Nedaří se, nedaří... proč?

6
12.9.11 15:57

Nedaří se, nedaří .. proč?

Milé maminky,
já sama jsem maminkou 18 měsíčního broučka, ale .. od ledna se snažíme ještě o druhé miminko a pořád nic.nějak to nelámeme přes koleno s přítelem,ale už je to takové smutné. Přitom první dítko se povedlo na druhý pokus- takže okamžitě. Nevím,kde je problém.MS mám pravidelnou, aaale teď jsme ji měla 1. dostat a zatím na TT opět NIC! :-(
Doktor se mi vysmál, že chci tak krátce po sobě druhé dítě a neřeší vůbec nic. Domluva s ním neexistuje a pochopení nemá žádné.
Vím, že snažení není dlouhé,ale už mě to začíná tak trošku mrzet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
12.9.11 16:06

Bacul, já to chápu, mám stejné pocity, ale bohužel nezbývá nic jiného než trpělivost :-)

• Citovat
  • Upravit
101796
12.9.11 16:12

Tak pokud to chceš řešit, tak můžeš buď změnit doktora nebo se sama objednat někam do CARu.
Na druhou stranu to fakt není zas tak šíleně dlouho, jako chápu, že to tak přijde, kor když se první povedlo hned, nám třeba to první trvalo 8 měsíců. Případně můžeš zkusit měřit BT, ať si potvrdíš kdy máš ovulaci, nemusí být „podle tabulek“ a třeba se snažíte ve špatnou dobu, pokud to tedy nezkoušíte obden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
12.9.11 16:12

Ahoj, my jsme se zrovna včera shodli, že se přestáváme snažit a vše už necháme pouze na náhodě, jestli se zadaří. Přijde mi, že vyloženě snažení člověka vysiluje a optimismu mu moc nepřidává.
Držím palce, ať najdeš co nejdřív na testu // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.9.11 16:17
Simpanova píše:
Ahoj, my jsme se zrovna včera shodli, že se přestáváme snažit a vše už necháme pouze na náhodě, jestli se zadaří. Přijde mi, že vyloženě snažení člověka vysiluje a optimismu mu moc nepřidává.
Držím palce, ať najdeš co nejdřív na testu // :-)

Jo přesně tohle mi radila sestřička u doktora - přestat na to myslet a ono to přijde. Ale jak to provést, to už neporadila :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
101796
12.9.11 16:30
madi píše:
Simpanova píše:
Jo přesně tohle mi radila sestřička u doktora - přestat na to myslet a ono to přijde. Ale jak to provést, to už neporadila :lol: :lol:

Já na tohle nějak nevěřím… a hlavně tuhle metodu mohou praktikovat pouze páry, které mají sex dost často, my s menším apetitem a 3× za noc vstávajícím dítkem to musíme alespoň malinko plánovat :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.9.11 16:36
j.a.n.i1 píše:
madi píše:
Simpanova píše:
Jo přesně tohle mi radila sestřička u doktora - přestat na to myslet a ono to přijde. Ale jak to provést, to už neporadila :lol: :lol:
Já na tohle nějak nevěřím… a hlavně tuhle metodu mohou praktikovat pouze páry, které mají sex dost často, my s menším apetitem a 3× za noc vstávajícím dítkem to musíme alespoň malinko plánovat :oops: :roll:

a já tomu už věřím, jsme pár, kde je frekvence opravdu malá a vyšlo to v cyklu, kdy to bylo mimo plodné dny, kdy jsme to prostě neřešili, takže těch x měsíců, kdy jsem stresovala, že teď ovuluju a musíme mít sex bylo vlastně najednou k smíchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
12.9.11 16:52
Baculkaaa píše:
Milé maminky,
já sama jsem maminkou 18 měsíčního broučka, ale .. od ledna se snažíme ještě o druhé miminko a pořád nic.nějak to nelámeme přes koleno s přítelem,ale už je to takové smutné. Přitom první dítko se povedlo na druhý pokus- takže okamžitě. Nevím,kde je problém.MS mám pravidelnou, aaale teď jsme ji měla 1. dostat a zatím na TT opět NIC! :-(
Doktor se mi vysmál, že chci tak krátce po sobě druhé dítě a neřeší vůbec nic. Domluva s ním neexistuje a pochopení nemá žádné.
Vím, že snažení není dlouhé,ale už mě to začíná tak trošku mrzet :-(

Vydrž, nám se taky první dcera podařila zcela neplánovaně a na druhé dítě jsme čekali 14 měsíců. Zadařilo se hned měsíc po nástupu do práce :nevim: :-D . S doktorem jsem o tom taky mluvila a klasika rok zkoušet, pak teprve přijít. Určitě se brzy zadaří, držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.9.11 17:13

Zakladatelko a sleduješ si nějak cyklus? Víš, kdy máš ovulaci? Měříš BT, sleduješ hlen, ovulační testy … od toho bych se asi odrazila, tohle je podle mě základ a dá se z toho dost vysledovat, pak když by ovulace probíhala a nic se nedělo, tak bych to třeba začala řešit, ale ona je to opravdu ještě krátká doba, kór když se vám první dítko povedlo v podstatě ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
12.9.11 17:15

neves hlavu,opravdu to neni takova doba..uvidis,ze se zadari :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17629
12.9.11 17:17

Osobně bych to ještě neřešila, pokud bych nesledovala, že je něco špatně - bolesti břicha, nepravidelnosti cyklu, kolísavá síla menstruace, atd. Víte, že děti splodit umíte, z toho bych vycházela. Nám se dítě počít podařilo téměř po 2 letech. A ještě nemáme vyhráno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.9.11 17:23

Já sem na tom podobně :-( Ikdyž už je to rok a pul!!Před tím sem taky otěhotněla hned,sice to dvakrát nedopadlo ale bylo to hned druhý cyklus :-( Před tím jsem zkoušela tu prstíčkovou metodu a pak jsem hned byla těhu.Je divný že ten rok a pul tuhle metodu dělám a nic a vím přesně kdy mám ovu takže během těch dní se fakt snažím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101796
12.9.11 18:35
Saroya píše:
j.a.n.i1 píše:
madi píše:
Simpanova píše:
Já na tohle nějak nevěřím… a hlavně tuhle metodu mohou praktikovat pouze páry, které mají sex dost často, my s menším apetitem a 3× za noc vstávajícím dítkem to musíme alespoň malinko plánovat :oops: :roll:
a já tomu už věřím, jsme pár, kde je frekvence opravdu malá a vyšlo to v cyklu, kdy to bylo mimo plodné dny, kdy jsme to prostě neřešili, takže těch x měsíců, kdy jsem stresovala, že teď ovuluju a musíme mít sex bylo vlastně najednou k smíchu

Tak ještě že to neplatí obecně, neb posledních 11 měsíců to fakt neřešíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.9.11 19:02
j.a.n.i1 píše:
Saroya píše:
j.a.n.i1 píše:
madi píše:
Simpanova píše:

nevím přesně jak to myslíš, ale to je hlavní předpoklad, že tyhle věci neplatí obecně…každý pár to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101796
12.9.11 19:21
Saroya píše:
j.a.n.i1 píše:
Saroya píše:
j.a.n.i1 píše:
madi píše:
Simpanova píše:
nevím přesně jak to myslíš, ale to je hlavní předpoklad, že tyhle věci neplatí obecně…každý pár to má jinak

Myslela jsem to tak, že teď to neřešíme, ale přišlo by mi to zbytečně brzo po prvním :-D kdyby se to díky nemyšlení na to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí