyklus mam 28 a dnes jsem 12dc. Hlen zatim nic moc, obcas je husty a bily tak nevim. Cipek je tuhy, tak nevim, co si myslet. Obcas me pichne u vajecniku ale to kaudy mesic. Ach jo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8569
4.4.13 13:09
@nikkyssek píše:
My se snazime druhy mesic o druhe. Cyklus mam 28 a dnes jsem 12dc. Hlen zatim nic moc, obcas je husty a bily tak nevim. Cipek je tuhy, tak nevim, co si myslet. Obcas me pichne u vajecniku ale to kaudy mesic. Ach jo :nevim:

já mám cyklus 25-26dní a teprve po měření BT jsem zjistila že ovulace u mne je 13-14DC. Hlen je fajn.. ale přirovnala bych to k potu - někdo se potí a jiný skoro vůbec… takže asi nejpřehlednější bude zkusit měřit BT nebo prostě jen zkoušet každý druhý den od 10DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí