Snažení září/říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
13.9.11 13:02

S Kontryhelem opatrně slyšela jsem, že vě větší míře může spíše uškodit. Já si jdu dnes pro kys.listovou..volala jsem teď doktorce a nic tím prý neskazím. Vitamíny zatím vynechám…četla jsem tu na diskuzích, že po některých vitamínech holky nabývaly na váze a narozené děti měli větší porodní váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
13.9.11 13:08

já beru acidopholan,e tam hodně listovky a balení na 50dní vyjde na stovku.Jinak beru hořčík,protože jsem ho v prvním těhu měla málo a i po porodu,ač sem ho měla naordinovane od 24tt.Známá měla problémy s početím,už byli obednaný na umělý,ale zrovna měsíc před termínem otěhotnila a tam v tom reprod.centru radili listovku,hořčík a pro chlapa dýňový semínka a volný trenýrky :-)

• Citovat
  • Upravit
kika 2
13.9.11 13:11

No já zas slyšela že s tou porodní váhou je to spekulace.Nevím,já brala celý těhu a Matěj měl 3,320 a 51cm.Já vitamíny brát budu,kvůli sobě aby mi něco nechybělo,ale až po prvním trimestru a jeden obden pls koukat se co jím.

• Citovat
  • Upravit
469
13.9.11 13:13

Tak to jsme zvědavá jak se bude tem můj tvářit až mu před nos položím dýňová semínka :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
13.9.11 13:14
No to se mi taky zdá podle okolí
smurfka píše:
kika 2 píše:
Ahoj tak se přidávám,snažíme se taky od června.První se vydařilo hned na poprvé,tak teď jsem z toho rozpačitá ,že furt nic.Každopádně my se snažíme zatím bez měření,sledování prostě jak to vyjde ( i když v půlce cyklu mám vždy ovulační bolesti ).Nebyla sem totiž stopro rozhodnutá a tak sem si říkala,že tomu necháme volný průběh.Synovi je teď v září 2,5.Jinak mě teď v září 29,manželovi bude 32.
NO ŘÍKÁ SE, ŽE KDYŽ JDE PRVNÍ RYCHLE, TAK NA DRUHÉ SE ČEKÁ A NAOPAK..NEVÍM PROČ, ALE VĚTŠINOU TO TAK JE..
TAK SNAD SE BRZY ZADAŘÍ..MĚ JE 27 A PŘÍTELI 28 A CHCEME PRVNÍ..
  • Citovat
  • Upravit
kika 2
13.9.11 13:14
no prý kvůli zinku,ale ten jde brát i v tabletách
Máca S píše:
Tak to jsme zvědavá jak se bude tem můj tvářit až mu před nos položím dýňová semínka :))
  • Citovat
  • Upravit
smurfka
13.9.11 13:33
Máca S píše:
S Kontryhelem opatrně slyšela jsem, že vě větší míře může spíše uškodit. Já si jdu dnes pro kys.listovou..volala jsem teď doktorce a nic tím prý neskazím. Vitamíny zatím vynechám…četla jsem tu na diskuzích, že po některých vitamínech holky nabývaly na váze a narozené děti měli větší porodní váhu.

MUSÍ SE PÍT JE DO OVULKY..PAK UŠKODIT NEMŮŽE..NESMÍ SE PÍT CELÝ MĚSÍC..

• Citovat
  • Upravit
kika 2
14.9.11 08:59

Ahoj,dobré ráno,tak dneska v noci mě vzbudily v noci zřejmě ovulační bolesti.Ale jsem 11DC což je nějak brzo.Chtěla jsem vzbudit manžu,jako že by jsme se měli tulit a poslal mě někam,že nemůže,že se mu chce hrozně spát a že za chvíli stává.Tak jsem byla naštvaná.Ach jo chlap jeden… :cry:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
14.9.11 09:37
kika 2 píše:
Ahoj,dobré ráno,tak dneska v noci mě vzbudily v noci zřejmě ovulační bolesti.Ale jsem 11DC což je nějak brzo.Chtěla jsem vzbudit manžu,jako že by jsme se měli tulit a poslal mě někam,že nemůže,že se mu chce hrozně spát a že za chvíli stává.Tak jsem byla naštvaná.Ach jo chlap jeden… :cry:

