Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michaelas2010 píše:
jo jo pocit je to super
pkp píše:
no podělím se s vámi o můj zážitek, včera jsem si udělala test, zapoměla jsem ho v koupelně - negativní samozřejmě… ale - přijdu za pár hodin a dvě čárky, takže jsem si začala doufat, ale e-e další byl taky neg. … ale pocit super
snad příště no… jinak se snažíme taky o první … mě je 25 a manžel je o 2roky starší
supr a pak hned to pěkně nasssss… ![]()
smurfka píše:pkp píše:to jsme na tom stejně..
ahoj… mohla bych se k vám přidat??? snažíme se od června a zatim nic,pročítám různý rady a diskuze a tak jsem zas o něco chytřejší a doufám, že už by to mohlo vyjít - třeba příští měs. - zatím tomu budu věřittaky od června..ale furt nic.
![]()
tak držím palec ať to brzy vyjde ![]()
pkp píše:michaelas2010 píše:supr a pak hned to pěkně nasssss…
jo jo pocit je to super
pkp píše:
no podělím se s vámi o můj zážitek, včera jsem si udělala test, zapoměla jsem ho v koupelně - negativní samozřejmě… ale - přijdu za pár hodin a dvě čárky, takže jsem si začala doufat, ale e-e další byl taky neg. … ale pocit super
snad příště no… jinak se snažíme taky o první … mě je 25 a manžel je o 2roky starší
michaelas2010 píše:
jo jo aspon vim jak vypadaji // carky![]()
pkp píše:michaelas2010 píše:supr a pak hned to pěkně nasssss…
jo jo pocit je to super
pkp píše:
michaelas2010 píše:čekání je hrozné
uvidime jak ted v rijnu,ale to cekani
holky můžu se přidat? já se sice snažím déle,ale stále jsme snažilka.
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala…patřím mezi čerstvé „snažilky“ s tím, že HA jsem vysadila před 14 dny. Teď čekám na ovulaci a je to zvláštní pocit. Snažím se na to až tak nemyslet, protože se říká, že psychika múže mít velký vliv…ale nějak mi to nejde
myslím na to pořád. A tak mi snad pomůže přidat se k vám a vykecat se z toho ![]()
magda82 píše:
ahoj, jak dlouho se snažíte, jestli se smím zeptat…
pkp píše:magda82 píše:ahoj, jak dlouho se snažíte, jestli se smím zeptat…
já od letošního května a pořád nic ![]()
lucka83 píše:pkp píše:já od letošního května a pořád nicmagda82 píše:ahoj, jak dlouho se snažíte, jestli se smím zeptat…
já červen ![]()
pkp píše:magda82 píše:ahoj, jak dlouho se snažíte, jestli se smím zeptat…
celkem 5,5 roku,byli jsme i v CARu,ale bohužel jsme to z finančních důvodů zatím vzdali
![]()
magda82 píše:pkp píše:celkem 5,5 roku,byli jsme i v CARu,ale bohužel jsme to z finančních důvodů zatím vzdalimagda82 píše:ahoj, jak dlouho se snažíte, jestli se smím zeptat…
holky můžu se přidat? já se sice snažím déle,ale stále jsme snažilka.![]()
![]()
![]()
hele a zkoušelas ten čaj gravozen pro sebe a pro manžu don juan,četla sem diskuzi a pomohl jim,po třech měsících pití paní otěhotněla přirozenou cestou,ani umělou cestou jim to nešlo
magda82 píše:pkp píše:celkem 5,5 roku,byli jsme i v CARu,ale bohužel jsme to z finančních důvodů zatím vzdalimagda82 píše:ahoj, jak dlouho se snažíte, jestli se smím zeptat…
holky můžu se přidat? já se sice snažím déle,ale stále jsme snažilka.![]()
![]()
![]()
tak to musí být hrozné… uplně se stydim,že řešim pár měsíců… jak to zvládáš? asi se tě každý ptá… já jen si to vubec nedokážu představit ![]()
ahoj holky, chtěla bych se k vám přidat
my se teď snažíme vlastně znovu, v červnu jsem přišla o mimi v 13tt. no hrůza, tak teď to zkoušíme znovu. Já sem teď 34 DC a ms ještě nikde, BT mám mezi 36,8 a 37,1 tak nevím, ale předtím jsem měla cyklus 36 dní. tak si myslím že ještě dorazí. Dneska sem dělala test, byl tam duch, teda jestli se tomu dá tak říct. Je to takovej ten vykoukanej, že ho vidim jen já
teoreticky bych měla být 9 dni DPO tak je ještě brzo..
a co vy, jak je kdo tu na tom??