Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michaelas2010 píše:
ahoj holky tak ja jsem sice po ms ale mam druhou carku na tehu testu
Ale podle tvojí teploty nevím, nevím kdybys byla těhu tak by klesnout neměla samozřejmě ti to přeju, zkus testík ještě jednou popřípadě zajít k doktorvi
Danny841 píše:michaelas2010 píše:Ale podle tvojí teploty nevím, nevím kdybys byla těhu tak by klesnout neměla samozřejmě ti to přeju, zkus testík ještě jednou popřípadě zajít k doktorvi
ahoj holky tak ja jsem sice po ms ale mam druhou carku na tehu testu
lepsi to nejde je to videt spatne je ta carka pres ale slabounka
michaelas2010 píše:
aha,tak zkus koupit clerblue digitalní a ten ti to ukáže líp
lucka83 píše:michaelas2010 píše:aha,tak zkus koupit clerblue digitalní a ten ti to ukáže líp
Danny, to je mi líto, co se ti přihodilo, držím palce ať se vám to brzy povede.
Danny841 píše:
Ahoj holky taky bychom chtěli mimi a ve skupině co jsem je už půlka těhotných a já už mám z toho depku, přišli jsme o mimi v dubnu ve 13tt, teď v říjnu bych měla termín, takže se už vlastně snažíme skoro rok
myslela jsem si, že nám to zas nedopadlo… ale ono jóó
holkiiii… my budeme mít miminko ![]()
pkp píše:
myslela jsem si, že nám to zas nedopadlo… ale ono jóóholkiiii… my budeme mít miminko
tak to je super, tiše gratuluji
![]()
magda82 píše:pkp píše:tak to je super, tiše gratuluji
myslela jsem si, že nám to zas nedopadlo… ale ono jóóholkiiii… my budeme mít miminko
![]()
![]()
Zdravím Magdi, taky brousíš jinam ![]()
pkp píše:
Gratuluji
Vyšel ti testík nebo už máš potvrzeno od doktora?
Danny841 píše:pkp píše:Gratuluji
Vyšel ti testík nebo už máš potvrzeno od doktora?
no zatim jen testík,ale za to hezky pěkně dvě tučné čárky… tak snad to bude v poho…
pkp píše:
Danny841 píše:magda82 píše:Zdravím Magdi, taky brousíš jinampkp píše:tak to je super, tiše gratuluji
![]()
![]()
nějak jsem neporozuměla, kam bych měla brousit jinam?