jestli máš ovulku tak se v poho mužete tulit ještě 2 dny a mělo by to být v normě, :palec: tak nezoufej a nebud chudaka v noci.. :lol: ten můj ho takhle vzbudit mě nejspíš zabije a pošle mě i s nějakým zkoušením pěkně daleko.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kika 2
14.9.11 09:48
:-)
smurfka píše:
kika 2 píše:
Ahoj,dobré ráno,tak dneska v noci mě vzbudily v noci zřejmě ovulační bolesti.Ale jsem 11DC což je nějak brzo.Chtěla jsem vzbudit manžu,jako že by jsme se měli tulit a poslal mě někam,že nemůže,že se mu chce hrozně spát a že za chvíli stává.Tak jsem byla naštvaná.Ach jo chlap jeden… :cry:
jestli máš ovulku tak se v poho mužete tulit ještě 2 dny a mělo by to být v normě, :palec: tak nezoufej a nebud chudaka v noci.. :lol: ten můj ho takhle vzbudit mě nejspíš zabije a pošle mě i s nějakým zkoušením pěkně daleko.. :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
smurfka
14.9.11 10:16
kika 2 píše: :-)
smurfka píše:
kika 2 píše:
jestli máš ovulku tak se v poho mužete tulit ještě 2 dny a mělo by to být v normě, :palec: tak nezoufej a nebud chudaka v noci.. :lol: ten můj ho takhle vzbudit mě nejspíš zabije a pošle mě i s nějakým zkoušením pěkně daleko.. :nevim:

a je teda ovulka nebo není? podpoř to testem :palec: a uvidíš..ale to že si 11 DC ještě neznaméná že to je na ovulku brzo..muže se stát. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
kika 2
14.9.11 11:54
hm,já ted byla nemocná,tak třeba kvůli tomu se to šouplo
smurfka píše:
kika 2 píše: :-)
smurfka píše:
kika 2 píše:
a je teda ovulka nebo není? podpoř to testem :palec: a uvidíš..ale to že si 11 DC ještě neznaméná že to je na ovulku brzo..muže se stát. :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
kika 2
14.9.11 12:01

Mě se právě s těma testama nechce moc začínat,protože jak se znám,tak bych na tom pak začala být závislá,a furt bych testovala.Navíc bych tím možná ne
rvovala manžela,protože mu všechno vykecám.Každopádně sem vypozorovala,že když mám bolesti ( dost silný ) v 14dc tak mám cyklus 28dní,v 15dc tak 30dní a když jsem měla cyklus 36dní tak ovul.bolesti 21Dc,tak je to dost pravděpodobný že to ovulace je.Ještě si vzpomínám jak jsem měla bolestivou ovulaci při synovi,bylo mi i na omdlení.Netestovala jsem ale pak zpětně to vycházelo přesně že jsem ten den otěhotnila ( pak podle utz stáří plodu ).No zatím mě to snažení baví a sem v klidu tak testovat testama nebudu a zkusím podle pocitů.

• Citovat
  • Upravit
469
15.9.11 14:30

Jak už jsme někde psala..někdy mě příjde, že ovulace ani každý měsíc nepříjde..zrovna minulý měsíc si tím nejsem moc jistá. Tak tu mršku čekám zhuba za 8dní :) Někdy příjde už dost brzo 10,11 den. Ovu testy raději také vynechám. Ják říkáš Kiko…já jsme to samé vše příteli vykecám a pak si říkám, že jsem nedržela pusu:( Hold chlapy nejsou jako my a spousty věcí jim příjdou zbytečná atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pkp
748
15.9.11 16:24

ahoj… mohla bych se k vám přidat??? snažíme se od června a zatim nic,pročítám různý rady a diskuze a tak jsem zas o něco chytřejší a doufám, že už by to mohlo vyjít - třeba příští měs. - zatím tomu budu věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí