Výtok - začátek těhotenství?

40
10.9.11 22:33

Výtok - začátek těhotenství?

Ahojte holky! Prosila bych Vás o radu, jestli nemáte některá zkušenosti. Snažíme se s manžou o sviště a nějak se nám nedařilo. Mám za sebou folikulometrii, kde zjistili kdy mám ovulaci a podle toho jsme se zařídili a „zadělávali“. Dnes jsem 21DC - menstruaci dostávám 29 DC. (OVU byla 15 DC) Předevčírem jsem měla takové pro mě nezvyklé pocity a nálady ale nepřikládám tomu moc význam. Vím co dokáže psychika a všechno pro mě může být vsugerované. Nicméně dnes jsem zjistila, že mám takový slaboulince nahnědlý výtok. Myslíte že by to mohl být i příznak těhu? (nikdy jsem takový výtok neměla). Prosím o radu jestli jste se s tím už některá setkala. Moc a moc Vám děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101807
10.9.11 22:47

Na to je jednoduchá odpověď :-) může to být příznak a nemusí… nezbývá než počkat do termínu MS a zkusit test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
11.9.11 08:05

ahoj,

může to být příznak uhnidování zárodku, který bývá 7.-10.DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
11.9.11 08:06

Opravuji- uhnizďování zárodku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.7.14 17:01

Výtok na začátku těhotenství

Ahoj holky, můžete mi někdo poradit, jaký jste měli výtok na začátku těhotenství (v 1. měsíci)? Vždycky mám po ovulaci suché dny a tento měsíc mám poprvé hojný vodový bílý výtok. Měla jste některá stejný výtok jako já na začátku těhotenství? Nebo těhotenství značí jen hustý či hrudkový výtok? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.19 10:51

Ahoj holky, jsem týden od vynechání ms, test byl pozitivni již den před vynechanim, shodou okolnosti jsem sla na gyndu na kontrolu a hcg taky potvrdilo těhotenství. Co je ale moje otázka je to, ze mám, hlavně teda po ránu, takový nazloutly výtok, je hustší, ne jako ovulacni, spis konzistence jogurtu a vody. Nezapacha, nesvedi, nepali. Je to normální příznak?

• Citovat
  • Upravit
550
27.7.19 10:57

Ano, mám ho po celou dobu těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.19 11:04
@Qadra píše:
Ano, mám ho po celou dobu těhotenství

Tak to se mi ulevilo, bála jsem se prave aby to nebyl začátek nějakého zánětu nebo něco :) navaly horka(vím, teď ke všeobecně parné léto) jsou taky normální? :D

• Citovat
  • Upravit
V09
1604
20.8.21 15:42

Ted se divam ty brdo, ze mi to nejak spatne spocital menstruacni kalendar. Myslim, ze bych to mela dostat az zitra, jak se divam. Tak jsem teda zvedava :lol: 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
20.8.21 15:43
@V09 píše:
Ted se divam ty brdo, ze mi to nejak spatne spocital menstruacni kalendar. Myslim, ze bych to mela dostat az zitra, jak se divam. Tak jsem teda zvedava :lol: 8o :roll:

Pardon, to bylo do jiné skupiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital