Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky! Prosila bych Vás o radu, jestli nemáte některá zkušenosti. Snažíme se s manžou o sviště a nějak se nám nedařilo. Mám za sebou folikulometrii, kde zjistili kdy mám ovulaci a podle toho jsme se zařídili a „zadělávali“. Dnes jsem 21DC - menstruaci dostávám 29 DC. (OVU byla 15 DC) Předevčírem jsem měla takové pro mě nezvyklé pocity a nálady ale nepřikládám tomu moc význam. Vím co dokáže psychika a všechno pro mě může být vsugerované. Nicméně dnes jsem zjistila, že mám takový slaboulince nahnědlý výtok. Myslíte že by to mohl být i příznak těhu? (nikdy jsem takový výtok neměla). Prosím o radu jestli jste se s tím už některá setkala. Moc a moc Vám děkuju ![]()
Na to je jednoduchá odpověď
může to být příznak a nemusí… nezbývá než počkat do termínu MS a zkusit test.
může to být příznak uhnidování zárodku, který bývá 7.-10.DC.
Ahoj holky, můžete mi někdo poradit, jaký jste měli výtok na začátku těhotenství (v 1. měsíci)? Vždycky mám po ovulaci suché dny a tento měsíc mám poprvé hojný vodový bílý výtok. Měla jste některá stejný výtok jako já na začátku těhotenství? Nebo těhotenství značí jen hustý či hrudkový výtok? ![]()
Ahoj holky, jsem týden od vynechání ms, test byl pozitivni již den před vynechanim, shodou okolnosti jsem sla na gyndu na kontrolu a hcg taky potvrdilo těhotenství. Co je ale moje otázka je to, ze mám, hlavně teda po ránu, takový nazloutly výtok, je hustší, ne jako ovulacni, spis konzistence jogurtu a vody. Nezapacha, nesvedi, nepali. Je to normální příznak?
@Qadra píše:
Ano, mám ho po celou dobu těhotenství
Tak to se mi ulevilo, bála jsem se prave aby to nebyl začátek nějakého zánětu nebo něco
navaly horka(vím, teď ke všeobecně parné léto) jsou taky normální? ![]()
Ted se divam ty brdo, ze mi to nejak spatne spocital menstruacni kalendar. Myslim, ze bych to mela dostat az zitra, jak se divam. Tak jsem teda zvedava
![]()
@V09 píše:
Ted se divam ty brdo, ze mi to nejak spatne spocital menstruacni kalendar. Myslim, ze bych to mela dostat az zitra, jak se divam. Tak jsem teda zvedava![]()
![]()
Pardon, to bylo do jiné skupiny ![]()